Şimdi Ara

Th9 saldırı teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Savunması full olan bir th9 u nasıl üçleyebilirim? Genelde pekka ve golem ile saldırıyorum arada sırada uclememe rağmen genelde %70-90 arasında kalıyorum. Biniciyle, balonla, cadıyla da deniyorum arada ama istediğim sonucu alamıyorum. Mesela cadi ve binici ile saldırırken atlama mı deprem mi kullaniyim? Hangi askerden kac tane basmalıyım? Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her düzenin artı ve eksi yönleri vardır. Bu yönler değerlendirilerek 3 yıldız almak için gerekli strateji belirlenir. Bu soruya verilecek cevap Gowipe, pentalaloon, gowilaloon, gowiho, gowiwi, gowiva şeklinde uzar gider. Bir köyü 3lediğiniz saldırı tekniği ile bir diğer köyü üçleyemeyebilirsiniz. Bu soruyu sormanızdan oyunun mentalitesini henüz anlamamış olduğunuzu farkedebiliyorum.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Söylediğine katılıyorum her düzen için farklı stratejiler gerekir. Şöyle sorayım o zaman, bu saldırı tekniklerinin ideal kadroları nasıldır size göre? Gowiwi de mesela kaç golem kac cadı gerekir? Deprem mi atlama büyüsü mü kullanılmalı?
  • aslan21896 A kullanıcısına yanıt
    Gowiwi saldırısında eskiden 8 cadı dahi bastığım oluyordu fakat son güncellemeden sonra cadıların iskeletleri tuzakları tetiklemediği için gowiwi saldırısı oldukça güçsüzleşti denebilir. O yüzden pek tavsiye edemiyorum artık.

    Aklınıza takılan bir diğer soru ise 4 deprem - atlama ikilemine ise şöyle cevap vereyim. Son gelen kaleye kara büyü alabilme özelliği sayesinde 4 deprem yaparken normal büyülerden 2 yerine 1 tane yerden feragat ediyoruz. 1 atlama büyüsünü çıkarırsak zaten 3 büyümüz kaldığından aynı gibi gözükebilir ama işin aslı öyle değil. 2 kara büyü yerini de bloke ediyoruz. (1 klan kalesi 1 normal) Deprem her zaman atlamadan daha çok işe yarar çünkü etkisi saldırı sonuna kadar kalır. Tekrar o bölgeden asker geçirmek gerektiğinde atlamanın etkisi bitmiş olacağından deprem 1 adım öndedir. Karar unsuru ise diğer 2 kara büyülük yere ihtiyacımızın olup olmadığı kısmıdır. Güncellemeden önce askerler zehirin içinden kaçmıyorken 2 zehir ile ejderha öldürmek mümkün olduğundan klan kalesindeki ejderhayı 2 zehir ile öldürmek + atlama büyüsü basmak daha mantıklı iken artık zehirleri o şekilde kullanamayacağımız için 4 deprem basıp 2 zehirden fedakarlık etmek yerinde bir hareket olacaktır. Yani sonuç olarak hız büyüsüne ihtiyacımız yoksa (ki hız büyüsüne ihtiyaç genelde balon saldırısında olur, balon saldırı yapıyorsan da 4 depreme ihtiyacın olmaz) ve kalede okçu, cadı gibi birimler yoksa 4 deprem tercihi daha mantıklıdır. Kalede canı düşük ama çok birim bulunuyorsa bunları kenara çekerek kafalarına zehir atıp 1 dev yardımıyla oyalayıp zehirin içinde tutarak öldürmek mümkün. Eğer ejder yada tazı vs. çıkarsa direk 4 deprem basmayı tercih ederim. Büyü alanı başına bana getirisini düşünüp seçim yapmak gerekir.

    Diğer saldırı biçimlerinden asker sayısı standart olmayan saldırı türlerinde ise köyün sur düzenine bakmak gerekir. Eğer nispeten açık bir köy ise bir gowipe saldırısında 3 golem 3 pekka tercih etmek yerinde bir hareket olacakken içeride çok fazla sur bulunuyorsa pekkaları azaltıp büyücüleri arttırmak mantıklı olabilir. Eğer savunmalar birbirinden uzak ise golem sayısını 2 ye indirmek yine mantıklı olacaktır. Eğer köyün savunmaları köyün dış duvarının çevresinde bulunuyorsa şöyle bir taktik önereyim, 2 veya 3 golemi içeriye bir miktar büyücü ve 1 pekka ile soktuktan sonra, köyün dışında turlayacak şekilde sağa 1 pekka, sola 1 pekka ve arkalarına 3-4 büyücü konumlayarak dış savunmayı temizleyebilirsin.

    Bazı saldırılarda ise yapılması gereken şeyler vardır ve yapılmadığı taktirde saldırı çok büyük ihtimal ile istenen yıldız sayısının altında sonuçlanacaktır. Benim gözümde th9 saldırıları 2ye ayrılır; 2 yıldız saldırıları ve 3 yıldız saldırıları. Gowipe, gowiwi gibi saldırılar 2 yıldız saldırılar iken -3 yıldız alanı çok nadir görürsünüz- 2 yıldız neredeyse garanti gibidir. Öte yandan 3 yıldız saldırılarda ise başarısızlık durumunda muhtemelen 1 yıldız alırsınız.

    -Binici saldırısında klan kalesinde lav tazı haricinde bir birim var ise mutlaka öldürülmeli. Ayrıca düşman kraliçe de öldürülmelidir.
    -Pentalaloon saldırısında kalede havaya vuramayacak birimler olduğunda tercih edilir. Bu saldırının şartı ise kraliçe bir hava savunmasına yakın olmasıdır. Kraliçenin yürüyüşü gözetleme modunda takip edilerek kraliçenin ne zaman hava savunmasına yakın durduğu gözlemlenir. Saldırıda kafasına 4 şimşek atılarak hava savunması ile beraber öldürülür.
    -Valkyrie saldırısında ise binici saldırısında aynı şartlar sağlanmalıdır.

    Yukarıda şartlarını saydığım saldırılarda 3 yıldız almanız, gowipe, gowiwi gibi saldırılardan daha olasıdır fakat başarısızlık halinde 0 veya 1 yıldız alırsınız. 2 yıldızlık saldırılar olarak nitelendirdiğim saldırı tiplerinde ise herhangi bir şart sağlanmadan istenen elde edilebilir.

    Bu yukarıda yazdıklarımın çoğu kalıplardan çok kişisel tecrübelerimdir. Bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin




  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi gowipe ile üçlemek çok kolay olmuyor. Binici, balon, cadı ile saldırdığımda da genelde 1 de kalıyorum ve ister istemez tekrar gowipe a dönüyorum. En azından 2 yıldız alıyım diye. Ama bir müddet sonra da insan sürekli aynı şekilde saldırmaktan, üçleyememekten sıkılıyor. Binici saldırsını youtube dan izliyorum mesela adam çok rahat üçlüyor gözüküyor. Ben saldırdığımda olmuyor. Bu konuda ne önerirsiniz? Yani sabredip onlarca kez aynı saldırıyı denemeli miyim?
  • aslan21896 A kullanıcısına yanıt
    Youtube'de adam binici ile ard arda 10 saldırı yapar 10unda da 3 yıldız alır fakat o sizin izlediğiniz 10 saldırı belkide 100 saldırı sonucunda çıkmıştır. Savunması full olmayan th9 köylere karşı biniciler iyi iş yapsada savunma full olunca binicilerin nefesi çoğu zaman yetmiyor

    28 binici 10 büyücü 5 duvarcı 1 golem + 1 golem kaleye alın. Kraliçe yönünden saldırın. Eğer kraliçeye saldırırken klan kalesi çıkmayacak ise kaleye 1 binici atarak çıkarın ve golemleri öyle atın. Kraliçe ve klan kalesi öldükten sonra binicileri golemlerin etrafında köyü dolaşarak C çizecek şekilde bırakarak maximum verimi elde edebilirsiniz. Kale ve kraliçeyi öldürmek o kadar zor değil ise kaleye golem yerine 6. seviye binici alabilirsiniz. Fakat dediğim gibi savunma full ise binicilerin ölmesi çok olası. Şu sıralar en kolay 3 yıldızı pentalaloon ile alıyorum full th9lara karşı tabi oda her şart altında yapılmıyor. 4 + 1 lav tazı 20 balon 4 şimşek 2 hız şeklinde saldırıyorum onunla. Kaleyi çıkartabilirseniz köşede kraliçe tek başına öldürürse kaleyi gene işe yarayabilir. Fakat düşman kraliçeyi şimşek ile yada kahramanlarınızla öldürmeniz şart. 4 şimşek + 2 deprem ile hava savunması başına 2 şimşek 1 deprem atarak ta 2 hava savunması kırabilirsiniz. 6. seviye hava savunması 2 tane 5 level şimşek ve depreme kırılıyor ama 7. seviye ise oda işe yaramıyor 4 şimşek atmanız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 25 Nisan 2016; 23:57:20 >




  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler. En yakın zamanda deneyeceğim bunları
  • aslan21896 A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bol şans.
  • Yeni moda spcell dayatması Valkyrie diyeceğim ama maliyeti fazla olur. Şu an oyunda en kısa sürede yıkıp geçen asker Valkyrie. Tuzaklara dayanıklı hızlı. Th9 un kale dahil 250 askerlik kamp alanı full th9 a saldırı için fazla bile gelir. Herolarınız yüksek değilse iş yapar. 4 leveli th9 a fazla bile gelir, ama 4 değilse yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Bu Valkyrie çok ilginç bir asker. Birkaç kere Valkyrie saldırısı yapan çıktı ama bütün askerler 10. seviye surların dibinde öldü. Hiç 3 alabilen çıkmadı ama belkide saldırıyı yapan beceriksizdi.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Depremle kırarak veya atlama kullanarak kullanmak lazım olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Aldığım bütün saldırılarda kırmızı ile işaretli yeri deprem ile kırarak sarı oklar yönünde duvar kırıcı ve diğer birimler ile destekleyerek saldırıyı başlatıyorlar fakat yeşil ile işaretlediğim yerde daha duvarı kıramadan bütün valkyrie ordusu telef oluyor. Farklı yönden henüz saldırı almadım. Acaba saldırıyı yapanlar mı beceriksiz

     Th9 saldırı teknikleri




  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Binayla 2 Yıldız'a giriyorlar o zaman. Video şeklinde görsek belki daha kolay yorumlardık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Gelen saldırıların %90 ı binayı alarak başlıyor zaten. Bu düzene geçtiğimden beri 2 kere 3lendim. Birisinde Th11 üstümden geçti, diğerinde de kalede tazı varken pentalaloon ile almışlardı. Savaş başladı biraz önce bakalım kayda değer bir saldırı gelirse videosunu yüklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 26 Nisan 2016; 23:08:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ephésus

    Gelen saldırıların %90 ı binayı alarak başlıyor zaten. Bu düzene geçtiğimden beri 2 kere 3lendim. Birisinde Th11 üstümden geçti, diğerinde de kalede tazı varken pentalaloon ile almışlardı. Savaş başladı biraz önce bakalım kayda değer bir saldırı gelirse videosunu yüklerim.

    YouTube da Pentalavallon yazdım izledim. Bu benim bildiğim lavalloon Pentalavallon olmuş. Penta ile neyi kastetmişler çözemedim?
    Yapılan saldırılara baktım pek bir çare yok gibi. Th9 savunması yetersiz kalmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Lavaloon muymuş onun ismi Penta 5 demek normalde 5 lav tazı olduğundan öyle diyenlerde var demekki. Klandakiler pentalaloon diyince öyle kalmış aklımda. Kaleyi çıkaramazda ejder vs. çıkarsa saldırı yalan oluyor. Ayrıca kraliçe bir hava savunmasına yakın geçmiyor ise gene yapılması pek mantıklı olmuyor sanki. Çok ilginçtir geçen klan savaşında denedim, kraliçe %5 canla kurtuldu şimşeklerden. Saldırıya devam ettim balonlarda çok az kalmışken 0 yıldız aldım derken köşeye bıraktığım kahramanlarıma yaklaşınca benim kraliçe kafasına 1 tane vurdu öldürdü. Nasıl olduysa kalan 3-4 tane balonda savunmaları temizledi. Peşine lav köpeciklerinin yardımıyla 3lendi köy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 27 Nisan 2016; 1:02:25 >




  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    Tabi her saldırıya karşı bir düzen seçeneği olur. Aritmetik olarak 2. seviye tazı ve 6. seviye balonla saldırmak th9'a ibiraz kontrolsüz güç uygulamak gibi. 5 tazı varsa çekilmesi zor kale için kraliçenin görmediği taraf varsa kaleyi oradan çıkarmak için tazının biri bile feda edilebilir. Ejderha çıkarsa tazı ve patlayan 10 dalkavukla uğraşırken zehir de biraz canını alır sonra kenara çekilir 10 15 level kraliçe yıpranmış Ejderi alır sanırım.. Geriye kalan 4 tazı ve balonlar en kötü yine 2 yıldız çıkarmaz mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Kale için 1-2 balonu feda ederek çıkartılabilecek ise denenebilir bence. Kale köşeye çekilerek kraliçe ile rahatça alınabilir. Üstüne birde 4 şimşek ile aynı anda kraliçe ve hava savunması indirilir ise 3 yıldız oldukça olası. Ama saldırının başarısız olduğu yere bağlı olarak genelde 2 yıldız gelmiyor. Uzun menzilli okçu kuleleri genellikle köy binasına vuran lav köpeklerine vurabilecek menzilde sağlam kalıyorlar. Bakalım savaşta th9 saldırıları başlamadı henüz, başladıklarında üstünde konuşmaya değer birşey çıkar mı göreceğiz.

    Ha birde x-yayları hava-kara ise ve hemen patlatılmazlarsa sinek indirir gibi balonları indirebiliyorlar.
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    5. seviye ve 6.seviye yıldırımla max kaç seviye kraliçe alınabilir sizce?
  • aslan21896 A kullanıcısına yanıt
    6. seviye 4 yıldırım ile 20 öldürmüştü klandan birisi daha üstünü görmedim. 5. seviye ile de 15 üstü riskli olabilir. Bugün 5. seviye 4 yıldırım ile 13. seviye kraliçeyi öldüremedim. Geç attım biraz %10 can ile kurtuldu. Zamanlama önemli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.