Şimdi Ara

The Game Awards 2019 (GOTY: Sekiro: Shadows Die Twice) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
6.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Death stranding te kojima hata etti, verecekti sam in eline silahi ve her 5 dakika da bir boss cikacak oyunun basindan sonuna kadar takır takır silah kullanacakti. O zaman bayilirdi ergen tayfasi. Death stranding in hakki yenmistir açık ve net.
  • Bence de Death Stranding'in hakkı yenmiştir. Sekiro'yu oynama fırsatı buldum hikayeye dair elle tutulur bir şey yok küçücük çocuğu (sözde kadim kan, prens vs) korumaya, geri almaya çalışıyoruz. Death Stranding bana kalırsa daha sanatsal bir oyun en azından riske girip farklı şeyler deniyorlar ve yeterince başarılı çıkıyorlar. Umarım Kojima aldırmaz bu ödüllere ve "özgün" içerik yaratmaya devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 13 Aralık 2019; 12:58:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Eee hani ghost of tsushima gameplayi nerede? Gameplay geleceği doğrulanmamış mıydı? Oyun yazın çıkacak gameplay yok.
    Trailer'ın içine serpiştirilmiş hocam HUD'lar olmadan.
    Gameplay'i kendi etkinliklerine saklıyor olabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Levenbreh

    Bence de Death Stranding'in hakkı yenmiştir. Sekiro'yu oynama fırsatı buldum hikayeye dair elle tutulur bir şey yok küçücük çocuğu (sözde kadim kan, prens vs) korumaya, geri almaya çalışıyoruz. Death Stranding bana kalırsa daha sanatsal bir oyun en azından riske girip farklı şeyler deniyorlar ve yeterince başarılı çıkıyorlar. Umarım Kojima aldırmaz bu ödüllere ve "özgün" içerik yaratmaya devam eder.
    Bu sanat ödülleri değilki oyun ödülleri. Oyun da eğlenmek için oynanır. Sekiro'nun da death strading'den daha eğlenceli bir gameplay sunduğu taştışmaya kapalı bir konu. Bu şekilde bakarsanız milyon dolarlık yapımlarla 2 boyutlu indie yapımlar aynı katagoride aday gösteriliyorlar o da saçmalık o zaman. Oyun ödülleri adı üstünde sundance film ödülleri değil. Sizin dediğiniz gibi olsa oyunun içine sanatsal 8 saat sinematik koymak ödülü kazanmak için yeterli olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 13 Aralık 2019; 13:11:27 >




  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Eğer zevkli Gameplay konuşuyorsak bence ne Death Stranding alır ne de Sekiro. Death Stranding'in neden zevkli olmadığını anlatmama gerek yok, Sekiro'nun ise "eğlence" yerine daha çok sabır gerektiren bir oyun olduğunu düşünüyorum. Yani Sekiro'da anlattığınız özelliklere pek uymuyor. Ayrıca oyun ödülleri diye baştan savma saçma bir hikaye akışına da gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 13 Aralık 2019; 13:28:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bencede Death Stranding almalıydı hayal kırıklığı oldu
  • "Eğer zevkli gameplay konuşuyorsak bence ne Death Stranding alır ne de Sekiro." Buraya katılabilirim hocam. Sekiro bence eğlenceli bir oyun. Zorlanma ve sonrasında gelen başarım duygusunun insana dopamin salgılattığı bir gerçek ama kimi insana falza zorlanma yıpratıcı gelip zevk vermeyebilir ama öyle yada böyle gameplay olarak bir vaadi var. Aday olan bütün oyunların gameplay açısından death stranding'den üstün olduğunu düşünüyorum. Ama hikaye, müzik vs yönünden de death stranding'in üstün yönleri varki bu alanlarda ödül almış zaten. Benim demek istediğim her açıdan dolu olsa bile iyi bir gameplay sunmayan bir oyunun goty almasının doğru olmayacağını düşünüyorum.
  • Death Strandingi bende çok beğendim hatta bayıla bayıla oynadım. O sıkıcı dedikleri yerleri tek tek çoğu görevi yaptım. Bütün yolları vs her şeyi yaptım yani. Ancak yılın oyunu alacak kadar mıydı derseniz... Üzülerek hayır demem lazım. Bir tık daha ne bileyim, aksiyonu arttırabilirdi veya silahların vuruşunu daha iyi yapsalar ya da daha fazla çeşitlilik sunsaydı belki o zaman işte bu benim oyunum diyebilirdim. Ama her ne kadar severek de oynayıp bitirsem de öyle olmadı. Oyunda gameplay var evet ama herkesin alıştığı gameplay tarzında olmadığı için yılın ödülünü alamadı. En azından MGS V deki gameplay olsaydı çok rahat bir şekilde ödülü kapardı. Ama Best Direction ödülünü aldı ki onu sonuna kadar da hak etti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    "Eğer zevkli gameplay konuşuyorsak bence ne Death Stranding alır ne de Sekiro." Buraya katılabilirim hocam. Sekiro bence eğlenceli bir oyun. Zorlanma ve sonrasında gelen başarım duygusunun insana dopamin salgılattığı bir gerçek ama kimi insana falza zorlanma yıpratıcı gelip zevk vermeyebilir ama öyle yada böyle gameplay olarak bir vaadi var. Aday olan bütün oyunların gameplay açısından death stranding'den üstün olduğunu düşünüyorum. Ama hikaye, müzik vs yönünden de death stranding'in üstün yönleri varki bu alanlarda ödül almış zaten. Benim demek istediğim her açıdan dolu olsa bile iyi bir gameplay sunmayan bir oyunun goty almasının doğru olmayacağını düşünüyorum.
    Surekli death stranding in gameplay ine mok atildi, halbu ki oyunda her sey hemen hemen kivamindaydi. O begenmediginiz kargo tasima sirasin da dogayla mucadele ederken bir taraftan kv lere yakalandiginiz da aksiyona girdiginiz boss lar, belirli bolgeler de kargolarinizi calmak isteyen yukcu denilen dusmanlar ve ilerki bolumler de sizin cok istediginiz, boss lara atesli silah ile aksiyona girme vs. Hersey varoglu vardi.

    Kisaca baska firmalara her yonden ışık tutacak kendine özgü bir yapimdi. Death stranding in hakki yenmistir.




  • sekiro diyenler gitsin mario oynasın. bir oyunun zor olması o oyunu iyi yapmaz,zaten yorumların çoğu sürü psikolojisiyle atılmış,neyse.
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Şimdi Sekiro'yu eleştirirken Mario mu övdünüz ? Yoksa Sekirocular oyundan anlamıyor gitsin anca Mario oynasın mı dediniz.

    Mario dediğimiz 2017'de Zelda olmasaydı yılın oyunu ödülünü alabilitesi yüksekti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Şimdi Sekiro'yu eleştirirken Mario mu övdünüz ? Yoksa Sekirocular oyundan anlamıyor gitsin anca Mario oynasın mı dediniz.

    Mario dediğimiz 2017'de Zelda olmasaydı yılın oyunu ödülünü alabilitesi yüksekti.
    sekiroda ödül aldı ama bu onu benim gözümde iyi bir oyun yapmıyor,keza marioda her yıl ödül alsa o da benim gözümde bir ''oyun'' bile değildir. yıl olmuş 2020 hala mario ve türevi oyunlarla dinozor oyuncuları mutlu ediyorlar.

    neyse biraz grim dawn oynayıp sakinleşeyim
  • Geof torpil yapacak diye algı kastı ergen tayfası 1 aydır. İstediklerini aldılar kına yakabilirler Bu arada xbox bluetooth hoparlörünün tasarımı çok güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geof seçmiyor ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreGame

    Geof seçmiyor ki ?
    Geof seçmiyorda , algı öyle değil işte. DS kazansaydı bura giflerle dolacaktı, torpil diye ağlayacaklardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yakın hangi konferans var bilğisi olan var mı psx experince geçti galiba
  • Başlangıcı umut vermişti yeni nesil Xbox , PS5 oyunu vs. derken son 1 - 1.5 saati bitsin artık diye yalvardım. Sekiro aldığı iyi oldu zaten best director'u Kojima'ya vermişlerdi. Miyazaki'nin de geldiğine değmiş olsun hiç değilse.
  • Sekiro çıkmadan bir ay önce oyun goty alır demiştim, almış. İyi bari rezil olmadık :)

    Goty olacak bir oyunmu derseniz hayır.
  • Yalnız Game of the Year'ı Van diesel gibi birine açıklatmaları saçma oldu bence, normalde bu tür şeylere pek takılmam ama oraya Elon Musk gibi biri gelmiş bence o açıklamalıydı GOTY'i, gereksiz bir yorum ama ne bileyim daha güzel olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.