Şimdi Ara

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 (2015) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Düşmedi mi internete?
  • Mamunda da vardı sanırım.

    İzlemeye değmez, son zamanlarda o kadar berbat filmler çıktı ki yazık valla. Oyuncular şahane konular berbat.
  • serinin bütün kitaplarını okudum ne yazkki kitaplardaki derinliği filmlerde gram hissedemedim seriye genel puanım 10-4

  • Başkan snow u daha esaslı sanırdım. Çok çabuk düştü. Bu adamın elinde bir dünya ordu ve teknoloji yokmuydu ? Son film birşeyi hatırlattı. Birileri gelir özgürlük, demokrasi vs vs der. İndirilen insanın yerine oturur, fakat aynı işleri yapmaya devam eder. Malesef güzel ülkemizdede hep böyle oldu uzun yıllar boyunca. Bu olay zaten filmin izlenilir olmasındaki tek faktördü. Başkan snow zaten film boyunca Katniss e lafı anlattı anlattı durdu. Dediğide bir bir çıktı. Son oku coin e atacağı hemen hemen belliydi. Hiç şaşırmadım. Bir film önce özgürlükten, demokrasiden, seçimden bahseden coin bir anda snow un tıpkısının aynısı oldu. Ölmesinede çok sevindim. Gerisinde ne aksiyon vardı, ne değişik bir konu vs vs herşey sıradandı. Keşke 2 part değilde tek part çekselerdi.


    Jennifer Lawrence a ne olmuş yahu. Doğal bir güzelliği vardı. Makyaj güzeli olmuş. Tombullaşmış. Hemen hemen her sahnede saf temiz kız imajı vermek istemişler ama bence olmamış.




  • olmamış bu kez 3.sezondan sonra konu bulamayıp zırvalayan dizilere dönmüş.
  • İlk iki filmi güzeldi ama son iki filmi rezalet olmuş
  • çöp olmuş flim bu bölüm ü ben part 1 kötü diyordum part 2 hepsinden kötü sanki flim giriş gelişme sonuç değilde gelişme sonuç giriş gibi olmuş beyin yakan çinsinden
  • Abartıldığı kadar kötü değil kitapla aynı işte 6/10
  • Adamlar kitaptan uyarlama yaparken alakasız film çeker kızarsınız tamamen kitaba bağlı kalırlar yine kızarsınız.

    Yeterince aksiyon yok diyen arkadaşlar adamlar bu filmi yılın aksiyon filmi olsun diye çekmedi. İlk iki film aksiyon ağır basarken son iki filmde dram ağır bastı.

    Bence oyunculuk da iyiydi konunun işlenişi de. Müzik ve görsellik zaten harika. Yok orda aksiyon olmamış yok burda bu nasıl teknolojiymiş. Geçiniz efendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncekine nazaran daha iyiydi ama genel olarak sevmediğim bir seri. Bu filmdeki hayvanî bubi tuzakları hoşuma gitti. Onun dışında bir numarası olmayan ve sonundaki klişe sahneyi kolayca tahmin ettirebilen bir yapım. Bu seri izlenmese de olur ama biz izledik, işte yaptık böyle bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Mart 2016; 1:24:01 >
  • kitabını okumuş biri olarak aynı heyecanı alamadım kurgu bir kere 0 hele hele bi yerden sonra öyle bir kopuyorki sanki adamlar moviemaker'da kesiyorlar filmi ama seriye başladık mecburen bitirdik bittiğindede yine geriye bakınca güzel bir intiba bıraktı.Ama şöyle söyleyeyim bu tip kitap uyarlamalarını lütfen yetkili abilerimize verelim ki kitabı hiç etmesinler
  • Açlık Oyunları serisi benim çok severek, zevk alarak okuduğum kitaplardı. Sinema dünyasına taşınacağını biliyordum ancak bu kadar kötü filmler yapacaklarını tahmin etmiyordum.

    Kitabı okuyanlar filmleri izlemesin, üzülürsünüz.
  • 4 filmlik seriyi 2 günde güzelce izledim. Genel biçimde ben beğendim filmleri. Diğerlerinin konusu açılmamış. Direk buraya yazıyorum tüm film serisi değerlendirmemi. Kışın yeniside geliyor.


    Son filmleri biraz daha beğendim. Finali ve finale ilerlemenin verdiği duygu beni etkiledi galiba. Bence sakin ve kafa rahatkenki bir zamanda izlenecek türde film serileriden.


    Puanlarım

    THG 10/7.3

    THG Catching Fire 10/7.0

    THG Mockingjay P1 10/7.5

    THG Mockingjay P2 10/8.1


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.