Şimdi Ara

Tezsiz yüksek lisansa kayıt olduktan sonra tezli yüksek lisans a kayıt mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tezsiz yüksek lisans başvurum sonucunda kayıta hak kazandım. 840 tl yatırdıktan sonra kayıt olacağım fakat bunun için 3 gün sürem var. şimdi ben tezsiz e kayıt olsam, 2 hafta sonra tezli bir yüksek lisans başvurum olumlu sonuçlandığında tezsiz yüksek lisans programını iptal etmem mi gerekiyor? yoksa ikisi birlikte kayıt devam edebilir mi? İnşallah anlatabilmişimdir. yani tezli olmazsa tezsizde kalmak istiyorum. ama tezli olumlu sonuçlanırsa 850 tl boşa gitmiş olmasından çekiniyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.



  • soruna cevap değil ama , hangi üniversite ? bende tezsiz için kayıt olacağımda.. nereye başvurdunuzda bu kadar çabuk kabul edildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDJeRo

    soruna cevap değil ama , hangi üniversite ? bende tezsiz için kayıt olacağımda.. nereye başvurdunuzda bu kadar çabuk kabul edildi.

    Evet soruya cevap istiyoruz..

    Benim cevabım da Tezsiz 'e yerleştikten sonra diğer tezli 'yi kazanırsan kayıdını sildirmeden başka bir bölüme yani tezli olan enstitü kayıt yaptırmıyor diye biliyorum, bütün enstitüler için geçerli mi bilmem ama böyle yazılar okudum.. Kazanacağın yerle çıkış yapacağın yerle irtibata geç derim.. 10 taksitli olan 840 tl aylık özel üniversite sanırsam sizinki 81 ilin bütün üniversitelerine baktım 950 tl 'den aşağı göremedim çok ilginç geldi..
  • Yani ikisini aynı anda yapamıyoruz?

    İkisininde devlette olduğunuda düşünürsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.