Şimdi Ara

The Elder Scrolls 6’yı bekleyenlere kötü haber: Oyunun çıkışı kilometrelerce uzakta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Elder Scrolls 6’yı bekleyenlere kötü haber: Oyunun çıkışı kilometrelerce uzakta!
    Bethesda tarafından geliştirilen The Elder Scrolls 6, ilk olarak Haziran 2018 tarihinde resmi olarak duyurulmuştu. Bu duyurunun üstünden beş yıl geçmiş olmasına rağmen oyun hakkında kesin bir çıkış tarihi halen yok. Xbox patronu Phil Spencer tarafından yapılan açıklamalar da gösteriyor ki, oyunu bekleyenler en az bir bu kadar daha beklemek zorunda.



    The Elder Scrolls 6’nın önünde daha çok yol var



    Phil Spencer, yaptığı açıklamada The Elder Scrolls 6'nın hâlâ "beş yıldan fazla bir süre uzakta" olduğunu doğruladı. Xbox'ın patronu ayrıca Skyrim'in devam oyununun hangi platformlar için planlandığını söyleme konusunda da dikkatli davranıyor: "Şu anda bunu kesinleştirmek bizim için zor."



    Microsoft’un ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) duruşmasında Elder Scrolls 6'nın durumu hakkında ifade veren Spencer, The Elder Scrolls 6’un çıkışına daha çok zaman olduğundan ve hangi platforma geleceğinin de belirsizliğinden bahsetti. Dolayısıyla The Elder Scrolls 6'nın mevcut nesil konsolları tamamen atlayabileceğini düşünmek ihtimal dışı değil.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, konsol savaşını kaybettiğini kabul etti: Yeni konsol için tarih verildi



    The Elder Scrolls 6'nın uzak ve bilinmeyen çıkış tarihi pek de sürpriz değil. Bethesda Game Studios şu anda Starfield'ı bu Eylül ayında Xbox Series X ve S ile PC'de piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve The Elder Scrolls 6'nın geliştiricinin bir sonraki büyük projesi olduğunu biliyoruz. 2020 yılında Bethesda'dan Pete Hines, hayranların The Elder Scrolls 6 ile ilgili ayrıntıları "bundan yıllar sonrasına" kadar beklememeleri gerektiğini söylemişti. 2021 itibarıyla oyun hâlâ tasarım aşamasındaydı.



    The Elder Scrolls 6 ne zaman çıkacak?



    Phil Spencer'ın yorumlarına göre The Elder Scrolls 6en erken 2028 yılında piyasaya çıkacak. Bu arada Microsoft'un yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesini beklediği yılın da yine 2028 olduğunu belirtmekte fayda var.






    Kaynak:
    https://www.ign.com/articles/the-elder-scrolls-6-still-five-years-away-playstation-version-undecided







  • 10 yılda bir güzel oyun yapıyorlar.

  • Tek isteğim starfield'ın olağanüstü şekilde berbat bir oyun olması ve tövbe edip dört elle elder scrolls 6'ya sarılmaları.

    Gelecek, uzay, cyber, kıyamet sonrası temalı oyunlardan gına geldi. Hiç ilgimi çekmiyorlar, gram eğlenmiyorum oynarken.

    Fantastik evrende ya da geçmiş tarihte geçen oyunlar çok daha ilgi çekici ve sürükleyici oluyor - gow, rdr2, elden ring, uncharted, witcher, skyrim, ac valhalla, ghost of tsushima vs. fıstık gibi oyunlar.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Hocam, sizin ilginizi çekmiyor diye neden leş gibi çıksın oyun. RDR 2'yi filan ben de çok severim de saçma bir sav olmuş.

    Ha, ben de mesela gidip almicam bile starfield'ı. Hype trenine girmemek lazım sonuçta.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma, bencil bir yorum böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Geç olsun da güç olmasın". Senaryo, level dizayn ve açık dünya konusunda iyiler fakat eski game engine kullanıyorlarsa yine gülünç ve fantastik hatalar ile karşılaşabilir ek olarak grafik ve görseller tasarımlardan laf yemeye devam ederler.

    Sıkıntı görmüyorum. Sadece 4090'da en iyi kaliteyi alabileceğimiz oyun yaparlarsa o zaman sıkıntı :)

  • Yıllardır oyun geliştiriyorlar ve hala daha saçları ve sakalları halledemediler. Sadece bu değil eskiden yapamadıkları herhangi bir şeyi bugünde yapamıyorlar. Çok acayip adamlar.
    The Elder Scrolls 6’yı bekleyenlere kötü haber: Oyunun çıkışı kilometrelerce uzakta!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 25 Haziran 2023; 10:4:45 >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en saçma yorumlardan biri sırf tema senin ilgini çekmiyor diye oyun kötü çıksın ne demek biz bilim kurgu severler bekliyoruz bu oyunu ne acayip insanlar var

  • 5 Yıl oldu o duyuru videosu yayınlanalı, halen ortada en ufak bir şey yok... Ama Skyrim gibi olacaksa bir 5 yıl daha beklerim. Yeter ki Skyrim gibi 10 yıl sonra bile oynanabilecek bir oyun olsun...

  • Bu kadar tutulan bir oyunun devamı şimdiye çıkmış olmalıydı şirket içini bilmiyorum ancak iki oyun arası bir sürü oyun çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kötü çıksın ki starfield'ı salıp elder scrolls 6'yı yapmaya başlasınlar. Şimdi bu starfield iyi çıkarsa yok bilmem ne dlc'si yok special edition vs. derken tüm çalışanlar starfield'a yüklenicek. Ellerinde mis gibi elder scrolls dururken sırf bully firmalar yüzünden deathloop, redfall, hifi-rush, ghostwire:tokyo oyunlarını yaptılar, bir sürü iş gücü burda heba oldu. Redfall dışında kalburüstü oyunlar ama sırf bu oyunlar çıksın diye; büyük hit yapabilecek potansiyeli olan, sağlam rpg çıkabilcek firma kendini harcadı. Öyle uçuk büyük bir firma değil ki bethesda, fallout 76 yüzünden fallout oyunu, eso yüzünden elder scrolls oyunu gelmiyor, dishonored'i ubisoft yapmış olsa şuan 6. oyun falan çıkmış olurdu hala ortada bir şey yok. Adamlar yetemiyor heryere. Şimdi starfield yüzünden iyice geriye düştü bu seriler. Cyberpunk yüzünden witcher 4 göremiyoruz aynı olay. Tutan serileri devam ettirmeyip bilim kurgu oyunu yapanlara çok doluyum The Elder Scrolls 6’yı bekleyenlere kötü haber: Oyunun çıkışı kilometrelerce uzakta! 





  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    üstadım, skyrim'i ac valhalla ile aynı cümlede kullanıyorsun ya, pes. ac valhalla o kadar boş bir oyun ki.. oynadığıma pişman olduğum nadir oyunların başını çekiyor.

  • msegmx M kullanıcısına yanıt

    İskandinavya yumuşak karnım hocam, sarı uzun saç balta gördüm mü dayanamıyorum The Elder Scrolls 6’yı bekleyenlere kötü haber: Oyunun çıkışı kilometrelerce uzakta! 

  • Çok yanlış şeyleri çok yanlış şekilde değerlendiriyorsun. Bu firmalar para kazanmak istiyor. Saydığın oyunlara ''güzel, alınır'' diye para verecek kitle yaşı genç olan ve daha hiç bir şey görmemiş kitle. X proje kötü oldu Y projesini adam gibi çıkartalım gibi düşünceleri yok. Kendince hype trenine binmişsin ama dikkat et, tren sjw lordlar ile dolu.


    Starfield'da o iğrenç ''creation engine'' in gelişmiş sürümünü kullanıyoruz diyorlar. Bakacaz, gemiye binerken loading ekranı gelecek mi yine?

    Uzun lafın kısası hem umduğun hem de bekledğin oyunlar zaten leş gibi çıkacak yüksek ihtimalle.

    ESO yu yapan başka firma, bethesda para işine bakıyor sadece.

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    O da iyi :)


    İngiltereye kadar oynadım oyunu, sonra baktım oyun bu mantıkta devam edecek, bıraktım. İyi ki de bırakmışım, boş bir oyunmuş, youtuber'lar da aynı fikirde.

  • biraz geç olmadı mı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.