Şimdi Ara

The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
19.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL



    Eğer Sony'nin Örümcek Adam karakterinin haklarını Marvel'a geri vermesini, bu sayede Örümcek Adam'lı bir Yenilmezler (The Avengers) filmi bekliyorsanız biraz daha beklemek lazım ne yazık ki. Sony, İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man)'in devam filmi The Amazing Spider-Man 2'nin başarısından şimdiden çok emin olmuş olacak ki, iki devam filminin daha vizyon tarihlerini açıkladı.
    Serinin üçüncü filmi 10 Haziran 2016, dördüncü filmi ise 4 mayıs 2018 tarihlerinde ABD'de vizyona girecekler. Bu habere göre üç film ile seriyi bitiren Sam Raimi'nin versiyonu Örümcek-Adam (Spider-Man)'e göre şimdiden bir film daha fazla çekilecek. İkinci filmin yönetmeni ilk filmde olduğu gibi Marc Webb olacak, başrollerde ise Andrew Garfield ve Jamie Foxx var.

    İki yeni Örümcek Adam filmi geliyor!

    İngiliz aktör Andrew Garfield iki yeni İnanılmaz Örümcek Adam (Amazing Spider-Man) filminde daha oynayacak.

    Yapım şirketi Sony’den yapılan açıklamada Garfield ile 2016 ve 2018 yıllarında vizyona girecek iki yeni Örümcek Adam filmi için daha anlaşma imzalandığı belirtildi. Böylece Garfield dört Örümcek Adam filminde başrolü oynamış olacak.
    İlki 2012 yılında vizyona giren İnanılmaz Örümcek Adam filminin gişedeki başarısının ardından yapım şirketi çok geçmeden ikinci filmin hazırlıklarına girişmişti.

    New York’ta çekimleri devam eden İnanılmaz Örümcek Adam 2′nin gelecek sene vizyona girmesi bekleniyor.
    Marc Webb’in yönetmenliğindeki filmde, Garfield’a, gerçek hayatta da kızarkadaşı olan ünlü oyuncu Emma Stone eşlik ediyor.



    5 Ekim 2013
    ‘Amazing Spider-Man 2′ Senaristleri ‘Amazing Spider-Man 3′ Senaryosu İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Sony hiç şüphesiz (CV’lerinde Star Trek, Star Trek Into Darkness, Transformers ve… Transformers: Revenge of the Fallen gibi filmler olan) senarist Alex Kurtzman, Roberto Orci ve (Kurtzman/Orci’nin Alias ve Fringe dizilerindeki ortağı) Jeff Pinkner’a The Amazing Spider-Man 2 senaryosunu yazmaları için büyük miktarda para ödemiş olmalı.

    Stüdyo Kurtzman ve Orci’nin gelecek iki Amazing Spider-Man filminde idari yapımcı olarak yer alacağını doğrulamış bulunuyor. Ancak, bugün The Amazing Spider-Man 3 hakkında yeni bir güncelleme öğrendik: Kurtzman, Orci ve Pinkner filmin senaryosunu yine birlikte yazacaklar.

    THR Pinkner’ın The Amazing Spider-Man 3’yi Kurtzman ve Orci ile birlikte yazacağını açıkladı. Kurtzman ve Orci aynı zamanda Avi Arad ve Matt Tolmach ile bir kez daha filmin yapımcılığını da üstlenecek. Kurtzman veya Orci’nin hayranı değilseniz, kötü çünkü bu adamlar yakın zamanda gişe filmleri dünyasından ayrılacak gibi görünmüyorlar. Çünkü bir sonraki Star Trek’in, The Mummy ve Van Helsing yeniden çevriminin senaryolarını da onlar yazacak.

    Şunu da unutmayalım: Kurtzman Locke & Key film yapımıyla da ilgilenmekte. Aynı zamanda Ender’s Game’in devam filmlerinin de yapımcılığını üstlenebilirler. Umarız bu adamların hayranısınızdır çünkü değilseniz önümüzdeki birkaç sene içinde vizyona girecek birçok filmden şimdiden uzaklaşmış durumdasınız.
     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Kurtzman’a göre, Amazing Spider-Man 2 (İnanılmaz Örümcek-Adam 2) ilk filmde ucu açık bırakılmış birçok duruma ve cevaplanmamış soruların birçoğuna açıklık getirecek. Özellikle de Peter Parker’ın ailesiyle ve Norman Osborn için çalıştıkları gizli projelere dair daha çok bilgi sahibi olacağız.

    Sony yeniden çevrilen Spider-Man film devamlılığıyla uzun bir yola çıktı ki bu da dördüncü filmde Sinister Six’in yer almasını sağlayacak. Bu nedenle, stüdyonun yazım konusunda aynı ekiple çalışmaya devam etmek istemesi gayet mantıklı. Bu yaklaşımı Marvel Stüdyoları da uyguluyor. 20th Century Fox hem X-Men: Days of Future Past hem de Fantastic Four yeniden çevriminde Simon Kinberg ile çalışmayı tercih etti.
     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Öte yandan, yönetmenler de tamamen farklı bir konu. Marvel genelde aynı seride farklı yönetmenler kullanmayı deniyor. Bu nedenle örneğin Amazing Spider-Man 1 & 2 filmlerinin yönetmeni Marc Webb’in üçüncü film için dönüp dönmeyeceği konusunda şimdiden bir şey söylemek zor.

    Ayrıca, Fox çizgi roman uyarlaması olan bir film için tek bir yönetmenin vizyonuna güvenmemenin geri tepeceğini zor yoldan öğrendi. Bryan Singer’ın olmadığı X-Men filmleri onun elinden çıkan filmler kadar başarılı olmadı. Bu nedenle Sony de dikkatli davranmalı.

    Kısacası Amazing Spider-Man 3 hem yazım hem de yönetim konusunda istikrarlı davranırsa fayda sağlar. Çünkü Amazing Spider-Man’in eksikliklerinin Sony’nin müdahalesinden kaynaklandığını konuşmuştuk yani bunların sonucunda Webb’in yönetmenliğinin kötü olduğu söylenemez. Bu nedenle, Sony bence 3. filmde de onunla çalışmalı. (Tabi eğer Webb de isterse).

    The Amazing Spider-Man 2, 2 Mayıs (Türkiye’de 25 Nisan) 2014’te, The Amazing Spider-Man 3, 10 Haziran 2016’da ve The Amazing Spider-Man 4, 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek.



    27 Şubat 2014
    The Amazing Spider-Man 3′ü Marc Webb Yönetecek

     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi The Amazing Spider-Man serisinin ilk iki filmini yöneten Marc Webb, serinin üçüncü halkasında da yönetmenlik koltuğuna oturacak.

    Zaten hatırlarsanız Marc Webb bu seriyi bir üçleme olarak gördüğünü ve üç filmden sonra çekilecek herhangi bir filmle alakası dahi olamayacağını belirtmişti.

    Son olarak The Amazing Spider-Man 3′ün 10 Haziran 2016 tarihinde vizyona gireceğini ve Alex Kurtzman, Roberto Orci ve Jeff Pinkner gibi isimlerin senaryo üzerinde çalıştığını da hatırlatalım.



    22 Nisan 2014
    İnanılmaz Örümcek Adam 3 Filmine Sürpriz Bir Karakter Gelebilir

     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Sıradaki Örümcek Adam filmine, çizgi roman serisinden çok önemli bir karakter transfer olabilir.

    Cuma günü vizyona girecek olan ve büyük bir heyecanla beklediğimiz İnanılmaz Örümcek-Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2)'nin serüveni henüz başlamamışken, şimdiden 3. film için bilgiler gelmeye başladı bile. Comingsoon'un haberine göre Google+ Hangouts üzerinden gerçekleştirilen online sohbette, yönetmen Marc Webb, üçüncü film için ilginç bir detayı paylaştı.

    Orijinal üçlemede yer alan The Daily Bugle yöneticisi ve Örümcek'in patronu olarak tanıdığımız J.Jonah Jameson, yönetmenin açıklamasına göre 3. filmde geri dönebilir. Karakterin bir sonraki filmde yer almasına sıcak baktığını söyleyen Webb, karakterin Örümcek Adam için de önemli bir ikon olduğunun altını çizmiş.

    "Şimdilik kesin konuşamayacağım" diye söze başlayan Marc Webb, "yine de gelecekte J.Jonah Jameson ile karşılaşmayı bekleyebilirsiniz" diyerek müjdeyi veriyor.


    Kaynak: Beyazperde



    16 Haziran 2014
    Amazing Spider-Man 3′ün Çıkış Tarihi Ertelendi

     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Sony’nin Spider Man karakterini önümüzdeki 4 yıl boyunca gündemden düşürmeyeceği kesin. Başta zaten “Amazing Spider-Man” serisi olmak üzere, Venom filmiyle, Sinister Six projesiyle Spider Man’in olduğu bir evrenden kurtulmamız mümkün olmayacak.Gelen duyumlara göre Sony işleri daha da hızlandırma peşinde.

    Anımsayacağımız üzere, Amazing Spider-Man’in üçüncü filmi için Sony vizyon tarihini 2016 yılı olarak belirlemişti. İddialara göre, Sony üçüncü Spider Man filmini 2017 olarak değiştirmiş durumda. Nedenine gelecek olursak, Sony Peter Parker karakterinin odaklı olduğu filme karşılık düşmanlarının ön planda olduğu bir filmle şansını denemek istiyor. Daha öncelerde de duyurulduğu gibi, Sony Spider Man’in düşmanlarının bir ekip haline geleceği ‘Sinister Six’ adlı bir film çıkaracaktı. Çekimlerin Ocak 2015′de başlayacağı belirlenmişti. Ancak söylentilere göre ‘Sinister Six’ ile ‘Amazing Spider-Man 3′ün vizyon tarihleri değiştirilmiş durumda. Sony, ‘Sinister Six’i daha erken piyasaya sürmeyi planlıyor.

    Sony’nin ‘Sinister Six’ filmini neden 2016′ya ertelediği bilinmiyor. Ancak bazı haber kaynaklarına göre Sony kendi filmlerini Marvel Studios’un filmlerine benzetmeye çalışıyor. Yani Marvel Studios’un süper kahraman stratejisine göre ilerliyor. Aynı evrendeki karakterleri farklı filmlerle sunmasının nedeni bu olarak görülüyor. Ayrıca işin ucunda bir filmin gişede ne kadar hasılat elde ettiği de önemli. Ülkemizde büyük bir beğeni toplamış olsa da genellemede ‘Amazing Spider-Man 2′ filminin gişe hasılatı hayal kırıklığı yarattı. Çoğunlukla olumsuz eleştirilere hadef oldu.

    Sonuç olarak, ‘Amazing Spider-Man 3′ü uzun bir süre beklememiz gerekecek. ‘Amazing Spider-Man’in yönetmeni Marc Webb bile en son üçüncü film için pek bir hazırlık yapamadıklarını söylemişti. Webb ayrıca filme göre herhangi bir tema bile belirleyemediğini dile getirmişti. Ayrıca Spider Man News’un en son yayımladığı habere göre, Webb Sony yerine ilerleyen zamanlarda ’20th Century Fox’un önderliğinde film çekimlerine başlayabilir.



    21 Ağustos 2014
    Doctor Octopus, Spiderman Serisine Dönmek İstiyor

     The Amazing Spider-Man 3 | İPTAL

    Alfred Molina, 2018′e ertelenen The Amazing Spider Man 3 filminde yeniden Doctor Octopus’u canlandırmak istediğini açıkladı.

    2013 yılında The Amazing Spider-Man serisinin 2. filmin vizyona giriş tarihiyle beraber Sony Pictures, serinin 3. filminin 2016 ve 4. filminin de 2018′de viyona gireceğini duyurmuştu. Fakat The Amazing Spider-Man 2 filminin yarattığı geniş çaplı hayal kırıklığı, serinin hayranlarına filmin akıbetini sorgulatmaya başlattı. Geçtiğimiz ay da 3. filmin 2018′e ertelendiğinin duyurulması, spekülasyonları beraberinde getirdi. Kimilerine göre Spider Man serisi artık sonlandırılmalı, kimilerine göre ise serinin sürdürülmesi bu hayalkırıklığını ortadan kaldırabilecek olan yegane şey.

    Spider-Man‘in Tobey Maguire tarafından canlandırıldığı üçlemeden, Doctor Octopus olarak anımsayacağımız Alfred Molina bunu doğrudan dile getirmese de, belli ki çareyi, Sam Raimi tarafından yönetilen bu üçlemede küçük süprizlerle izleyicinin karşısına çıkmak olarak görüyor.

    Verdiği bir röportajda, geri dönüp yeniden oynamak isteyeceği bir rol olup olmadığı sorulduğunda, Doctor Octopus’u anımsayıp, "Bu tarz bir filmde ancak bu kadar eğlenebilirdim. Bu tarz derken, hani altı ayınızı demir kordonlara asılı olarak geçirebileceğiniz bir filmden söz ediyorum. İlk kez öyle bir filmde yer aldım ve muhteşem zaman geçirdim. Tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. Eğer ki dönüp yeniden Doctor Octopus olacak olsam bir saniye bile düşünmem” dedi.

    Yeni bir Peter Parker, Gwen Stacy ve Harry Osborn’a sahip olan seride Doctor Octopus’u da başkasının canlandırabileceğini gözardı etmeyip, bu rollerin herhangi bir oyuncuya ait olmadığını eklemeyi de ihmal etmedi. Yine de “Belki beni Doctor Octopus için yeniden ararlar… Ya da ne bileyim, Doctor Octopus’un kötü ikiz kardeşi için.” diyerek şakayla karışık olarak Doctor Octopus’u yeniden canlandırmak istediğini beyan etti.

    Bakalım yapımcılar da Alfred Molina’nın bu sözlerini bizim kadar heyecanla karşılayacak mı?


    Kaynak: FilmLoverss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Ocak 2016; 23:15:36 >







  • konunun jeolog tarafından açılmasını beklerdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    konunun jeolog tarafından açılmasını beklerdim

    2-3 sene içinde hangi filmler yapılacak diye bakarken bu filme rastladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Mayıs 2013; 15:44:33 >
  • Ahh nerde o eski üçleme. Nedense bu yeni seriye bir türlü kanım ısınmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERT*

    quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    konunun jeolog tarafından açılmasını beklerdim

    2-3 sene içinde hangi filmler yapılacak diye bakarken bu filme rastladım

    güzel şimdiden gelişmeleri buradan paylaşırız.yalnız serinin ilk filmi çok zayıftı doğrudur ama eski üçlemeyi de yüceltenleri anlayamıyorum.serinin ikinci filmi hariç tatmin edici bir spider-man filmi henüz izleyemedik.




  • Marvel filmleri benimdi hocam. Yanlış yaptın. Aldım seni listeye.
  • Daha resmi bir açıklama yapılmamış.Sadece imdb de sayfası acıldı diye duyuruldu denmez.Zaten biraz aceleci davranmıssın.Daha ikinci filmin çekimlerine yeni başlandı.Sadece konu açmak için açmayalım.
  • Bence çok saçma zira lanet olsu ki eski filmleri yeni versiyonlarla yayınlayacaklarına yeni eklentiler yapsalar filmlere çünkü o eski spider man ile bu amazing spider man filmi birbirinden bağımsız gibi eski peter parker ı özledik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah ah saki peter parker gastby de oynuo suan ama spiderman rolune o adamdan daha cok yakışan birini görmedm dahaa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERT*

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    Daha resmi bir açıklama yapılmamış.Sadece imdb de sayfası acıldı diye duyuruldu denmez.Zaten biraz aceleci davranmıssın.Daha ikinci filmin çekimlerine yeni başlandı.Sadece konu açmak için açmayalım.

    IMDb sayfasında'da gözüktüğü gibi film sadece duyurulmuş değil, şu an film pre-production yani üretim öncesinde

    öyleyse biraz daha kanit gorelim.sadece imdb yetmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark


    quote:

    Orijinalden alıntı: MERT*

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

    Daha resmi bir açıklama yapılmamış.Sadece imdb de sayfası acıldı diye duyuruldu denmez.Zaten biraz aceleci davranmıssın.Daha ikinci filmin çekimlerine yeni başlandı.Sadece konu açmak için açmayalım.

    IMDb sayfasında'da gözüktüğü gibi film sadece duyurulmuş değil, şu an film pre-production yani üretim öncesinde

    öyleyse biraz daha kanit gorelim.sadece imdb yetmez

    Zorlamayın bence.
    Birçok filmin konusu film hakkında çalışmalar başladığında açılır. Haberler geldikçe de güncellenir. Kaldı ki The Amazing Spider-Man'in seriye bağlanacağı çok önceden beri konuşuluyordu.




  • daha 2. film çıkmadan... adamlar kendine güveniyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Marvel filmleri benimdi hocam. Yanlış yaptın. Aldım seni listeye.

    ne yani donanimhaber de senden başka marvel filmlerinin konusunu kimse açamayacak mı?

    eğer bu filmleri takip etseydim sana inat açardım konuları! uyuz oldum bu davranışına block atıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Marvel filmleri benimdi hocam. Yanlış yaptın. Aldım seni listeye.

    ne yani donanimhaber de senden başka marvel filmlerinin konusunu kimse açamayacak mı?

    eğer bu filmleri takip etseydim sana inat açardım konuları! uyuz oldum bu davranışına block atıyorum

    Yok artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Marvel filmleri benimdi hocam. Yanlış yaptın. Aldım seni listeye.

    ne yani donanimhaber de senden başka marvel filmlerinin konusunu kimse açamayacak mı?

    eğer bu filmleri takip etseydim sana inat açardım konuları! uyuz oldum bu davranışına block atıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ludwig van Beethoven

    Bence çok saçma zira lanet olsu ki eski filmleri yeni versiyonlarla yayınlayacaklarına yeni eklentiler yapsalar filmlere çünkü o eski spider man ile bu amazing spider man filmi birbirinden bağımsız gibi eski peter parker ı özledik

    Sakin ol dostum. Jeolog bi çay söyle abime..
  • eski peter parker'ın(t.maguire) spider-man'dan başka kaç filmini izledin de savunuyorsun.hayır yakışsa bir şey de demeyeceğim.say oynadığı filmleri desem spider-man der kalırsın
  • Bekliyoruz
  • Filmin tüm izlenebilirliği emma stone sayesinde bence keşke örümcek adam o olsaydı bir de mary jane rolüne kate upton u koyardık lez spiderman sinema tarihine geçerdi lotr u dark knight ı geçmezse şerefsizim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lithium

    Filmin tüm izlenebilirliği emma stone sayesinde bence keşke örümcek adam o olsaydı bir de mary jane rolüne kate upton u koyardık lez spiderman sinema tarihine geçerdi lotr u dark knight ı geçmezse şerefsizim

    O zaman o "The Amazing Spider-Woman" olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 5 Ağustos 2013; 23:06:51 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.