Şimdi Ara

The Crew Motorfest | PC | ANA KONU | (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıl 2023 grafikler leş mekanikler leş tam bir ubizort oyunu forza 2 bile bundan iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K kullanıcısına yanıt

    ++ katılıyorum hocam.

    Son yıllarda her yarış oyununun horizon dan alıntılar yapmaya çalışıp batırıp sıvaması iyice baydı artık. Nfs desen olamamış, horizon desen yanından bile geçemiyor. O sürekli konuşan şeylere karşı onların konuşma sesiyle ilgili ayarı kısarak çözüm buldum kendimce. genel sesleri de baya bi ince ayarladım.


    Oyunda gece harici ışıklandırma dediğiniz gibi aşırı renkli olduğu için, geri kalan vakitlerde araçlar dahil tüm objeler ve genel atmosfer iyi görünecekse bile kötü görünüyor. crew1 modelleme ve ışıklandırma konusunda gerçekten çok başarılıydı bence. 2. oyundan itibaren anlam veremediğim şekilde berbat bir tasarıma geçtiler ve herşey çok yapay duruyor , sırıtıyor. o lanet zevksizlik abidesi vanityleri de ekleyince oyunda zerre ciddiyet kalmıyor.


    O güzelim japan playlistine ve iç kameradaki pilot animasyonlarına çok yazık etmişler bunu da ayrıca belirtmek isterim. Çok doğal direksiyon, gaz ve debriyaj hareketleri var çok şaşırdım.

    210km/s hedefli hız kapanları var ayrıca, adamlar tutmuş 650km ile geçmiş. horizon u eleştiriyordum top speedler çok yüksek diye ama buradaki bambaşka saçmalık seviyelerini görünce halime şükrettim.


    Teknik olarak grafiklere eleştirim biraz genel görsellikten ziyade bazı teknik detaylar üzerine. yıl 2024 olacak aynalarda yansıma yok. ve daha vahim olanı, contact shadows yok yani araç farlarının vurduğu nesnelerde gerçek zamanlı gölgeler çizilmiyor. karartma ve gölgeler tamamen zort. ubi birçok potansiyeli yüksek fikri mülkiyette olduğu gibi bu potansiyeli de malesef mahvetmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 26 Temmuz 2023; 11:34:17 >




  • The Crew Motorfest: Launch Gameplay Trailer | Opening Night Live



    Ubisoftyoutube
    Pre-order available now: https://ubi.li/2i0dp Play 3 days early with the Gold or Ultimate Edition, or by subscribing to Ubisoft+. The Crew Motorfest releases on September 14, 2023. Discover a new gameplay glimpse of The Crew Motorfest, with your favorite cars in action. The franchise reveals more about its line-up and new images of the different environments. Take a look at the Endorsers' Playlists with Donut Media, Super Car Blondie and Liberty Walk, immersing you in their universes and their favorite cars. Don't miss your chance to try the game for free during the Free Trial! From September 14 to 17, play The Crew Motorfest for free for 5 hours and carry over your progression if you decide to buy the full game. More information on www.thecrewgame.com/freetrial *** About The Crew Motorfest: Welcome to Motorfest! Discover the evergreen festival featuring the best experiences car culture has to offer. Complete your ultimate action driving bucket list through a series of tailor-made races, themed events, and other unique challenges. Explore the vibrant island alone or with your crew. Whatever the way you enjoy cars and driving, there is something in there for you! #Ubisoft #TheCrew #TheCrewMotorfest About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?si=WxMUZZLeq5Li_YYx&v=kpVfIqxsE24&feature=youtu.be
  • Yayınlanan videoları izledim.Oyun baya baya Forza Horizon olmuş.Özgünlükten uzak Ubisoftcuğum yine piyasada tutan hangi oyun varsa birebir kopyalayıp oyununa aktarmış  

  • The Crew Motorfest: Canlı Çekim Çıkış Fragmanı



    Ubisoftyoutube
    Join us in celebrating #TheCrewMotorfest's launch week with our exclusive Live Action Launch Trailer. Follow the Lamborghini Huracan Tecnica, the Porsche Taycan Turbo S, and the Nissan Z to get a glimpse of the Hawaiian dream that awaits you at Motorfest! 🏝 Don't miss your chance to try the game for free during the Free Trial! From September 14 to 17, play The Crew Motorfest for free for 5 hours and carry over your progression if you decide to buy the full game. More information on www.thecrewgame.com/freetrial The Crew Motorfest releases on September 14, 2023. Pre-order available now: https://ubi.li/fvsJ8 Play 3 days early with the Gold or Ultimate Edition, or by subscribing to Ubisoft+. About The Crew Motorfest: Welcome to Motorfest! Discover the evergreen festival featuring the best experiences car culture has to offer. Complete your ultimate action driving bucket list through a series of tailor-made races, themed events, and other unique challenges. Explore the vibrant island alone or with your crew. Whatever the way you enjoy cars and driving, there is something in there for you! #Ubisoft #TheCrew #TheCrewMotorfest About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?si=lTy2VE6apH4PnnpM&v=ugKIELPN8mI&feature=youtu.be
  • Güzel oyun olacak gibi  

  • 2 -3 saat arası oynadım. Oyunun başlangıç yarışı , başlangıç sunumları ve diğer her şey forza horizon.


    Forza horizon 4 te oyun nasıl başlıyorsa aynı şekilde bu oyunda da başlıyor. Daha ilk sunum bölümünde "Eee bu horizon" dedim.


    Grafik konusunda hiç bir oyuna değer kabul etmem ama bu oyunun bazı yerlerde grafikleri resmen ps3 grafiği. Şehir de bir evler var aman görmeyin gitsin. çevre detayı da keza evlere şenlik. Ama bazı yerlerde de öyle manzaralar vardı ki dibiniz düşüyor.


    Araç sürüşleri eski crew serisine göre gelişmiş , araç sesleri güzel , forzadaki gibi modifiye ve topluluk grafik seçeneği var. Gözüme batan (kimi için önemsiz olabilir ama) araçla yüksek bir yerden uçarsınız forza da araç yere düştüğü zaman sanki tank düşmüş gibi etki eder oyun size bunu yaşatır. Bu oyunda o olay yok , kağıt süzülmüşte yere değmiş gibi.


    Velhasıl oynanır. Forzadan , nfs'den sıkılıp başka oyuna girelim derseniz 4 günlük ücretsiz 5 saat oynama imkanı ya da ubi+ ile oynayabilirsiniz.


    6,5/10 puan verebilirim.





  • Sürüş forza'dan çok daha hoşuma gitti. Demolition gibi modlar da var fakat harita bomboş berbat, grafiklere takılan biri değilim ama o da diğerlerine kıyasla geride kalmış, insanı hafiften epilepsiye sürükleyecek cinsten. Satın alınıp oynanacak bir oyun değil.

  • Oyunun test sürümünü oynuyorum PC’de. Grafikler ultra 2K çözünürlük.
    Thrustmaster t300 rs gt direksiyon seti ile test ettim oyunun Feedbacki resmen çağ atlamış. Önceki crewlerde direksiyon feedbacki çok sönüktü. Burada çok başarılı buldum. Hatta forza horizondan daha iyi. Harita renkli, eğlenceli. Sürüş dinamiği forzadan bi tık geride ama zevk verdi açıkçası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun açılırken sürekli fatal error veriyor.

  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    Hocam sırf direksiyon desteği yüzünden oynarım bu oyunu. Horizon’ da mesela asfaltta giderken yolu tam olarak hissetirmiyordu. Bu crew oyununda bariz şekilde hissettiriyor diyebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Hocam horizondan bi iki gömlek daha üstün Feedback. Müthiş bir simülasyon oyunundakiler kadar üstün değil elbette fakat oldukça tatmin ediyor.
    Araç satın alımı vs çok daha zor horizona göre.
    Ben muhtemelen horizondan devam ederim fakat motorfest 300₺lara düşerse alırım.
    Oyunu 5 saat deneme etkinliği varken siz de deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumlar dehşet. Ubisoft gene yapmis yapacagini. seviyorum bu firmayi. Kesinlikle kutuphaneye ekleyecegim ama fiyati bir iki tik duserse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayan varsa eklesin beni unut93

  • Bunun trial sürümü yok mu arkadaşlar?

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Var elbette. Ubisoft Connect yazılımı ile sisteme bağlanıp oradan trail versiyonunu indirebilirsiniz ama beklentilerinizi yüksek tutmayın derim. Ufak bir kritik yazısı yapacağım ama buna değmeyecek kadar sıkıntılı bir oyun var ne yazık ki karşımda. Yine de fikir anlamında bazı arkadaşlara faydası olacağını düşündüğüm için fırsat bulunca ufak bir kritik yazacağım.

  • Bulamadım maalesef. Crew 2 Trial çıkıyor ama bu çıkmıyor. Varsa link atabilir misiniz?

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Sanırım ilk çıkış haftasına özel olarak trail sürümü yayınlamışlar. Şu an yok hiçbir yerde. Fakat inanın hiçbir şey kaybetmiyorsunuz, cidden aşırı eski bir motor üzerine inşa edilmiş çok vasat bir yapım motorfest... Yinede alıp oynamak isterseniz diyeceğim yok elbette ama yazık olur paranıza derim. Çok daha iyi alternatifler var piyasada. Sürüşten falan bahsedeceksek (arcade bile olsa bir araç ağırlığı, bir sürüş hissi vardır) zaten hiç girmemek lazım o konuya. Test Drive Unlimited 1'in üzerine bir arcade yapım gelmedi ne yazık ki henüz... Ivory Towers firmasında Eden Games ten ayrılan bazı yapımcılar var ama konu Ubisoft olunca bunun bir anlamı kalmıyor malesef...

  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Açıkcası ilk oyunu kötü sürüş fiziklerine rağmen haritası ve hikayeli olması sebebiyle keyifle bitirmiştim. İkinci oyunun da içerik çeşitliliğini sevdim. Şahsen Forza bana çok yavan geliyor. İlk 2 oyun dışındakileri hep sıkılıp yarım bıraktım. Üstüne grafik dışında bi şey koymadan 5.oyunu çıkardılar. Crew 2'yi beğenmiş biri olarak Motorfest'i de bi şekilde oynarım diye düşünüyorum ama yine de almadan önce denemek istiyorum. Muhtemelen indirime girince alırım. Solar Crown da umarım Forza gibi tekdüze olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.