Şimdi Ara

The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
12
Favori
8.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 911 etkinlikleri çok güzel..
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    Lamborghini etkinliği de beni benden aldı…

    71 modelden 23 modeline kadar teker teker araçları kullandırtması muhteşem düşünülmüş…

    Özellikle gaz kesip eksozdan gelen o ses , beyin jimnastiği yaptırmış oluyor..

    müziği kısıp araçların motor ve eksoz sesleri ile sürmek…..

  • Oyun kötü değil, iyi ve Forza Horizon 5 ile kıyaslayınca bence üstün olduğu iki yan var: Araba grafikleri Forza'dan daha iyi. Çok canlı ve detaylı. Arabaların içi de Forza'dan daha iyi gözüküyor. Ama çevre grafikleri ne yazık ki Forza 5'teki kadar iyi değil, çok sevemedim. Forza oynama imkanı olanlar için bence satın alınmasına gerek yok ama FH oynayamıyorsanız bu oyun ona iyi bir alternatif olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 24 Eylül 2023; 23:46:13 >
  • 20 saat oynadım ve %86 bitmiş gözüküyor ama sadece 17 levelim. Millet 700 levellara gelmiş. Nasıl oluyor bu. Bir de daha fazla playlist eklenmesi lazım. Single cı için içerik az gibi şu an. Challenge görevlerini sevmedim çünkü.

  • Elektrikli araçlar etkinliğinde porsche taycandaki o ses yok mu ??


    The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU]
  • İlk indirimde almayı düşünüyorum ben de. 1000 TL'nin biraz altını görsün. Üstünede kardeşlik yaparız. Muhtemelen yıl sonu indirimlerinde gelir %25 %35 gibi bir indirim.
  • Guzel ama Horizon gibi yapilacak milyon tane sey var. Porno gibi resmen. Bana hitap etmiyor tur olarak. Surus fizikleri bayagi hosuma gitti ama. Ubisoft yapti mi yapiyor. Bu seri uzerinden giderlerse saglam oyunlar gelir.
  • arkadaşlar ubisoft playle falan mı deneyebiliyoruz? alıp oynamak istiyorum. ps4 hakkı da var sanırım 3 e bölüp almayız mı?

  • 25 saattir oynuyorum beni sıkmadı hiç oyun. Forza Horizon açlığını bir nebzede olsa giderdi diyebilirim.
  • Oyunda 30 saati devirdim. Her şeyiyle muhteşem bir oyun olmuş: genelde playlist üzerinden gidiyorum, free roam özelinde önüme geleni tamamlamaya çalışıyorum, challenge sistemi çok güzel, photo opp sistemi kendini yaptırıyor, collectible takibi sıkmıyor, araç çeşitliliği çok fazla, fast fav sistemiyle araba-uçak-bot geçişi çok kullanışlı, çok oyunculu modları eğlenceli. Kendini uzun süre daha oynatacak gibi çünkü haftalık ve aylık etkinliklerle oyun capcanlı.

    Black friday ile indirime girmiş, fırsatı olan değerlendirsin ben oyunu çok beğendim.
  • Ben yeni hesap açıp ultimate sürüm almıştım (diğer hakları satarım diye). Fakat kendi orj hesabımda ek paketler çıkmıyor. Normalde çıkması gerekmez miydi?
  • Kokpit sürüşünde düz gittiğim halde direksiyonda hafif bir sallantı oluyor bunu azaltmanın ya da kapatmanın yolu var mıdır ?
  • 20 saat oynadım, playlist yarışlarının hepsini yaptım, oyunu sattım :) İleride Ps Plus'a gelirse arada açar pvp yaparım.

    Playlist yarışları zevkliydi, ileride dahası eklenir bence. Challengelar vakit öldürmek isteyenler için iyi ama benim o kadar zamanım yok uğraşmadım. Açık dünyadaki aktiviteler de aynı şekilde seveni için iyi oyalar.

    Pvp royale beğenmedim ama pvp yarışları beğendim sürekli değişiyor, en hızlı para kazanma yolu da pvp ama 2 milyonluk araçlara ulaşmak çok büyük iş geldi gözüme. Ayrıca yaptığımız upgrade ve bonusların pvp'de devre dışı kalması grind yapmayı anlamsız kılıyor. Tamam herkesin eşit olması da rekabet açısından iyi bir şey ama yine de işin öteki tarafı boşa gidiyor, onu dengelemeleri lazım.

    Haftalık etkinliklilerle de uzun süre güncel tutarlar gibi duruyor. Ama kendini tekrar ediyor gibi geldi bana playlistleri oynatıyor xp doldurmak için.

    Açık dünyası çok güzel Ubisoft oyunlarının en güçlü yanı bence, grafikler güzel, oynanış da zevkli, müzikler eh işte. Festival tarzını pek sevmiyorum ama alternatifi yok maalesef şu an için, eski nfs most wanted veya carbon tarzı hikâyeli oyunları tercih ederim ama yapan kalmadı...

    Oyuna puan olarak 7.5/10 veririm.





  • Oyunun the crew 2 ile farkları neler ? Onu da oynamadım artık şu crew e bi giriyim diyorum ama hangisinini alsam bilemedim crew 2 nin de indirime girdiği yok gerçi
  • Ya arkadaşlar ps4 sürümünde oynuyorum, grand race'de bırak yarış kazanmayı yarışı dahi bitiremedim 3 gündür aktif oynuyorum. Rica etsem biri bana yardımcı olabilir mi?


    WP : 5550572157

  • T300 rs ile oynayan var mı? Pedallar ve direksiyon çok güzel çalışıyor ama th8a shifter çalışmıyor çözümü hiç bir yerde bulamadım bilen var mıdır acaba?
  • The Crew Motorfest: Şubat Programı


    The Crew Motorfest [PS5 / PS4 ANA KONU]Ubisoftyoutube
    Discover what's new this month in Season 2 of The Crew Motorfest! Time to show you have mastered the Hoonigan ways and to bring your skills to the track. Prove you can win using both traditional engines and high-tech electric machines. Make your way to the top to earn impressive rewards! The Crew Motorfest is available on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Ubisoft Connect PC, Epic Games Store, Luna and is included in the Ubisoft+ subscription. Get the game now on: https://ubi.li/fvsJ8 Transfer hundreds of cars from The Crew 2 to The Crew Motorfest for FREE with the Collection Import. More info here: https://ubi.li/rHcEZ About The Crew Motorfest: Welcome to Motorfest! Discover the evergreen festival featuring the best experiences car culture has to offer. Complete your ultimate action driving bucket list through a series of tailor-made races, themed events, and other unique challenges. Explore the vibrant island of O’ahu in Hawaii alone or with your crew. Whatever the way you enjoy cars and driving, there is something in there for you! #Ubisoft #TheCrew #TheCrewMotorfest About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=8T9OpsEZQsw
  • arkadaşlar evde can sıkıntısından arada açıp oynayacağım birşey bakıyorum yaş kemale erince =)


    crew mf ultimate 1400 tl


    standart sürüm 700 tl.


    ultimate değer mi sizce ? daha düşer mi acaba?


    ps4 pro kullanıyorum.ps5 pro çıkınca onu alacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 2 Mart 2024; 18:30:27 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.