Şimdi Ara

The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
18
Favori
30.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halay mı çekiyor onlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

    Böyle 3 boyutlu modeller oluşturulurken kullanılan varsayılan pozisyon T-pose denir. Bunlar programlanmadığı için boş boş duruyor oyun içinde normalde kaldırılması gerekir.


    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

    Cp2077 çıktığında da bolca vardı.

    https://www.youtube.com/watch?t=143&v=WETNqTIsHqQ&feature=youtu.be





  • Bitmemiş o zaman oyun hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steam için çalışan türkçe yama var mı? zartzurt konusundan indirip oyuna kurdum crash hatası verdi bende

  • quote:

    Orijinalden alıntı: M0meNtS

    steam için çalışan türkçe yama var mı? zartzurt konusundan indirip oyuna kurdum crash hatası verdi bende

    Ücretli olarak anonymous'un yaması var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anonymous yamasını kurdum


    isteyerek zar zor 7 saat oynadım bu 7 saat içinde en az 10-15 kere çökme yaşadım sürekli crash hatası yedim artık yeter bıraktım saldım oyunu


    acilen düzelmesi lazım yoksa fıttıracağım

  • Oyuna yeni başladım minimum security zorluğunda ve josh duhamel in bandit filminde "en sevdiğim 2 kelime minimum security" deyip hapisten kaçmasını izledim az önce. Oyunu sıkıcı buldum ama bu güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inat ettim bitirdim

    oyun güzel 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fov arttırma mevzusu konuşuldumu bilmiyorum ama 110 yaptım baya güzel oldu öneririm.

    Orjinal
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

    FOV 110
    The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Ocak 2023; 22:25:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU]

    Şurada Lighting bölümündeki ayarlar tamamen low ve kapalıyken 45fps alıyordum sadece mesh quality ayarını medium yapınca 110fps aldım bunun üzerine Lighting ayarlarını yükselttim.

    Lighting quality - low (Bunu standart yaparsam 55-60 a düşüyor)

    Shadow - medium

    Volumetrics - medium (Low yapınca sis pikselleşiyor)

    particle - high

    SSR - enabled

    Physical - enabled

    Şuan aynı yerde 80fps deyim mesh quality - High öldürüyormuş oyunu.

    Bitti oyun hep aynı tempodaydı deadspace de silah lazerini dik yapıp kolları tıraşlardık yatay yapıp kafayı uçururduk tek bacağı alırdık geçişlere kapılara lazerli tuzak kurardık oyunların nekadar geriye gittipinin kanıtı bir oyundu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 2 Ocak 2023; 13:8:35 >




  • oyuna daha yeni başladım bu nedir arkadaş? çökmesi drop derdi bambaşka bir seviyede. Düzelecek mi bilmiyorum ama bu şekilde en ufak keyfi yok.

  • _RapiD_ kullanıcısına yanıt

    Bende yeni bitirdim ama hiç çökme yaşamadım mesh quality ayarını mediuma almayı deneyin droplar için.

  • Sağolun hocam bu şekilde deneyeceğim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirip, paylaşım yoluyla satmak isteyen varsa, özel mesajla ulaşabilir.


    Edit: AMD ödülü olarak birinden satın aldım, ilk izlenimlerim güzel, ancak DX12'de en yüksek ayarlarda stuttering oluyor. Denuvo'yu ileriki zamanlarda kaldırırlarsa, performans daha iyi hale gelecektir diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Ocak 2023; 10:41:31 >
  • Oyun çok güzel ama oynadıkça dead space arattırıyor açıkcası. Dead Space remake e hevesim yoktu hevesim arttı bunu oynayınca ister istemez dead space reklamı yapmışlar. Dead Space kadar tatmin etmiyor.

  • Merhaba Çakma Dead Space, :)


    Oyunu 22 saatin sonunda en zor seviyede bitirdim. Öncelikle oyun benim gözümde Light bir Dead Space veya AA bir Survival Horror oyunu oldu. Hoş o kadar bütçeyi(162.000.000 $$$) nereye harcadınız dedim bazı noktalarda.


    Öncelikle oyun özünde başarılı bir oyun fakat kesinlikle AAA kalitesinde değil. Bunu mekaniklerinden, silah çeşitlerinden, düşman çeşitlerinden anlayabiliyoruz. Dövüş mekaniği desen sadece dodge yap, karşı atak yap şeklinde işlenmiş. Silah combatları ise mühimmat ve envanter sorunları nedeniyle kısıtlanmış. Mecburen melee savaşına dönüyor oyun.


    Sıkıntılara gelecek ise animasyon kesiklikleri, FOV kullanımı ve karakterin hızlı mı yoksa yavaş mı olmasına karar verilememesi olmuş. Yahu böyle FOV ayarı mı olur. Dodge yaptığında free-look falan yap bari arkadaş. Kaç kez bu nedenle öldüm hatırlamıyorum. Konu ölüme gelmişken ölüm sahneleri ne kadar çeşitli ve ilgi çekici(GoreThe Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] ) olsa da yine oyundaki mekanik aksaklıklar baş gösterip lanet ettiriyor. Sahneyi atlamama sorunu mu dersin, atlama tuşuna basmana rağmen karanlık ekranda sürenin geçmesini beklemek mi dersin. İnsan bu oyunda ölmesin. :)

    Ama bu arada yalan yok optimizasyon sorunları dışında her hangi bir çökme, oyundan atma sorunu yaşamamıştım. Taa ki oyun sonundaki BOSS savaşındaki animasyon geçişine kadar. Dosya doğrulama yapıncaya kadar hep aynı yerde oyun dondu maalesef.


    Oyunun mekaniklerinde nedense bir olmamışlık var. Combat desen yavan, silah kullanımı desen vasat. Yahu oyunun öyle bir ekonomisi var ki ancak bir silahın bütün upgrade'lerini yapabildim. Save sistemi desen Reforge makinesi öncesi otomatik yapıldığı için bir geniş kapsamlı savaş için yaptığın bütün hazırlıkları ölürsen tekrar yapman gerekiyor. The Callisto Protocol (Çıktı) [ANA KONU] 

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Lanet olası asansör bölümü.

    Savaş demişken bir Hayatta Kalma - Korku oyunun en önemli özelliklerinden olan BOSS savaşları için çok ilginç bir yol izlenmiş. Burada bile ben bir AA oyunum diye bağırıyor oyun.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Koskoca oyunu 2 BOSS ve onlarla tekrar kapışarak geçirilmesi tam bir fiyasko olmuş.

    Bu kadar yermişken biraz da övelim ama değil mi. :)


    Öncelikle oyunun karakterleri ve canlandıranlar başarılı olmuş. Josh Duhamel abimizi çoğu kişi Transformers serisinden tanıyordur, ben ise Las Vegas dizisi ile tanımıştım. Kadın karakteri zaten The Boys dizisinden tanıyoruz falan. Bir diğer hoşuma giden oyunun Lore ve Dünyası. Dead Space ile en benzer konusu bence burası olmuş. İkisi de ayrıntılı evrenler yaratmış durumda. Keşke Dead Space gibi bir animasyon filmi vs olsaydı. Burada bile çakmalık yapmışlar ve sadece Podcast serisi yapmışlar. :)

    Oyunun grafiklerini falan övmeye gerek yok, benim emektar ile bile sağlam görüntüler elde ettim. Burada Concept Art Sanatçısının emeği büyük. Tasarladığı ortamlar gerçekten harika olmuş.


    Sonuç olarak büyük bir potansiyelin kolay harcandığı, amaçladığı ve vaat ettiği şeyleri yapmış olsa GOTY adayı olabilecek bir yapım Callisto Protocol. Umarım Yayıncı firma Yapımcı Firmanın arkasında durur da oyunu devam ettirir. Hali hazırda gelecek olan bir hikaye DLC'si mevcuttu. Umarım ikinci oyunu da görürüz.


    Ay sonuna doğru çıkacak Dead Space oyununu daha önce iki kez bitirdiğim için Remake hali pek ilgimi çekmiyor. Umutlar daha önce bitirmediğim Resident Evil 4 için. :)


    Prisoner #521 out..





  • The Callisto Protocol bug içinde. Son boss a geldim, merni bitiyor topladığım mermiler cephaneye geçmiyor 0 mermi olarak gösteriyor. Füze falan. Ne varsa fırlattım 2-3 saat boyunca boss kovalıyor ben kaçıyorum. Ea bu adamları boşuna tekmelememiş, bi işi becerememişler. Sildim oyunu, mermi düşmanı bu oyun. Resident evil serisinin hard modunda bile daha adil mermi konusunda, bütün zevkimi kaçırdı oyun. Min seviyede oynamama rağmen zaten yakın dövüşte 20 30 vuruşta ölen düşmanlar mı dersin, 10 20 calisto parası verip silah seviyesi yükseltmesi için 2k para istemesi mi dersin.. Mermisiz boss savaşına sokuyor adamı, youtube bakıyorum adamlar bol bol cephane kullanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 20 Ocak 2023; 2:24:14 >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Bu durumlarda wemod devreye giriyor hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 gblik bir update gelmiş. Umarım fps drop sorunu düzelmiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğin şey nedir ? 3 gündür oynuyorum sadece. 2 silah 6 mermiyle gidiyorum bossa.

  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.