Şimdi Ara

The Last of Us Part II | Remastered | PS5 | ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
28
Favori
27.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Last of Us Part II Remastered - Game Nights Ep 3 with Gaming Analyst Andrea Rene | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-ii-remastered/ Today on The Last of Us: Game Nights, James and Anthony Deveney of @raidersofthelostpodcast_ hit the couch with special guest @andrearene to explore the immersive cinematic quality and must-play story of The Last of Us Part II Remastered. Discover the beloved franchise and winner of over 300 game of the year awards. Play The Last of Us Part II Remastered on the PS5 console: https://www.playstation.com/games/the-last-of-us-part-ii-remastered/ #ps5 #ps5games #tlou2 #thelastofuspart2 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=08E-E2kGKIA
  • Bombayı tekrar bırakıyorum beyler, part 3 için aşı ana konusu olacak diyorlar ama ki sanırım yazılacak en kolay senaryo bu olur ama gel gelelim druckmann yine bize ikinci oyunun başında yaşattığı şoku ve karmaşık duyguyu son oyunun başında veya finalinde yine gösterecektir. Ara ara düşünüyorum bu devam oyununa nasıl bir final yazılır malum olaylardan sonra Ellie yalnız kaldı yine yolları Abby ile kesişecektir ama bence bu aşı arayışı için olmayacak eğer bu final oyunuysa bence çok daha başka bir senaryo yazılıyordur sizce ne olur her türlü fikri duymak isterim çıkışa kadar ancak böyle bekleyebiliriz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 23 Şubat 2024; 23:17:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun ile ilgili cok guzel bir video yükseltme yapacaklar bu video yu izlesin oyle karar versin bence.
    https://www.youtube.com/watch?si=UcoIlsJhv7OCFlK4&v=ly_pCym_Ao0&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt

    gördüğüm en kötü youtuber olabilir bu. tlou için demiyorum adam silent hill 2 ye yardırmış tabi kendi mantığınca(yani çok ufak bir alanda:D) alan wake ede oynadığım en kötü oyun vs demiş. ha bende sevmedim çok fazla ama dediği kadar kötü de değil. ne bileyim bunun dediklerine inanan için sahibinden satılık boğaz köprüsü var elimde. az kullanılmış.


    birde eksik bölümler için ne para vericem açın youtubedan izleyin diyor. o zaman herhangi bir oyuna niye para verelim ki?, açalım izleyelim youtube dan. mal değneği :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 25 Şubat 2024; 16:10:31 >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

    Verilen para 150 lira yükseltme, sırf ekranda PS5 yazsın diye aldım. Remastered den ne bekliyor bu insanlar akıl alır gibi değil. Yanında ekstralar vs de bonusu, ayrıca kimse satın almak zorunda değil adam videoda sanki Neil Druckmann anasını babasını tehdit ettirip öyle oyunu aldırmış gibi anlatıyor anlamadım bu kin ve nefreti. Yorumları zaten torrent öven pc ci veletlerle dolu, bir tanesinin konsolu yok yürü abim helal abim diye methiye düzenlerle dolu. Bu videolara göre oyun alıp almamaya karar veren adam cidden köprü de satın almaya meyillidir zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

    Her şeyi geçtim de 150TL TR şartlarında nedir ki? Bi döner yersin anca. Bu kadar tartışma niye ki? Neymiş gow bedava vermiş dlc ee? Gow Ragnarök bedava verdiler diye herkes bedava mı verecek 🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dayanamadım verdim köfte parasını. Bu enflsyon ortamında o para 4.5 USD bir daha o paraya bulamayız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tavuk dürüm anca yenir o paraya. 100 gr et döner burada 350TL + 50 TL içecek parası etti mi sana 400 TL bazı arkadaşlar mağarada yaşıyor ciddiyim kafalarını kaldırmıyor galiba.  


    150 TL günümüzün 15 TL si oldu. İnsanları gerçekten anlam veremiyorum yükseltme fiyatı neden zoruna gidiyor?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 25 Şubat 2024; 12:56:57 >
  • Sadece dönüş yok paketi için bile verilir yani o 150 TL. Hala keriz silkeleme diyenlere sevgiler. Siz oynamayın abi biz oynayacağız. :)

  • Naughty Dog kullanıcısına yanıt

    O videodaki elemen bir de demiş ki, o kısmı YouTube'dan izleyin demiş. Yahu niye YouTube'dan izleyeyim? Kendim oynarım, niye izleyeyim? Kim karar veriyor buna? Başkasının ipiyle kuyuya inilmez diye laf var. Adam bizim yerimize düşünüp karar veriyor. Kendi zevkim, kendi keyfim. Hele bak hele, ekstra bölümleri YouTube'dan izleyecekmişiz... Emrin olur MIŞKO..!

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Onun kolayı var. Her oyunu Youtube'dan izleyelim. Hiç kendimiz deneyimlemeyelim arkadaşım. Film mi izliyoruz? Oyun mu oynuyoruz arkadaş? :)

    Bu arada bir oyunu sadece izlemekle, kendinizin oynayarak deneyimlemesi arasında dev bir fark var. Nice oyunu bilirim izleyince keyifli değil bu ya deyipte, alıp oynayınca keyif aldığım yığınla oyun bilirim.. İzleyince alınan keyif farklı, bizzat oynayınca alınan keyif çok farklı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 25 Şubat 2024; 19:0:15 >
  • Naughty Dog kullanıcısına yanıt

    Şikayet edin, ait olduğu çöplüğe yolluyorlar o mesajları.

  • oynayan arkadaşlar türkçe dublaj mı oynuyor yoksa orijinal mi?

  • Naughty Dog kullanıcısına yanıt

    Enerjinizi alan insanlardan uzak durun. Özellikle youtube ve diğer sosyal medyada gereksiz depresif mesajlar yazanlardan genelde propaganda yaparlar böyle şeylerden zevk alırlar. Ben kökten kurtuldum size de tavsiye ederim. Discord da kafanıza uyan arkadaşlarla sohbet muhabbet edin. Hayatınızda beğenmediğiniz şehir varsa değiştirin hayat enerjiniz yerine gelecek. Birde reel hayatınızda beleşçi tiplerden uzak durun.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu youtuberlar kadar gereksiz bir kitle daha olamaz çok şey yazıp siliyorum neyse

  • yükseltme paketine zam geldi mi , elimde jelatininde part 2 duruyor, çoluk çocuktan açıp yükseltememiştim, umarım zam yememiştir :)

  • Naughty Dog kullanıcısına yanıt
    aslında remaster için hiç gerek yokmuş almasam da olurmuş pek fark yok yani düz 60 fps ps4 sürümü yetiyordu neyse en azından 10 saat akvaryuma gelene kadar elie yi oynadım aby ve pislik ekibini görünce kapatıp döndüm elden ringi tekrar bitirmeye başladım

    düşün elden ringin hikayesi yok ona rağmen daha iyi mücadele ederken zevk veriyor finalde onurlu şekilde tahtına geçip oturuyorsun kendinle gurur duyuyorsun mutlu oluyorsun

    ayrıca dlc sini ön siparişten 900₺ ye satın aldım iyi ki de aldım ama o 150 tl yi geri istiyorum hiç kusura bakmasınlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt

    Bu mu güzel :)

  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.