Şimdi Ara

The Last of Us 2. sezonda final yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Last of Us 2. sezonda final yapabilir
    Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından yönetilen popüler dizi The Last of Us, ölümcül bir enfeksiyonun modern uygarlığı yok etmesinden 20 yıl sonra Pedro Pascal tarafından canlandırılan Joel ve Ellie'nin (Bella Ramsey) hikayesini anlatıyor.



    İkinci sezonu son sezon olabilir



    HBO drama şefi Francesca Orsi'nin açıklamalarına göre, hayranların en az üç sezon umudunun aksine, The Last of Us'ın yaklaşan ikinci sezonu son sezonu olabilir. Drama şefi yaptığı açıklamada şunları söyledi;



    "Dizi için 3. Sezon fikrini kesin bir şekillde duymadık. Bu noktada 3. Sezon olacağının bir garantisi yok ama yönetmenlerin de 3. Sezon için bir vizyonu olduğunu biliyorum. Ancak dizinin daha fazla sezon yapmaya elverişli olup olmadığını henüz bilmiyorum."



    Ayrıca Bkz.Dört yıl sonra geri dönüyor: Black Mirror 6. sezon fragmanı ve yayın tarihi



    IMDB ve Cinemorgue'dan elde edilen veriler, The Last of Us'ın en ölümcül dizi olduğunu ve karakterlerin yarısından fazlasının 1. sezonda öldürüldüğünü açıkça göstermekte. Ölüm oranı bölüm başına 5.78 karakter ölümü ile bir dizi için şimdiye kadar kaydedilen en yüksek oranlardan biri olarak kaydedildi.




    Kaynak:https://www.geo.tv/latest/491239-the-last-of-us-may-not-see-resume-after-season-2







  • dizisini buyuk umutla izlemeye basladim ama hikaye cok agir gidiyor, yeni bolumunu acasim hic gelmiyor. baskalarida ayni fikirdeyse 3uncu sezonu gormesi zor

  • Dizinin çöplüğü oyunu oynayınca ayyuka çıkmıştı benim için. 3 sezonluk hikayeyi 9 bölümde koştur koştur anlattıkları için bağ falan kuramadık karakterlerle. Gümbürtüye gitmiş bir dizi.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    öyle değil aslında mesela benim için. eşimle beraber hayran kalarak izledik. hem bağ kurduk hem hızlı hızlı olduğu için heyecanımız hep yüksek kaldı.

  • darkaura kullanıcısına yanıt
    ağır gidiyordu ? 9 bölümlük dizi, ortalama 8 saat, oyunun kendisi 15 saat sürüyordu, gayet olması gerektiği gibi işlendi. ha gereksiz gay vuruşma sahneleri vardı, o da sjw yüzünden.
    2. sezon son demiş ama sallamadır, 3. oyun gelirse, 3. sezon dizi demektir. hatta akıllıca davranıp, 3. oyunda havada kalan konuları dizide işlerler, çifte tarife, hem oyundan kazan hem diziden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Hızlı mı gitmesi lazım hocam? Ağır gidince neden sorun oluyor? Drama filmlerini nasıl izliyorsunuz o zaman yada izlemiyorsunuz bilemiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok hızlı geçti bölümleri zevk vermedi. En az 15 bölüm olması lazımdı ilk sezonun çok kısaydı.

  • Ellie işi bozdu kusura bakmasınlar ama olmadı ne kadaar kastırsanda olmuyor kimin nesiyse artık be torpili var acaba stüdyonunmu sahibinin kızı onuda bilmiyoruz annesi babası kim arayın hiçbir sonuç yok..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En baştan ultra gerçekçi renderleme ile gerçek görünümlü animasyon olarak yapsalar keşke. Oyundaki sahnelerin birebir ayni haliyle çektikleri sahneler olmamış,buna karşın kendi yorumlarını kattıkları sahneler daha iyi. Birebir aynı yapmaya çalışınca taklit olduğu bilenler için çok belli. İçten değil, tamamiyle ezberden geliyor. O sahneler başka insalar tarafından oyun için canlandırıldı. O yüzden oyun icin hali hazırdaki animasyonları da alıp en bastan yapsalar ya.

  • Öyle bir ellie koydularki harbiden evrenden soğuttu insanları. Kocaman kız ne elliesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi uzun soluklu bir konuya sahip ama iyi düşünülmediği için ilk sezon kısa tutuldu şimdi de 2.sezon da final düşünülüyor. Yazık olur bence bu şekilde veda etmesi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.