Şimdi Ara

The Fight: Lights Out (PS3 Exc. - Move Oyunu) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
14.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exhell
    Sadece tek move cont. nerden bulabilirim arkadaşlar? Mediamarkt, vatanbilgisayar, bestbuy gibi yerlere baktım starter paketi var sadece.


    darty de var

    quote:

    Orijinalden alıntı: Anarkos
    quote:

    Orijinalden alıntı: hasskabal
    Ya Arkadaşlar kafayı yiyeceğim...
    Haftasonu gündüz vakti içeride gün ışığı olmasına rağmen oyunu açtım calibrasyon kısmında yine Allah'ın cezası kamera noise li ve siyah beyaz gösterdi bir türlü o kadar ışık olmasına rağmen exclent yapamadım...
    Bir pislik var bu işte ama çözemedim...Kamera hep siyah beyazmı gösteriyor calibre ederken? bu noise olması normalmidir? birde ikinci kol şart yoksa olmuyor sanırım...Son olarak training kısmında guard pozisyonunu al yuvarlağa bas hızlıca gibilerinden bişiler diyor bir türlü beceremedim nasıl yapacağım o kısmı?
    Saygılar...

    hocam noise denilen şeyin ışıkla falan alakası yok. senin arkan olabildiği kadar boş olmalı noise'ı excellent yapabilmen için. ne bileyim, masa, fotoğraf, sehpa, koltuk, kütüphane vs. şeyler varsa arkanda onlar noise'a girer. arkan bomboş olursa excellent alabilirsin ancak. ayrıca o noise işi sadece head tracking için, yumruklarında pek etkisi yok. sen diğerlerini excellent yap, dövüşçünü geliştirmeye bak. vuramamanın tek sebebi kalibrasyon değil, dövüşçünün özelliklerinin de düşük olması.
    ayrıca dövüşlere girmeden önce rakibin özellikleriyle kendininkini karşılaştır mutlaka. yoksa niye dayak yiyorum yav diye sinire kesersin


    ben de daha önceden sizin gibi düşünüyordum taaa ki Gayrettepe Point Otel in alt katındaki The Game oyun salonunu görene kadar... herifler resmen zifiri karanlıkta gayet curcunalı bir ortamda kalibrasyonun hepsini excelent çekiyorlar!!! ben evde anca tüm şartları sağlarsam olan şeyi... yani bundan önce hepimizin düşündüğü gibi yok 100w ampul olcak yok arkan beyaz ve temiz olcak önerilerinin hepsi çöpe gitmiş oldu. adamlara sordum ama pek bi fikirleri yoktu. ama resmen headtracking ine kadar süper yapmış adamlar. şaştım kaldım isteyen bizzat gidip deneyebilir.




  • valla kim ne derse desin bence bu oyun övgüyü hak ediyor..
    kalibre ayarlarında benımde hepsi excellent olmuyor fakat oyunu oynaması cok zevklı...
    gecenın 3unde adamı devırcem dıye hırslanıp kanter ıcınde kalabılıyorsunuz... sabaha ise sırt ve kas agrısıyla uyanmakta cabası :))
    daha oyunun başındayım ama okuduklarımdan gıttıkce oyunun keyifleniceğini dusunuyorum..

    psn den eklenti indirip oyunda kullanabılen oldumu arkadaslar ben onu merak ediyorum...
  • arkadaşlar kim ne derse desin bu OYUN değil:) bu sizin boks antrenörünüz, gölge boksu yaparak boks egzersizleri yapıyorsunuz, ben daha önce kick boks yaptığım için (tekniği biliyorum) zorlanmadım, 2 şer kereden bir sürü adam devirdim, antrenman kısmını da 2 şer kere yaptım, parasına maç yaparsanız gördüğüm kadarıyla maç epey zor oluyor:) muhteşem bir antrenman cd'si, harika ... 1,5 saat kadar oynadım, 218 kalori harcamışım, 20 dk koşu bandında koşmaya eşit, epey terledim, çok zevkli, 2 adet move ile oynadım, ingiltereden ebay ile gelen cd yi kullandım ...

    kalibrasyon ayarları gece excellent olmuyor ama gündüz tül perdelerle gün ışığında oluyor, 300-500 W gücünde ayaklı lambalarla denenirse belki gece de ayar sorun olmaz, kalibrasyon sırasında özellikle guard hareketini doğru birşekilde ayarlamanızı tavsiye ederim, ayar olana kadar sabırla yapmak lazım, bu olay çok önemli ...

    başarılı olmak isteyenlere tavsiyem guard'ınız sürekli olsun, açmayın, yumruk atarken de diğer kol guardda beklesin, sağa sola eskrimlerle kroşelerinizi atın, bunalırsanız eğilim karına çalışın, o sırada aniden dik durup adamın yüzüne girişin, kendi kendinize taktikler oyunlar geliştirin, rakibin açığını anlarsanız oradan yüklenin ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 18 Haziran 2011; 18:14:31 >




  • Merhaba oyunda multiplayer var mı varsa oynayanlar psn ini ekleyebilir mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

    Merhaba oyunda multiplayer var mı varsa oynayanlar psn ini ekleyebilir mi

    Multiplayer var.
  • ps3 de harici hard disk kullananlar nete giremiyor mu? güncelleme yapmadan haricinin fişini çeksek oluyor mu? orjinal cd den nete giriş yapsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 18 Haziran 2011; 20:23:19 >
  • akşam oda ışığında oynayabilmek için 300-500 W halojen lamba gerekiyor, birinci bölgenin son adamına takıldım, bir türlü yıkılmıyor :) kan ter içinde kalıyorum adamı dövücem diye:)

    bu arada stats'lara bakınca benim rank 96 onun 100, güç hız vs benim hepsi "1", onunkiler çok yüksek, ben antrenman yaparak mı artırıcam o değerleri :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdfanatic

    akşam oda ışığında oynayabilmek için 300-500 W halojen lamba gerekiyor, birinci bölgenin son adamına takıldım, bir türlü yıkılmıyor :) kan ter içinde kalıyorum adamı dövücem diye:)

    bu arada stats'lara bakınca benim rank 96 onun 100, güç hız vs benim hepsi "1", onunkiler çok yüksek, ben antrenman yaparak mı artırıcam o değerleri :)



    valla bende birinci kartın sondan 2ncı adamındayım... ama ben hepsını 2 yıldız yapana kadar ugrasıyorum ve sureklı training yapıyorum.. adamın yumrukları daha ısabetlı olmaya basladı... benım rank 221 para 1796 ( para bu kadar cok cunku oynadıgım maclarda bahıs dıye bır secenek var yenıcegım maclara bahıs yatırıyorum daha zevklı oluyor :) ) ... abilities kısmım ise chin ve heart 21 diğer değerlerim 30 da... sende training yapmaya calıs adamın değerlerı yukseldıkce oyundan daha cok zevk alıyorsun...




  • ben bir kere tam training yaptım, bir daha oraya uğramadım, demek ki çalışmak lazımmış :)

    bu arada dün gece takıldığım adamı hakladım, ilk kartta sadece 3 adamda tek yıldız var, diğerleri iki durumunda şu an, parasına dövüşünce daha gayretli oluyorlar :)

    zaten dövüş dövüş bir süre sonra kan ter içinde kalıp yoruluyor insan:) sırt kol tutulmalarım geçti, 1 hafta kadar sürmüştü:) süper bir oyun :) umarım kick-boxing versiyonu da çıkar :) zayıflamak isteyenler bu oyunu kaçırmasın, kan ter içinde kalmanız garanti :)
  • maç kazandıkça skill puan alıyoruz, benim 86 olmuş, onlarla abilities'e girerek adamın değerlerini yükselttim, yine oradan ceket, eldiven vs satın aldım, bilmiyordum oraları dımdızlak iman gücüyle şimdiye kadar oynamışım, hepsi 1 di, adamın hızını gücünü vs artırdıkça skill puanlarından düşüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdfanatic

    maç kazandıkça skill puan alıyoruz, benim 86 olmuş, onlarla abilities'e girerek adamın değerlerini yükselttim, yine oradan ceket, eldiven vs satın aldım, bilmiyordum oraları dımdızlak iman gücüyle şimdiye kadar oynamışım, hepsi 1 di, adamın hızını gücünü vs artırdıkça skill puanlarından düşüyor


    Evet arkadaşım.Skill pointsler ile adamın yeteneklerini,güçlerini arttırıp-geliştirebiliyorsun.Bende biraz geçte olsa oyunu aldım.Gerçekten öğrenme eğrisi uzun oyunun.Yani ilk başta kötü diye pes edince eğer oyun sarmaz.
  • oyundan öte birşey, antrenman yapıyoruz, ter atıyoruz:) ısınmadan başlanırsa sportif sakatlık yaşamakda mümkün :)
  • Off. Para Kaybı Ya. Adam Aparkat Atıyo OYundaki Kroşe Vuruyo:D Hiç Biri Def Jam Ny Nin Yerini Alamaz.
  • 2. ve 3. bölümdeki tüm adamları dövdüm, sonrasında film artisti adam çıkıyor şu hareketimi aynen 3 kere yap diyor, o hareketleri yapamadım:) olmuyor, epey uğraştım, beceren varmıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdfanatic

    2. ve 3. bölümdeki tüm adamları dövdüm, sonrasında film artisti adam çıkıyor şu hareketimi aynen 3 kere yap diyor, o hareketleri yapamadım:) olmuyor, epey uğraştım, beceren varmıdır?


    "Trejo" dayı nasıl gösteriyorsa ona göre zamanında ve dikkatli yapmak lazım abicim.Mesela ben 5. serideyim,o seriden 4 adam indirdim bazı "Dirty Punch'ları"yapamıyordum aynı şekilde yapınca oluyor. :)
  • arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bende alacamda the figt ile the fight lightouts aynı oyunmu yoksa 2,simi ?
    birde 2. kol için şu ucunda top olmayan koldanmı almam lazım yoksa ışıklı olanımı
  • ucunda top olan iki adet ışıklı zımbırtı lazım, oyunun tam adı the fight lightouts ...
  • bende tek motion controller var acaba oynayabilirmiyim arkadaşlar?
  • kamera tam omuz seviyenizde karşınızda olsun ıışıklandırma güzel olsun kalibrasyon çok güzel oluyo
    2 move olması şart değil 1 motıon cont ve bir dualshock ilede oynanabılıyo ama ne kadar kullanışlı olur orası size kalmış ds3 ü öylesine koymuşlar
  • Ben oyunun demo versiyounu 3D ve iki move ile oynadim gercekten keyifli alicam oyunu fakat bir türlü the fight ile the fight lightouts arasindaki farki cözemedim ayni oyun demeyin the fight 28€, the fight lightouts 16€ acaba bu ek paketler icinde falan olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.