Şimdi Ara

The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu
    Playstation ve HBO ortaklığında geliştirilen The Last of Us, hiç kuşkusuz geçtiğimiz yılın en dikkat çeken yapımlarından biri olmuştu. Dizinin ilk sezonu, The Last of Us’ın ilk hikayesinin konularını işlemişti. Dizinin geçtiğimiz yıl duyurulan ikinci sezonu ise The Last of Us Part 2’nin hikayesini işleyecek. Peki oyundan tanıdığımız Abby, Dina ve Jesse karakterlerini kimler canlandıracak?



    Ayrıca Bkz.Halo dizisinin 2. Sezon fragmanı paylaşıldı



    Geçtiğimiz yaz ABD’de gerçekleştirilen oyuncu ve yazar grevi nedeniyle The Last of Us’ın ikinci sezonu bir türlü prodüksiyona geçememişti. Grevin bitmesi ile HBO işleri hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Neil Druckmann ve HBO, The Last of Us’ın ikinci sezonuna katılacak isimleri duyurdu.



    Abby Anderson



    The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu
    Good Grief ve No One Will Save You yapımları ile ünlenen Kaitlyn Dever, dizinin ikinci sezonunda Abby’i canlandıracak. Abby, siyah-beyaz dünya görüşüne sahip, sevdiklerinin intikamını almak isteyen bilgili bir asker olarak tanımlanıyor. Abby, dizinin ikinci sezonundaki en önemli karakterlerden biri olacak.



    Jesse



    The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu
    Neil Druckmann ve Craig Mazin, Young Mazino’nun The Last of Us’ın ikinci sezonuna katıldığını duyurdu. Mazino, Ellie’nin yakın arkadaşlarından biri olan Jesse karakterini canlandıracak. Mazin ve Druckmann, Mazino için oldukça heyecanlı olduklarını belirtti.



    Dina



    The Last of Us’ın kadrosu genişliyor: Abby, Jesse ve Dina’yı oynayacak oyuncular belli oldu
    Abby ve Jesse duyurusunun ardından hayranlar, Dina karakteri için geri sayıma başladı. HBO, hayranları bekletmedi ve The Last of Us’ın ikinci sezonunda Dina karakterinin Isabela Merced tarafından canlandırılacağını belirtti. Deadline’a konuşan Druckmann ve Mazin Dina’yı sıcakkanlı, zeki, vahşi, komik, ahlaklı, tehlikeli ve anında sevilmeye değer biri olarak tanımladı.



    The Last of Us’ın ikinci sezonunun çekimleri bu yıl içerisinde başlayacak. Pedro Pascal ve Bella Ramsey; Joel ve Ellie olarak geri dönecek. İlk sezondan daha karanlık bir hikâyeyi işleyecek olan sezon 2025 yılında Max platformunda yayınlanacak. Dizinin üçüncü sezonunun gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.









  • Last of LGBT Sezon 2.

    Rezilliğe bak. Artık ödül almak için lgbt aşkı film dizi yaptın mı gelsin oscarlar gitsin emmyler.

    Bunda bir gariplik yok mu? Son 10-15 senede oscarları vs toplayan filmlerin dizilerin hep full lgbt özendirmesi olması normal mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelmiş en iyi oyun nasıl berbat edilir, izliyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gül kız ellie’nin haline bak. Nerden bukuyorlar bu tipleri

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    Rezillik sensin homofobi olduğun için piskoloğa gitmelisin doğuştan gelen cinsel yönelime neden bu kadar nefret dolusun sen de lgbtli olabilirdin bunun seçim olmadığını bilmeyecek kadar sıkıntılımısın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abby için şöylee boylu poslu, kaslı, balık etli, az ıkınsa bıyığı çıkacak bi kadın bulmaları gerekiyodu olmamış

  • Ya evinin damına saksı düşsün emi, oyundaki dinayı oynayan kişi zaten gerçek hayatta var o oynasaya ne garip garip işler çeviriyonuz hayret ya

  • Abi haklısın banada tiksinç gelen bir durum fakat insanlarımız şunu bilmesi gerek bu özenilerek olan bir durum değil tamamen içgudusel yani adam görüp özenip ipne olmuyor o zaten içinde olduğu için oluyor oyuzden bırakın ne halleri varsa görsünler ama işte bizde bunu izlemek zorunda değiliz ben bir erkekle bir erkegin öpüşmesini görmek zorunda değilim oyuzden haklısın ama dediğim gibi özendirme diye bişey yok

  • Bıktık bu sjw cemaatinden. Şu dizi belki de tarihin en mükemmel bilim kurgusu olacakken içine etmişlerdi. Filimlerin dizilerin oyunların içine etti sjwler.. Öük öük sön homofobok. Lan bas git.

    Git istersen eşekle cinsellik yaşa bunu bir yerinden zorlayarak gözüme sokmana hakkın yok.

  • Ellie karakterini çok yanlış seçtiler. Mutlaka değişmesi lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.