Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.458
Cevap
88
Favori
346.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Ilkı Snn ısımlı ılk Turk sunucusundan.. Oyunun orjınalı degılde sphere emulatoru ıle yapılan bu sunucu Turkıyede yaygın ılk ultıma sunucusu ıdı.. Oyunu kımse dogru duzgun bılmıyordu.. Bır gun bayram gunu ( daha yenı mavı olmusum pk ( player kıller ) durumum daha yenı duzelmıs sehırlere gırebılır hale gelmısım ) brıtanıa banka uzerıne cıkıp tum sehırın duyabılecegı sekılde ( yanı "yell" komutu ıle ) oyuncuları brıtanıa bank uzerınde bayram namazına cagırdım. Oyuncular toplanmaya baslamadan once brıtaıne bank onune 750 greater expolosıon potıon dızdım ustlerınede hasır koydum. Hepsının ustu hasır ıle kaplı oldugu ıcın hıc kımse bısey anlamadı.

    Mıllet toplanmaya basladı ve yeterlı kalabalıga ulasınca namaza basladık herkes gulup eglenıyordu.. Sonra bır mınıcık 1 sanıyeden kısa surede cıkan buyuyu en yakındakı explosıon potıona targetlemıstım ve macro tusuna bastım... Sonuc butun cemaat havaya uctu :)

    Buraya koptum ya bu nedir!!

    Cidden sınırları geniş bir oyunmuş keşke zamanında haberim olsaydı.




  • Enteresan bir oyun olmasına karşın yine de Elder Scrolls ile zerre kadar alakası yok.
  • İnşallah elder scrolls'u elder scrolls yapan şeyleri oyundan atmazlar bana kalırsa harita ilk başta açık olmamalı diğer oyunlardaki gibi keşfedilmeli ve mağaralar tapunaklar vs belli bir levela ulaşdıktan sonra girilmeli, belli bir seneryosu olmalı tabi bir sürüde yan görevler
  • The Elder Scrolls Online [ANA KONU]



    5 seneyi askin bir suredir gelistiriliyormus oyun, acayip buyuk bir alanda gececekmis (butun Tamriel) tutarsa Wow killer bile olabilir tutmazsa da silinir gider. Bence ya tam tutacak ya hic tutmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 7 Haziran 2012; 19:43:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trident02

    The Elder Scrolls Online [ANA KONU]



    5 seneyi askin bir suredir gelistiriliyormus oyun, acayip buyuk bir alanda gececekmis (butun Tamriel) tutarsa Wow killer bile olabilir tutmazsa da silinir gider. Bence ya tam tutacak ya hic tutmayacak.

    öyle bir hariatada elder scrolls oynamak inanılmaz zevkli olur tabi biz sevenleri için mmorpg severler içinse iyi bir pvp sistemi geliştikce daha eğlenceli olan bir oyun yapısı gerekir bethesda her ikisinide elder scrolls un havasını bozmadan yapabilirse gelmiş geçmiş en iyi mmorpg olur :)




  • Elder Scrolls Online için yapılan quest dizaynı açıklamalarında şöyle söylenmişti:

    "Oyuncular bu güne kadarki mmorpg hayatlarında yeterince hayvan derisi toplayıp, yeterince kayıp eşya buldular(sanırım wowa laf çakma var ). Bizim amacımız, serinin singleplayer oyunlarındaki quest mantığından şaşmamak. Örnek vermek gerekirse, "Thieves Guild" ile yapılabilecek bir dizi chain quest gibi. Ayrıca questler yanlızca level atlamak veya item - gold kazanmak için yapılmayacak. Yaptığınız questlerdeki seçimleriniz doğrultusunda - quest seçimleriniz değil, questler içerisindeki seçimleriniz - karakterinizin kaderi de etkilenecek."

    Adamlar 2007'den beri saman altından su yürütmüşler de haberimiz yokmuş




  • Oyunun duyurulmayıp gizliden geliştirilmesi aslında bizler için iyi olmuş. Yoksa diablo vakasında olduğu gibi "oynamadan ölürsem gözüm açık gider" durumuna gelebilirdi işler. Ama şu deri toplamayacaksınız, questler hayatınızı etkileyecek tarzı açıklamalar biraz ürkütüyor. Böyle yola çıkanlar fail oldu hep. Yine de grafiklerin wow benzeri çok kasmayacak seviyede tutulması, atmosfer ve sanatsal etkiye verilen önem umut verici. Amerikayı yeniden keşfetmenin alemi yok. Düzgün yapılmış olanın üzerine birşeyler koyup devam etmeleri en güzeli olur. Bir de harita yükleme ekranı olmadan komple gezilebiliyorsa morrowindde olduğu gibi, daha ne isteriz.

    İzlememiş olanlar için E3 gameplay
    http://www.youtube.com/watch?v=k1R5R_9Huac




  • Beni en çok heyecanlandıran şey, oynayacağımız mmorpg'de karakterin üzerinde daha fazla etki sahibi olabilecek olmamız. Bu da demek oluyor ki daha fazla RP, daha zevkli Combat ve daha hareketli bir atmosfer...
  • Pay2Win olmayacağının garantisini verebilirlerse denenir, rakamların uçuştuğu ucuz MMORPG özellikleri barındırmadığı sürece...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 8 Haziran 2012; 1:45:56 >
  • Bakalım şuan herkez dövüş sistemini merak ediyor. Eğer dövüş sisteminin diğer MMO lardan farkı olmazsa onların arasında unutulup gider. Birde RPG öğeleri çok fazla olmalı. Denizdede ayrı bir dünya olmalı, gemiler sürülebilmeli deniz canavarları olmalı, deniz altında yapılacak şeyler olmalı, özelleştirilebilir çok fazla şey olmalı, kasmak ve pvp dışında eğlendirecek başka maceralara sokacak çok fazla şey olmalı. Ha dövüş sistemi çok sağlam olursa bütün bu saydıklarıma rpg öğelerine bile gerek kalmaz, ama dövüş sisteminin bu internet bağlantılarıyla diğerlerinden çokda farklı olucağını sanmıyorum ama bakıcaz..
  • The Old Republic için o kadar büyük umutla beklemiştimki karşımıza çıkan oyuna bak.Hatta bazıları bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak diyordu ben de dahilim bu gruba.Serverlerda 10 kişi zor bulunuyor Onun için dersimi aldım birdaha büyük umutlarla oyun beklemek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    The Old Republic için o kadar büyük umutla beklemiştimki karşımıza çıkan oyuna bak.Hatta bazıları bu oyun gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak diyordu ben de dahilim bu gruba.Serverlerda 10 kişi zor bulunuyor Onun için dersimi aldım birdaha büyük umutlarla oyun beklemek yok.

    Galaxys'den belliydi dandik birşey olacağı...
  • SWTOR un bekleneni veremiceyeğini söylediğimde millet bana gülüyordu. Bak noldu şimdi demek istemiyorum
  • Eğer hayalimdeki şeylerin yarısı kadar olursa uçarım ben bu oyunla hadi şimdi bekleme zamanı
  • çıktığı gün,wow'u çöpe atacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    çıktığı gün,wow'u çöpe atacağım.

    Biri blizzarda bu işlerin böyle yürümediğini göstermeli
  • Grafikler bazı yerlerde çok güzel görünüyorken bazı yerlerde çok basit duruyor. Bakalım karakter animasyonları falan gerçekçi olucakmı..

    00:46. saniyedeki karakter güzel gözüküyor mesela



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 12 Haziran 2012; 14:51:23 >




  • Yeni bilgiler Ağustos ayındaki oyun konferanslarında gelirmi acaba.. Gamescom falan olucak.. Birde bu konunun online oyunlar bölümünde olması gerekmiyormu ? İlk defa bir online oyun kendi bölümünde değil, totem falanmı yapıyorsunuz! online oyunlar bölümünde olanlar çıktığında dandik cıkıyor çünkü. bir tanesi online bölümünde olmasın bakalım nolucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    Yeni bilgiler Ağustos ayındaki oyun konferanslarında gelirmi acaba.. Gamescom falan olucak.. Birde bu konunun online oyunlar bölümünde olması gerekmiyormu ? İlk defa bir online oyun kendi bölümünde değil, totem falanmı yapıyorsunuz! online oyunlar bölümünde olanlar çıktığında dandik cıkıyor çünkü. bir tanesi online bölümünde olmasın bakalım nolucak

    Çaktırma
  • Görüntü kalitesi olarak Skyrim'in aynısı diyebilirim E3 videolarına bakarak. Combat sistemi güzel olursa beni Diablo 3 den alabilecek yegane şey olur.

    Bu arada Skyrim'de hiç dikkatinizi çekti mi bilmem ama hile kodu yazarak oyunda yeteri kadar yükseklere çıkıldığında güneşli güzel bir havada bütün Tamriel haritasını görebiliyordunuz. İleri gitmenize izin vermiyordu ama bildiğin Cyrodiil, Morrowind falan belli oluyordu. Belli olmaktan öte bir ara kendimde Oblivion ve Morrowind i yeniden oynama isteği uyandırdı. Sanki Skyrim ile hazırlamışlardı bu haritayı. Ama oralara gitmemizi yasak ettiler. Sebebini sanırım şimdi anladım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.