Şimdi Ara

The Girls On The Bus (2024) | HBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Girls On The Bus (2024) | HBO

    Warner Bros. Television’ın Max Original drama dizisi The Girls On The Bus, iki bölümle 14 Mart Perşembe günü başlayacak ve ardından 9 Mayıs’a kadar haftada bir yeni bölüm Max’te yayınlanacak.


    Yaratıcılar Amy Chozick ve Julie Plec’in imzasını taşıyan The Girls On The Bus, Chozick’in 2018 tarihli Chasing Hilary adlı anı kitabından esinlendi. Dizi, Chozick’in birden fazla başkan adayıyla birlikte kampanya otobüsünde siyasi muhabir olarak yaşadığı deneyimlerden ilham alan bir siyasi drama.


    Melissa Benoist, Carla Gugino, Natasha Behnam, Christina Elmore, Brandon Scott, Griffin Dunne, Mark Consuelos ve Scott Foley dizinin kadrosunda yer alan oyuncular.


    The Girls On The Bus izleyicileri, kusurlu başkan adaylarından oluşan bir geçit töreninin her hareketini takip eden ve bu yolda dostluk, aşk ve skandal bulan, her biri farklı habercilik tarzları ve kişilikleri olan dört kadın gazeteciyle birlikte kampanya yolculuğuna çıkmaya davet ediyor. Hikaye, geçmiş kampanya haberciliği dönemini romantikleştiren ve bir başkan adayını ve rekorlar kıran bir başkanlık kampanyasını haberleştirmek için tüm hayatını çöpe atan gazeteci Sadie McCarthy (Benoist) karakterine odaklanıyor.


    Sadie otobüse biner ve sonunda Grace (Gugino), Lola (Behnam) ve Kimberlyn (Elmore) adlı üç kadın rakibi ile bağ kurar. Farklılıklarına rağmen kadınlar, şehirdeki en büyük pembe dizi olan Beyaz Saray için verilen mücadeleyi en ön sıradan takip ederken bir aile haline geliyorlar.


    Rina Mimoun (Superman & Lois, Mistresses), dizinin yönetici ve yürütücü yapımcısı. Greg Berlanti ve Sarah Schechter, Berlanti Productions aracılığıyla yönetici yapımcılar. Jesse Peretzi pilot bölümü yönetti ve yönetici yapımcı olarak görev aldı. Melissa Benoist, dizinin yapımcılarından. Dizi, Berlanti Productions’ın Warner Bros. Television ortaklığıyla hazırlandı.


    The Girls On The Bus (2024) | HBOMaxyoutube
    Work. Life. Unbalanced. #TheGirlsOntheBus, a new Max Original series from executive producers of The Flight Attendant, premieres March 14 on Max. @StreamOnMax About Max: Max is the culture-defining entertainment service for every mood. With a variety of genres that include your favorite series and movies from iconic brands and treasured franchises, it delivers irresistible stories every time. From reuniting with life-long favorites to uncovering new ones you haven’t discovered yet, there's something for every moment, every feeling, every you. It’s all here. Iconic series, award-winning movies, fresh originals, and family favorites featuring the worlds of Harry Potter, the DC Universe, and HBO. Discover the best entertainment for every mood. Introducing Max – the one to watch. #WarnerBrosDiscovery #streamonmax #theonetowatch SUBSCRIBE TO MAX https://streamonm.ax/3vgR69B GET MAX https://streamonm.ax/4a83GYO FOLLOW MAX Follow Max on YouTube: https://streamonm.ax/YouTube Follow Max on Instagram: https://streamonm.ax/Instagram Follow Max on TikTok: https://streamonm.ax/TikTok Follow Max on Twitter: https://streamonm.ax/Twitter Follow Max on Facebook: https://streamonm.ax/Facebook
    https://www.youtube.com/watch?v=mY5FmbI45YU





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 16 Mart 2024; 11:49:59 >







  • Merakla beklediğim dizilerden. Ama ülkemiz de herhangi bir platform yayınlayacak mı onu ayrı merak ediyorum. Ülkemiz de HBO dizilerini yayınlayan platform genelde Blu Tv var bu ay yayınlayacakları HBO içerikleri arasında The Girls on the Bus adını göremedim.


    Bu arada Imdb sitesinde bir hata var onu düzeltmeleri lazım. Melissa Benoist dizinin başrollerinden ama imdb tek bölüm de oynamış gibi göstermiş. Oyuncu adların altında kaç bölüm oynadıkları yazan kısım var 1 Episode yazmışlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Mart 2024; 15:36:40 >
  • boş bir diziye benziyor.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    ABD bir seçim öncesi yaşanan bir skandalı işliyor dizi. Bir kitap dan uyarlama. Gerçi bana siyasi diziler pek hitap etmez ama sırf Melissa Benoist var diye seyredeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Mart 2024; 16:21:46 >
  • 2 bölüm şans veririm. Benoist o saç rengiyle sokaktaki 10 kızdan 5'ine benzemiş bence. Amaç sıradanlaştırmaksa iyi becermişler.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Super Girl de ki sarı saçlı haline alıştığımız için olabilir. Bu arada kızın bir gözünde sıkıntı var sanırım. Bazı fotoğraflarda sağ gözündeki siyah göz bebeği sol gözündeki göre daha büyük çıkıyor nedense. Tahminen onun sebebi eski eşinden gördüğü şiddet olabilir. Eski eşi kıza baya şiddet uygulamış. Bir gözünü az kalsın kaybetme tehlikesi geçirmiş.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Çok tatlı bir kız. Taylor Swift'e benzetiyorum. Bu arada siz yazınca fark ettim. Eski eşi mi sebep olmuş bilmiyorum ama merdivenlerden düşmüş ve göz bebeğine saksıdaki bitki girmiş. Göz bebeğindeki o genişleme kalıcıymış.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Evet eski eşi yapmış. İtmiş oğlan bunu merdivenlerden. O dönem ne kadar sevmişse önceleri terk etmemiş. Düzelir bir daha şiddet de bulunmaz diye beklemiş ama devam etmiş. Bu da bakmış olmayacak boşanmış. Video açıklaması var kızın. Zaten kız açıkladıktan bir kaç hafta sonrada oğlan itiraf etmiş Melissa şiddet uyguladığını ve pişman olduğunu. Glee dizisinde rol arkadaşıydı oğlan. Super Girl de de Cat karakterinin oğlunu oynamıştı 2 bölümde. Bu olaylarda o dönemde olmuş zaten. Çünkü dizi 2015 de başladı bunlar 2017 de boşanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 4 Mart 2024; 18:30:24 >
  • İlk iki bölümü izledim ve beklediğimin aksine iyi iş olmuş. Eksikleri yok değil tabi ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Mart 2024; 18:26:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.