Şimdi Ara

The Boys (2019) | Amazon (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
16
Favori
32.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi iki günde bitirdim. Gayet sarıyor ve izletiyor kendini. Diğer süper kahraman film ve dizilerinden çok farklı. Bakalım devamını nasıl bağlayacaklar.
  • Böyle farklı dizilerin hastasıyız kaçak izlerken utandığım dizilerden biriydi umarım hakettiği değeri bulur.Butcher karakteri bana Logan filminde ki Hugh jackmani çok anımsattı ilham alınmış olabilir
  • bugün bitirdim diziyi. kesinlikle izleyin hiç sıkmıyor. sezon finali ile ilgilide birşey diyeceğim. şimdi bu butcher


    boşu boşuna mı bu kadar aksiyona girdi. kadın rızasıyla gitmiş duruyor zaten


    önümüzdeki sezonu merakla bekliyorum
  • İlk 2 bölümünü izledim çok hoşuma gitti en azından çekimleriyle,duruşuyla ortamıyla kaliteli bir dizi olduğu çok belli(kendisini ciddiye alan dizilerin hastasıyız süper kahraman dizisi olsun olmasın ilk başta yönetmenler oyuncular vs diziyi ciddiye alıp uğraşmalı ki bende ciddiye alayım).

    Şuna ne demeli peki homelander karakterinin dc evreninde ki süpermandan daha süperman olmasına ? üzücü ama gerçek.Tamam burada yozlaşmış bir karakter var ama yemin ederim ortaya çıkınca insanı bir titretiyor. Dc de ise bana göre!!! odun bir oyuncu olan superman'i canlandıran abiye bir ergenlik bir duygusallık kattılar, zırt pırt ölen üvey babasıyla konuşan duygusal buhranları olan superman mi olur arkadaş.(üstelik oyuncuda bunu bok gibi yansıttı). Neyse çok şükür dc'yi bugünde gömdük. İzlemeye devam
  • Sonunda bende bitirdim. Karl Urban (Billy Butcher) reisin muhteşem oyunculuğu. Banshee dizisinden tanıdığımız Anthony Starr da cok iyi yine.

    Karakterlerin hepsi birbirinden güzel. Çok iyi olmuş normalde çizgi roman dizilerinden uzak duran birisi olarak bu dizi çok farklı bir havası var baya beğendim. Son zamanlarda Amazon çıtayı aştı umarim kalitesi hep böyle devam eder. Ne güzel rekabet ortamı tüketiciye yansıyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç araştırmadan başlamama rağmen, ilk bölümden içine çekti ve çok akıcı bir diziydi. Tek kötü yanı, kısa olması maalesef. 2.sezonu da çekmeye başlamışlar ama o da 8 bölüm olacakmış. Karl Urban ve aksanı muhteşemdi. Homelander karakterini de çok beğendim ve Annie hanımcığım çok tatlı.
  • John Constantine kullanıcısına yanıt
    Merak ettim baktim ve pismanim :(. Aga bu harbi dogruysa efsane olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadasimin tavsiyesi uzerine indirdim ilk bolumu izledim.Dizi gercekten cok iyi ve kaliteli olmus.Diger bolumleri bir an once bitirme istegi var icimde.Amazon bu sektore saglam giris yapti diye dusunuyorum.
  • Merakla bekliyorum. Homelander ortalığı titretsin de millet süper kahraman görsün
  • 4 bölüm izledim şimdilik iyi gidiyor, bir falsosu yok, birkaç gereksiz sahne vardı sadece ama gayet akıcı dizi zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun. Onun dışında görsel efektler ve kan-şiddet öğeleri de yerli yerinde. Kafadan 8/10 verdim gibi, sonunu da görelim bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    Bakalım 2.sezon ilk sezonun tadını verebilecek mi?
    Özelliikle Homelander karakteri diziyi gerçekten öne çıkarıyor. Toni Star'ın karaktere yüklediği jest ve mimikler olağanüstü.




  • Ortalara doğru biraz bozar gibi oldu ama sonda iyi toparladı. Antony Starr abime müthiş yakışmış rol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü sezona Jeffrey Dean Morgan gelicekmis kendisi çok seviyormuş diziyi ve ekipte sevdiği dostları ile birlikte oynamak istiyormuş. Dizinin başında ki kişide kabul etmiş üçüncü sezon için rol yazicakmiş kendisine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

    Üçüncü sezona Jeffrey Dean Morgan gelicekmis kendisi çok seviyormuş diziyi ve ekipte sevdiği dostları ile birlikte oynamak istiyormuş. Dizinin başında ki kişide kabul etmiş üçüncü sezon için rol yazicakmiş kendisine.
    Showrunner ve kanalın da onaylaması gerekiyor ve ortada daha 3.sezon onayı da yok o yüzden kesin gözüyle bakıp hayal kırıklığı yaşama ihtimalimiz var ona göre.
    Umarım olur hatta bol bol gözükeceği bir rol de verirler.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Kanal Amazon zaten para sıkıntısı mı var şelale gibi akıyor oynatın der boş oyuncu değil sonuçta. Dizinin başında ki onay verdiyse gerisi gelir. Adam çok istemiş kirmazlar her halde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beğendim bu diziyi. Amerika'nın gerçek hayatta dünyaya uyguladığı davranışları dizide süper kahramanlar ile yansıtıyorlar.Mükemmel görünen şeylerin arka yüzünün ne kadar karanlık olduğunu belirtiyor.

  • Benim anlamadığım bu Becca kev%aşesi o doğum esnasında nasıl ölmedi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KOEMAN32

    Merak ettim baktim ve pismanim :(. Aga bu harbi dogruysa efsane olur.
    Eğer doğruysa black noirin neden bu kadar sessiz durduğunu iyi açıklıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.