Şimdi Ara

__ The Fight Lights Out Oynayanlar Klübü __ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • sırf bu oyunu oynayabilmek için bir sürü masrafa girdim, inşallah değer, sıfır oyun 35 usd'ye ingiltereden gelecek ...

    bugün oyun geldi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 8 Haziran 2011; 22:14:48 >
  • Bende başladım oynamaya ama wireless controller ile yumruk atamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thowregas -- 17 Eylül 2011; 19:25:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Player

    Bende başladım oynamaya ama wireless controller ile yumruk atamıyorum


    Hocam imkanın varsa 2. move aparatı al,daha çok zevk alırsın.
    Controller ile oynamak işkence gerçekten.
  • Evet alma imkanım var ama bu oyundan başka işime yaramatacak ki o yüzden 80 TL çok geldi :(
  • Kadiköyde yazıcıoğlunun ordan 50 tl'ye almıştım.
  • Ama sixaxsis ve DS3 destekliyor diyorlardı bende görev görmüyo.
  • dostlar the fight'ın fitness pack'i satılıyor psn de tavsiye eder misiniz ?
  • arkadaşlar büyük bir hevese oyunu aldım ve sırf bu oyun için ikinci move da aldım. ama bir türlü beceremedim. ilk başta oyunu ögrenmek adına karsınıza cıkan gözlüklü göbekli arkadası bir güzel patakladım. ama sonrasında çıktığım maçta sanki moveleri algılamıyormus gibi yumruk atmıyor. ben sağa yada sola yumruk sallıyorum sanki saga sola hafifce yatıyor sadece yumruk atmıyor. sorun kalibrasyonda olabilirmi acab. en son güncellemeyide yaptıım.

    move ie yumruk atarken herhangi bir tuşa falanda basmaya gerek varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psphunter

    arkadaşlar büyük bir hevese oyunu aldım ve sırf bu oyun için ikinci move da aldım. ama bir türlü beceremedim. ilk başta oyunu ögrenmek adına karsınıza cıkan gözlüklü göbekli arkadası bir güzel patakladım. ama sonrasında çıktığım maçta sanki moveleri algılamıyormus gibi yumruk atmıyor. ben sağa yada sola yumruk sallıyorum sanki saga sola hafifce yatıyor sadece yumruk atmıyor. sorun kalibrasyonda olabilirmi acab. en son güncellemeyide yaptıım.

    move ie yumruk atarken herhangi bir tuşa falanda basmaya gerek varmı

    kesinlikle kalibrasyondadır. ama başlarda bir acemilik dönemi geçiriyor kesinlikle insan. tavsiyem kamerayı center cam yapıp biraz yumruklara alış sonra oynadığın odanın arka plan renginin sabit olması da önemli aydınlatma olarak gün ışığı daha iyi oluyor ve de ışığı tepene önden değil de arkandan almaya çalış. skill puanı yapıp adamı geliştirmeyi de ihmal etme




  • hocam teşekkür ederim. tavsiyelerine uyarak tekrar deneyeceğim. tek sorun arkamda kalan esyalar. umarım bu sekilde cözmüş olurum. teşekkürler
  • psn id verseydiniz iyi olurdu :) malum onlineda fazla kişi yok :) neyse ben vereyim : kaanherake
  • fitness pack aldım yüklenmiyo bi türlü. nası yapacaz bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goasly

    fitness pack aldım yüklenmiyo bi türlü. nası yapacaz bilgisi olan var mı?

    hocam oyun pal ama sen de fitness pack i amerikadan mı aldın ?
  • Bende warım artık psn; KORNRULEZ
  • Ben de aldım bu oyunu.İyiki de almışım.2 lolipopla oynuyorum.Dün gece 1 saat kadar oynadım ter içinde kaldım.Adamın canına okuyo bu oyun.Yalnız stat pointleri nereye dağıtacağımı bilemedim.Biraz sataminaya verdim , biraz ability'e dağıttım.Sanırım bu dağılım çok etkileyecek adamın performansını.Birinci maçı kolay aldım ama ikinci rakip beni sakatladı.Alttaki yorgunluk çubuğu kırmızıya döndüğünde dolması için beklemek lazım.Tekrar dolana kadar saldırmadan kaçak dövüş yapmak lazım.Saldırmaya sürekli devam edince yorgunluk çubuğu tamamen kayboluyo ve yaptığınız ataklar çok zayıf kalıyo.Her akşam 1 saat kadar maç yaparsam baya bi kilo veririm sanırım.

    Fitness bölümüne giremedim.PSN'de bu oyun için fitness paetini görmüştüm.Acaba onu mu almak gerekiyo.Fiyatı 2 lira gibi bişeydi galiba.

    PSN : kingman34
  • Arkadaşlar 1 move controller ile oynanmıyor mu bu oyun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

    Arkadaşlar 1 move controller ile oynanmıyor mu bu oyun?

    1 move'la oynanıyo ama oyundan pek bi zevk alamazsın.2 lolipopla süper ....
  • Arkadaşlar oyunla ilgili en büyük sorun bence İngilizce olması. Malum standart bir inglizce olsa herkes kolayca çözer fakat malum bu bir dönüş oyunu, oyunda yapmamızı istenenler video olarak anlatılıyor ve menüleri bile farklı. Ben açıkçası bu sebeple PS3 ile birlikle aldığım, ikince LOLİPOP u bunun için sipariş verdiğim oyunu doğru düzgün oynayamıyorum.

    Sizlerden ricam menüleri, adamın dediklerini, oyunda yapmamız gerekenleri, komboların nasıl yapıldıklarını, en önemlisi oyunun amacını (sadece karşına çıkanı döv değildir sanırım) yazarsanız oyuncu sayısında ciddi bir artış olacağına eminim..

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etikom

    Arkadaşlar oyunla ilgili en büyük sorun bence İngilizce olması. Malum standart bir inglizce olsa herkes kolayca çözer fakat malum bu bir dönüş oyunu, oyunda yapmamızı istenenler video olarak anlatılıyor ve menüleri bile farklı. Ben açıkçası bu sebeple PS3 ile birlikle aldığım, ikince LOLİPOP u bunun için sipariş verdiğim oyunu doğru düzgün oynayamıyorum.

    Sizlerden ricam menüleri, adamın dediklerini, oyunda yapmamız gerekenleri, komboların nasıl yapıldıklarını, en önemlisi oyunun amacını (sadece karşına çıkanı döv değildir sanırım) yazarsanız oyuncu sayısında ciddi bir artış olacağına eminim..

    Teşekkürler

    oyunun amacı ''be fighter'' yani türkçe meali karşına çıkanı döv senaryo filan yok :) eğer kalibrasyonu güzel yaparsan meksikalı hocamız zaten güzel güzel gösteriyor tüm hareketlerin nasıl yapılacağını kalibrasyon için arka zeminin beyaz olmasına dikkat et :)




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.