Şimdi Ara

The Last Guardian Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun eksiklerine rağmen muazzam olmuş. Oyun her kesime hitap etmediğinden dolayı satışlarda bazı oyunların altında kalmış olabilir, sorun değil. Ama teknik problemlerini es geçemeyeceğim. Şu oyunun 1080p 60fps te sorunsuz çalışması gerekirken 30 fps i doğrultamıyor standart PS4te.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaq

    açık ve net çöp. daha önce demiştim bunun seleflerinin ya da benzerlerinin iyi olması bu oyunu iyi yapmaz. hype yapılan oyunları eleştiremeyen bir takım fanboylar var ama ergenliklerine veriyorum. sonuçta kendi paralarını çöpe atmıyorlar. doğaldır.

    Oyun cahili varoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • watch dogs 2 incelemesini hala bekliyoruz. bir ay oldu oyun çıkalı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ne ICO'yu oynadım ne Shadow of the Colossus'u sırf meraktan aldım bu oyunu ve bu oyunun bana yaşattığı hissi ben en son The Last Of Us'da almıştım.Özellikle son 30 dakikada yediğim stresi telaşı heyecanı ben hiçbir oyunda almadım.Evde 2 kedisi olan bi insan olarak yer yer Trico'ya benim kedilere davrandığım gibi davranmak zorunda kaldım çok hoş ayrıntılar var oyunda.Hani şu oyuna çöp demek için cidden ya cahil olmak gerekiyor ya da oyunu oynamamış olmak gerekiyor yada son seçenek gerizekalı olmak gerekiyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun tek eksisi fps oranı onun haricinde dediğim gibi efsane olarak nitelendirilebilecek bir oyun.Ben hiçbir oyunda elimdeki controller'ı ısırmadım heyecandan oyun bitti bi baktım D-pad'in üzerinde diş izi var ne ara o raddeye gelmişim valla hatırlamıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.