Şimdi Ara

The Fate of the Furious 8 | (13/04/17) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
758
Cevap
11
Favori
25.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Michelle Rodriguez, eğer filmde kadınlara biraz daha saygı gösterilmezse Fast & Furious serisinden ayrılacağını açıkladı.

    7 film çekene kadar aklı nerdeymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu sarışın kadın Toretto yu nerden tanıyordu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitsin bu fulm serisi artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluRay geldi.
  • Tamamen izle ve unut filmi.

    Bu film serisini bana izleten film sadece Rio'da geçen banka soygunuydu. O filmde tam tarif edemeyeceğim bir kimya, bir aksiyon felan vardı.

    Diğer filmlerden çok daha farklı, oturaklı ve eğlenceliydi. Her şey çok iyi planlanmıştı. Serinin filmlerinin hiç birinde ordaki oturaklı film yok.

    Şimdi en son filmi izledim de hiçbir mantıklı yanı yok. Sadece rio filmi hatrına bir şey diyemiyorum ama gerçekten expendables tarzında bazı yıllanmış aktörlerin

    buluştuğu eğlence filmi olmuş.

    Ben artık filmleri sadece sparks rip'den takip ediyorum. Şu 1.8 gb'a düşmüş filmler cidden görüntü açısından bıktırdığı için böyle güzel bir şeye vesile oldu

    benim için. İnternet hızları yüksek olan aklı varsa sparks kalitesine bir bakmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Haziran 2017; 21:4:59 >
  • İyice akasya durağına bağladılar
  • İzleyici filmi mantıksızlık diye eleştirirken aslında atladıkları bazı şeyler var; hollywood'un değişimi ve finansal devinimler. Günümüzde sinematik evren, spin-off diye yedirdikleri şeyler aslında tamamen maddi olarak temel filmden nemalanıp daha fazla kazanmaya çalışmak. Hızlı ve Öfkeli serisi de bu ortamda artık gişe gelirleri bakımından durumların ekstremlerini yaratmak zorunda. Yani şöyle söyleyelim, eskiden modifiyeli arabaların, bol hatunların, yarışların filmiyken şimdilerde aksiyonun, oyuncuların, mantıksızlığın serisi oldu. Zaten önceleri 'fast' tarafının her zaman albenisini korurken artık filmin isminde kızgınlık, öfke önce geliyor. Serinin de günümüz bakış açısında ayakta kalabilmesi ve devamını getirebilmesi için seyirciyi tabiri caizse kakafoni bombardınına tutuyorlar. Hareketleri son derece yüksek sahnelerle heyecanlandırıp, fiziken mümkün olmayan şeylerin bir gürültüsü ortaya çıkıyor. Bundan ilk iki film önceleri biraz ekstrem sahne gördüğü an 'e yok artık' diyen izleyici, gelen film sayısıyla beraber iyi/kötü tarafında ayrılmış durumda. Unutulan tek şey, film ekibinin salak olmadığı gerçeği. Elbette ki, denizaltının buzulun altında gitmesi, nükleer başlıklar bu tarz filmde absürd görünüyor olabilir. Ancak bunu onlar da pek âlâ biliyorlar ve aslında istedikleri şey tam olarak da bu; vur, kır, parçala...

    Salt aksiyon iyice yayılmakta. Kimya, fizik, matematik bunların hepsi de sette dışarda bırakılıyor. Sektördeki cgi kokonalığı, gereksiz devamlar derken aslında izleyicilerin bir şeyleri basit görmesini istemeyip olayları abartıyorlar. Mantık aramak gerekli ancak kişinin bu serinin sanat ya da bilimkurgu filmi olmadığını unutmaması gerek. Malzeme bu. Zaten akılda kalmayacak, anı yaşamanız gereken ürünler ve ona göre değerlendirmek gerek. Kaldı ki en büyük saçmalığı açıklayayım.


    Dom karakterinin (dolayısıyla Vin Diesel'in) bu kadar ön plana çıkartılıp, başını ve kıçını bu adamla donatmaması gerekiyor. Ekibin amacı sanki Dom'u mutlu etmek için var gibi duruyor ve insanın tek kelimeyle canını sıkıyor. Bu ağır abi görüntüsü seriye yakışmayan tek şey. Şimdi diyeceksiniz ''eee en çok o kazanıyor gayet normal''. Ama durumun vahameti hiç de öyle değil. Filmin başında Michelle Rodriguez'i yatakta öpen Dom, ortalarına doğru Charlize Theron tarafından 'zorla' öpülüyor fakat daha sonrasında camekanda Elsa Pataky ile çocuğu olduğunu öğreniyor ve filmin sonunda dünyalar tatlısı bebeğini Jason Statham hediye ediyor. Bence kafa yormamız gereken, mantıksız olan şey de bu. Dom, Dom, Dom Dom kurşunu. Michelle Rodriguez'de kadınlara saygınlık gösterilmezse seriden ayrılacağını açıklamış. Şimdi aklına geldi kızım bunu sorgulamak? diyor ve yorumumu bitiyorum.


    - Sevgiler, Dom.




  • Merak etmeyin Rodriguez olayı da seriyi gündemde tutmak ve Blu-ray i gündeme getirmek için planlı olan bı şey. 8 seri çekilmiş yeni mı aklına geliyor. Zaten oyunculuk ve mimik sıfır kadında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim baya güzeldi. Son buzun üstündeki sahneleri abartı oldum onun haricinde gayet iyiydi. Kadro zaten çok iyi jason statham ın olması onu bu filmle aileye dahil etmeleri iyi olmuş o adamın aksiyon sahneleri ayrı güzel oluyor. charlize theron da bu filmin herhalde en güzel dişi varlığı. Bu kadının filmlerini pek izlemedim resimlerindende beğenmezdim ama bu filmde ses tonu saçları falan çok çekici olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Temmuz 2017; 16:16:23 >
  • Nasıl bir filmle karşılaşacağımı az çok tahmin edip beklentimi yükseltmememe rağmen filmi çok beğendiğimi söyleyemem. Kendimce filmin olumlu ve olumlu yanlarına değinecek olursam,


    Filmin başında Dom'un yanan ve geri geri giden bir araç ile yarış kazanabilmesi, Hobbs'ın eliyle giden torpidoya yön verişi, tank kadar zırhı olan araçların adeta spor otomobiller ile yarışacak kadar hızlı olmaları, Dom'un ısı güdümlü füzeden dahi kaçabilmesi vs. Daha çok var da aklıma ilk gelenler bunlar, zaten konuya yazan arkadaşların birçoğu bunları dile getirmiş, tekrardan aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Ayrıca Dom'un Deckard'ı gerçekten öldürdüğüne inanan da çıkmamıştır diye tahmin ediyorum, ucuz bir ters köşe denemişler.

    Filmin olumlu yönlerine de değinmek gerekirse, ilk sırada tabii ki Charlize Theron... Roman'ın sempatik tavırları ve esprileri de beni güldürmeyi başardı. Film sonunu da beğendim. Dom'un oğluna "Brian" ismini koyması güzel düşünülmüş. Ama bence Brian yerine "Paul" tercihi daha vurucu olurdu. Sonuçta Brian O'Conner bir karakter ismi, karakterin ismi yerine o karakteri canlandıran aktörün isminin verilmesi bence daha doğru olurdu.

    Son olarak, filmde inşaat alanlarındaki iskeleleri devirip polisleri saf dışı bırakma işini en son "NFS Most Wanted" oynarken izlemiştim, o sahneleri görünce hemen aklıma o geldi. Zaten ondan sonra da başka NFS serisi oynamadım. Bir de mobese kameralarından yer bulma ve araçların hacklenmesi de bana Person of Interest dizisini anımsattı.




  • 6. filmi son kısmını tvde izledim de baktım şöyle gal gadot ölüyor dom bile acaba ölecek mi dedirtiyor
    6. filmin son sahnesi 8. filmin tümüne bedeldi.
    9 10 a yine gideriz izleriz ama hepsi geçmişin hatrına olacaktır. 1. filmi 100 kez izlemiş ve yine olsa yine izleyecek olan biri olarak yazıyorum
    tüm seriyi mahveden film bence 8. film olmuş.
  • Seri özellikle yedinci filmle beraber saf aksiyona kaymış durumda zaten ekibinde amacı bu ve bunuda başarıyorlar. Dertleri akıllarda kalacak ve derinliği olan bir film yapmak yerine izleyici heyecanlansın ''yok artık'' moduna bağlasın falan. Bunlara rağmen yedinci film aksiyon sahneleri olarak bence daha güzeldi araya birde yakın dövüş serpiştirmişlerdi baya iyi gitmişti :))

    Bu saatten sonra aksiyonda kendi çizgilerini aşmaya ve diğer filmlerde iyice abartmaya devam ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 8 Temmuz 2017; 1:44:26 >
  • sanki çok kopukdu flim bianda ordan oraya atladı önceki flim daha detaycıydı ama artık aksiyonu arttırdıklarından detay girmiyorlar bianda sahne kesiliyor diğer geçiyor sanki giriş gelişme sonuç değilde giriş sonuç gibi ilerledi bence bu flim fazla ünlü oyuncu girmesi sıkıntı yaratmış az öz olması şart bence rio soygunu'nundaki kalitede flim yapamadılar hala
  • Film çok kötüydü. Böyle bir film yapılması önce ki serilere hakaret. Harcanan paraya yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thehspeed

    Evet aksiyon ortam kalite on numara ama...


    Han'ın katiliyle el sıkışmak , yardım istemek... sonundada AİLE demek ? bu senaristler bizi balık hafızalımı sanıyorlar...

    Han in katiliyle el sıkışmak mecburiyetinde kalmasınlar diye han ı öldürmemişler. Sevindim. Han sevdiğim bir karakterdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin bir sahnesinde hani mezarlıkta iken dom arabayla jason statham'ı kovalıyordu ya öyle bir sahne vardı hatırlarsanız o sahnede bir hata gördüm aslında iyi izleyen bir insanım nerede değişik bir şey görsem hemen durdurur bakarım iyice bu sahnede de öyle yaptım o kovalama sahnesinde jason statham'ın kullandığı araca dikkatli bakın sürücü koltuğunda bir bayan var aslında erkek yok. Çok basit açık olmuş bence keşke erkek olsaymış gerçekçilik olması açısından. O sahne'nin devamında ise nedense içi gözüken aracın camları simsiyah film kaplanmış vaziyette. İsteyen olursa SS alıp atabilirim tabiki de. Çünkü bu son günlerde nedense seriyi ilk filmden itibaren açıp izleme isteği oluştu bende en son 8'i izlerken bu açığı yakaladım yazmak istedim.

  • İsteyen olursa ne demek. Acil bi şekilde ss bekliyoruz başkan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Jason Statham'ın bayan olduğunu bilmiyordum  




    Burada da aracın camları simsiyah mesela.






  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.