Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1513. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.320
Cevap
125
Favori
1.622.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mike4peace kullanıcısına yanıt
    Hocam bazılarının görevi başladı. Şimdi kapatsam onları sonra tekrar açsam sıkıntı olmaz mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiivii

    Hocam bazılarının görevi başladı. Şimdi kapatsam onları sonra tekrar açsam sıkıntı olmaz mı?
    Önce mod managerdan tikini kaldırın sorun yoksa devam, ben öyle yapiyorum ama mesela Bruma kaldırıp devam edemezsin diyor o yüzden ona başlamadan önce save almıştım. Siz deneyin hepsini kaldirmayi gerekirse yeni oyun açın yine aynı mı değil mi diye bakın bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    Maşallah hocam, baya mod yüklemişsiniz. Oyunun ağırlaşması normal The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 


    Bari memnun musunuz modlardan. Gerçi hepsini deneme şansınız olmamıştır

  • Yok hocam ne denemesi, modlamaya başladığımdan beri en fazla bi saat oynamışımdır. Her boş vaktimde açıp mod baktım internetten ama artık yeter bırakıcam bu haliyle olduğu kadar The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 

  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    Hocam işte bu modlama hastalığı. The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]  Çok ilerlemeden bırakın bence.


    Ben bazı grafik modlarını indiriyorum. Ondan sonra hikaye, follower modlarını falan yüklüyorum. Bir de oynayacağım builde göre mod bakıyorum. Büyücü oynayacaksam mesela, yeni büyü ekleyen modlar falan ekliyorum.


    Diğer türlü oyundan çok modlamaya zaman ayırıyorsunuz The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]  O Nexus kütüphanesi zaten içi çıkılmaz bir çukur gibi. Çok fazla içerik var

  • Yemin ederim öyle ama bu modlar beni uzuun bi süre götürür artık. O yüzden mod listesini paylaştım benim gibi yeni başlayan olursa hiç bulaşmasın bu işe benim kullandıklarımı kullansın yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyuna mod kurmak bağımlılık gerçekten. O kadar çok mod kuruyordum ki en son daedric prenslerin seslerini modlamıştım halbuki oyunda toplasan 10 satır diyalogları var yok The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 


    Son aylarda elder scrolls online sardım, hem de çok kötü sardım. Oradaki oyunun dünyasına ait hikayeleri okudukça içine çekiyor oyun. Akıl almaz derece büyük bir dünya elder scrolls gerçekten. Kasabadaki muhtarın siyasi hayatındaki daedric şeytanlarıyla yaptığı anlaşmaların neden olduğu olaylar zincirini keşfettim az önce. Bunları da oyun asla gözünüze sokmuyor, merak edip deştikçe öğreniyorsunuz etkileyici kısmı da bu oluyor. Her oyunda vardır küçük hikayeler ama bu oyunda küçük hikayeler bile felaket özenli ve çok kompleks.


    Online'a son gelen dlc'de Hermaeus Mora denilen acayip tanrıyla karşılaşıyoruz kendisini Skyrim'in dragonborn görevlerinde görmüştüm. Tam Skyrim'i tekrar bitirip en son dragonborn görevlerini yaptıktan sonra eso'da bu dlc nin çıkması güzel oldu benim için. Keşke şu daedric prenslerin genişletilmiş art book larını falan yayınlasa Bethesda, sanat tasarımları çok güzel.





  • Uzun süredir mod kurmuyordum yeni modlara bakayım derken yeni bir kaç combat modu kurdum. Gerçekten modder/lar kafayı kırmış neler çıkmış neler. Oyunların orijinal içeriğini değiştirip yeni mekanikler, eşyalar, büyüler vs ekleyen modları sevmem zira oyunu çok kolaylaştırabiliyor veya havasından uzaklaştırıyor. Ama bazı yeni çıkan modlar çok abartı değil hatta düzgün kullanamazsanız ölmenize bile sebep oluyor.

    Yeni bir yay kombosu modu kurdum harika bi iş çıkartmış adam. Artık oyunun animasyonlarına çağ atlatmışlar.



    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]Molag Balyoutube
    Bow combo test - Skyrim SE
    https://www.youtube.com/watch?v=AR_KJoDSkx4&t=20s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 25 Mayıs 2023; 22:37:38 >




  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Bir daedric art book/u olmasa da tümden daedrik prensleri; The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 

    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam Community :: :: Padomay's Bloods
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2068640192
  • Diğer çizimlere bakarken bunu da görmüştüm hocam eskiden :) Steam'den takip ediyordum ama aşırı hem nude hem gore çizimlerinizi görünce silmek zorunda kaldım eş dost görmesin diye The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] Şimdilik deviant dan bakıyorum size, elder scrolls ve warhammer paylaşımları süper. Bu arada üstteki videoya da baktım sizin oyun çok güzel görünüyor... o nasıl mcm ekranıdır ya nasıl o kadar modu çakıştırmadan sorunsuz işlemesini sağlıyorsunuz hayret ediyorum. Ben 10 tane mod olunca mcm ekranında tedirginleşip bozmamaya uğraşıyorum bir şey becerdim sanıp.

    Forumun azizliğinden alıntılayıp cevap yazdığım mesajı bildirilmemiş @noir06




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 26 Mayıs 2023; 18:5:51 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

    Bir hesabı kaç kişi eş dost kullanıyorsun hocam The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]  Zaten o çizimleri arkadaşlara özel olarak paylaşıyorum sende ekli olan kişiler göremez yani. Şakası bir yana ben zaten bu durumu gayet normal buluyorum, silmekle iyi yapmışsın. Beni oradan-buradan ekleyenlere karşı mahçup oluyorum bir ton açıklama yapıyorum bazen. Bu arada yanlış anlama hocam siz/li hitap şeklini şahsen sevmiyorum tek kişiye 'siz' demek sadece türkçede var her halde The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] illüstrasyonları beğenmene sevindim, özelikle WH fantasy ülkemizde ilgi görmeyen bir hobi, arada türk görmek güzel oluyor The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 

    MCM konusunda çoğu lüzumsuz ve 'malum' animasyon modları, OStim, hafif combat camera gibi modlar vs . Çok oyunun yapısını değiştiren modlar kurmadığım için çakışma durumu da az oluyor bende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 27 Mayıs 2023; 2:14:35 >




  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Üşenmedim izledim hocam oyunun grafikleri çağ atlamış hangi ENB bu oyun indirtir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Profeson

    FNenb. Aslında videodaki görüntüde enb ve ışıklandırmanın üstüne de bir iki tane iklim modu var, sadece enb/nin verdiği görüntü değil oradaki ama şimdi aklımda değil onlar, lazım olur, istersen yazarım.

    Next-gen etiketi altında çıkan yeni modlara bakınca şaşıyor insan. Skyrim oyun olmaktan çıkmış oyun motoru haline gelmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 27 Mayıs 2023; 15:24:35 >
  • Telefon şakası yapmışlar, kahkaha attım



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi bilgisayarı Enb kullanmaya yetmeyenler ve oyunun soluk renklerinden sıkılanlar imaginator adlı moda bi göz atsınlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce skyrim oynamadım. Taşlamayın :)) bir heves başlayayım dedim. ancak bir türlü gamepad ile çalıştıramadım. elimde dualsense var. yardımcı olur musunuz ?

  • The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]


    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]


    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]


    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]


    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]


    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]




  • Arkadaşlar bu oyunu çok duydum ama daha önce hiç oynamadım.Şimdi 2 adet sorum var,


    1-) Xbox Gamepasste bu oyun var ama kolla oynayamadım.Klavye ve mouse ile oynayabiliyor muyum ?


    2-) Arkadaş ilk şehirde bir tane tavuğa saldırdım şimdi bütün şehir bana düşman.Herkes bana dalıyor baştan mı başlayayım ? ilerleyemiyorum.

  • riaz kullanıcısına yanıt

    Hocam belli ki oyunun efsanelerinden birini yaşamışsın ilk oynayışında The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]  Bir suç işlediğinde muhafızların karşısındayken silahını indirirsen teslim olmuş oluyorsun. Böylece muhafızlar seninle diyaloğa gireceklerdir, beraber konuşarak halledersiniz. Artık hapis mi, para cezası mı, uyarı mı duruma göre bakarlar. Tavuğu öldürdükten sonra sana saldıran insanları da öldürmüşsen teslim olma olayını hemen kabul etmeyebilirler.


    Skyrim halkı gerçek hayvan severdir şunu hep zor yoldan anlıyorlar arkadaş, saldırmayın işte savunmasız hayvanlara The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 



    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]




  • noir06 kullanıcısına yanıt

    yani bileydim yine saldırırdım oyunlarda öldürebilecek ne varsa keser doğrar geçerim,

    ne yapayım alışkanlıkThe Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 15111512151315141515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.