Şimdi Ara

The Batman Part II (2 Ekim 2026) | Matt Reeves | Robert Pattinson (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk filmi 5 ay önce falan yarısında bıraktım

    Atmosfer falan çok güzeldi de ne bileyim inanılmaz sıktı beni çok ağır işlemişler ve devam etme motivasyonu oluşmadı

    Bi ara zorlayıp izlicem ama Batman gibi favori karakterime karşı böyle yarıda bırakıp gidince filmi sorgular oldum. Umarım 2. Filmde filmin akıcılığı üzerine çalışırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba 2. filmde de yine siyahlar içinde uyuyacak mıyız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf atmosfer için izlenir.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    çok karanlıktı ya

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Tam OLED tv filmi bu  

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Harbiden öyle. Koy bir mağazanın camının önüne özellikle hava kararmışken siyahlar ne kadar siyah diye göster. Çok kral pazarlama.


    Filmin ismi şöyle olmalıydı. Batman: Siyahın Elli Tonu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Şubat 2023; 3:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylentiye göre Dick Grayson, The Batman devam filminde yer alacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • George Clooney'li Batman bile bundan daha eğlenceliydi. Başka bişey söylememe gerek yok sanırım.

  • Beklemedeyiz. Vengeance’ın hakkı verilsin artık bu sefer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Ekim 2026'ya ertelendi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Hayat bitti..

  • ertelenmesi kötü oldu  

  • Hedef 2073

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu DC harbi salak. Batman gibi bir karakteri var. DC evrenini geçtim sırf bu karakter için 3 yılda bir yeni film çıkartmaları lazım. Onu bile yapamıyorlar.

  • İlk film sanki tamamen orijinal çizgi roman hayranlarına Batman'ın ağır aksak giden dedektif araştırması, puzzle avı ve kriminal tasfiyeleri etrafında dönen uzun bir Gotham gösterimi yapmak için tasarlanmıştı. Tabii haliyle herkese göre değildi. O zamandan bu yana zaten ikinci kez izlemeye hiç yeltenmedim. Ama belki tekrardan bakmama veya izlememe yol açacak şekilde hiçbir yerde de filme denk gelmedim. O zaman tahammül edip izledim, bir Batman filmi olarak da fena bulmadım, fazlasıyla gotik ama bir yandan garip bir biçimde inandırıcı ve doğaldı. Ama tekrar izlenebilirliği biraz düşük. İkinci filmde umarım ilk filmin güçlü yanlarından fazla ödün vermeden bu durumu biraz düzeltirler. Bir de Batman'ın Bruce Wayne tarafını yani gerçek kişiliğini biraz daha fazla öne çıkarabilirler. Biraz cilalayabilirler. İlk filmde Bruce Wayne yeterli seviyede görünmedi. Ortaya çıktığında da sosyetik bir milyarderden ziyade tuhaf, asosyal, kamu alanında dahi depresif ve mesafeli duran bir tipti, esasında "ben geceleri Batman'ım" diye bağırıyordu. Benim bildiğim Bruce Wayne Batman kimliğini perdeleyebilmek için milyarder maço playboy havasında takılıyor. Wayne olarak Batman'ın kamuoyu persona'sı öyle. Hani hiç kimse Wayne ile Batman - hani iki zıt görünen karakter - arasında bir bağlantı kuramasın diye. Pattinson serisinin - seri olacağına göre - ilk filminin sıkıntılarından birisi bence bu. Bu söylediğim algı yönetim stratejisini veremiyor.


    Tabii gerçek Batman hayranları bunu daha iyi bilir ve beni de - doğru mu, yoksa yanlış mı konuştuğum konusunda - bilgilendirebilirler.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Yazdıklarınız doğru hocam ama şöyle bir şey var. Karşımızdaki Bruce Wayne daha 2 yıllık bir Batman. Kendisinin bile Batman hayatına tam alışamadığını görüyoruz, bir sahnede sabah uyanınca gözleri ışıktan rahatsız oluyor güneş gözlüğü takıyor, Alfred ile konuşurken "Bana ne olacağı umurumda değil" gibisinden cümleler kuruyor, kendisini daha çok Batman olmaya zorlayan, diğer hayatını önemsemeyen bir Bruce gördük. İkinci filmde daha veteran bir Batman olup Bruce Wayne hayatının daha belirgin bir şekilde ayrılacağını düşünüyorum.

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Aslında seri halinde düşünülürse orijin hikayesi üzerinden bakarsak çok güzel başlangıç yaptı.


    Bundan sonrası derin spoiler değil ama gene de spoiler içine aldım.


    Edit : alttaki bölümü spoiler yapmayı beceremedim.


    Yalnız karaktere çok dalmışlar ve öncesini çok anlatmışlar. Yani bu filmde daha gerçek batman karakterini bulamamış bile. Onu anlatıyor aslında. Finale kadar intikamcı modunda takılıyor ve ilk başta intikamcı olarak sadece kötülere değil tüm insanlara korku salıyor. Yani sadece kötüler korkmuyor, iyi insanlarda ondan korkuyor. Çünkü o diğer insanlar tarafından bir batman değil, bir intikamcı olarak görülüyor. Filmde sık sık aslında bu anlatılıyor.


    Bu film Bruce Wayne kimliğini anlatmıyor. Batman kimliğini de anlatmıyor. İntikamcı olarak başlayıp, kimlik aramazken olayların onu finalde bizim bildiğimiz batman kimliğine sokmasını anlatıyor. Finale kadar o kendini batman olarak görürken, aslında diğer insanlara kendini yanlış tanıtmasını anlatıyor. Tabi o bunun farkında değil. Asıl kötü karakter bile onu örnek alıyor. Aslında yapmak istediğin bu değil miydi ? Sana yardım ediyorum kafasında gidiyor asıl kötü adamda.


    Batman, cezaevinde kötü karakterle karşılaşınca, aslında yaptıklarının tamamen yanlış olduğunu, kendisini tamamen yanlış tasvir ettiğini, aslında yapmak istediklerini tamamen insanlara yanlış aktardığını anlıyor ve gerçek kahramanların kötülerden intikam alması gerektiği değil, yardıma muhtaç gotham halkına yardım eden batman olması gerektiğini anlıyor.


    Finalde de canı uğruna gotham halkına yardım etmek için kendini elektrik kablosuna atıyor. O andan sonra gotham halkı ona inanıp peşinden ışığından gidiyor. Enkazda kalanları kurtarıyor. O elektrik kablosu zamanları gerçek batman kimliği başlıyor. Yani filmin sonunda tanıdığımız batman i görüyoruz. Acemilikten bir üst seviyeye geçiyor yani karakter olarak. Özetle filme genel açıdan bakacak olursak film bilindik batman hikayesi değil, dedektiflik teması üzerinden batman in gerçek batman kişiliğini nasıl bulduğunu anlatıyor.


    Batman hayranı olarak ben bu anlatımda ki batman i çok sevdim. Tabiki daha batman olmamış bir batman bu filmde. (Final sahneleri hariç.) Ama hop hadi bakalım, insanlara yardım edelimde nam salalım kafasindan ziyade daha gerçek bir akış ile batman dönüşümünü anlatmışlar. Bu konuya hayran kaldım. Tabiki bu film bildiğimiz batman değil o yüzden. Özetle ismi komik gelecek ama açıklayıcı olması için diyorum.


    Bu filmin gerçek adı


    Batman : Ben nasıl Batman a dönüştüm .

    Asıl tanıdığımız batman hikayeleri bundan sonra gelecek yani. Tabi sonraki filmlerin yapım sürecini çok uzattıkları için bu başlangıç filmi, hayranı olmayanları için sönük kalmış olabilir. Bir sene arayla çıkarmış olsalardı şu anda da bir kaç devam serisini daha izlemiş olsaydık bu film daha etkili olmuş olacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 19 Mart 2024; 6:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 filmin soundtravklari efsaneydi



    WaterTower Musicyoutube
    The Batman - by Michael Giacchino | From The Batman Soundtrack Available now: hhttps://lnk.to/TheBatmanID Listen to more from The Batman: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBKadB95sF44svAf6GEN3TTFPJwFdwrmm Subscribe to WaterTower Music on YouTube: http://bit.ly/WaterTowerSub #Batman #MichaelGiacchino #DCComics Connect with WaterTower Music: Follow WaterTower Music on Instagram: https://www.instagram.com/watertowermusic Follow WaterTower Music on TIKTOK: https://www.tiktok.com/@watertowermusic Like WaterTower Music on Facebook: https://www.facebook.com/WaterTowerMusic Follow WaterTower Music on Twitter: https://twitter.com/watertowermusic Visit WaterTower Music at: https://www.watertower-music.com/ Connect with The Batman: https://thebatman.com Follow The Batman on INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thebatman/ Like The Batman on FACEBOOK: https://www.facebook.com/thebatman Follow The Batman on TWITTER: https://twitter.com/thebatman About WaterTower Music: WaterTower Music, the in-house label for the WarnerMedia companies, releases recorded music as rich and diverse as the companies themselves. It has been the soundtrack home to many of the world’s most iconic films, television shows and games since 2001. Featured releases include the soundtracks for Aquaman, The Hobbit, Game of Thrones, The Suicide Squad, King Arthur, Justice League, Westworld, and Dune The Batman | Michael Giacchino | WaterTower https://youtu.be/Cwcinb2OxUo
    https://www.youtube.com/watch?v=Cwcinb2OxUo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.