Şimdi Ara

The Lord of the Rings: Gollum ( PS5 ANA KONU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 5 İçin Yeni Bir Yüzüklerin Efendisi Oyunu Geliştirildiği Açıklandı..

    Geliştirici Daedalic Entertainment, J.R.R. Tolkien'in The Lord of the Rings kitap serisine dayanan yeni bir oyun için Middle-earth Enterprises ile birlikte çalışıyor. Stüdyo, The Lord of the Rings: Gollum'un PC platformunun yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştirildiğini doğruladı.


    The Lord of the Rings: Gollum, ilk olarak geçtiğimiz yılın mart ayında, Gollum'un yüzüğü bulduktan sonraki hikayesini konu alan bir aksiyon-macera oyunu olarak duyuruldu. Oyun, romanların ve filmlerin öncesindeki bir zaman çizgisinde geçecek. Ayrıca Daedalic'e göre Gollum'un hikayesi, stüdyonun Middle-earth Enterprises ile kurduğu ortaklığın ardından geliştirilen ilk oyun olacak.
    https://www.webtekno.com/the-lord-of-the-rings-gollum-ps5-xbox-series-x-icin-gelistiriliyor-h83283.html



    Şirketin CEO’su Carsten Fitchtelmann oyun hakkında “ Orta Dünya’dan meşhur yerleri oyunda göreceğiz. Şu anda Gollum karakterine odaklanmış durumdayız, kitaplardaki durumunun öncesini anlatan bir hikaye oluşturmaya çalışıyoruz. Yani kesinlikle farklı bir içerik olacak. Gollum’u bir aksiyon/macera oyununda oynamak farklı bir yaklaşım olacak. Faklı perspektiflere kapı açıyor. Verdiğimiz her karar karakter açısından tutarlı olmalı” açıklamasını yaptı.

    Anlaşılan yine muhteşem bir lotr oyunu bizi bekliyor arkadaşlar ..



    The Lord of the Rings: Gollum ( PS5 ANA KONU )

    The Lord of the Rings: Gollum ( PS5 ANA KONU )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titanic70 -- 27 Mart 2020; 18:16:1 >







  • Lord of The Rings Online’ın Yapımcısı: Umarım Bu Oyun Sonsuza Dek Devam Eder

    J. R. R. Tolkien'in Orta Dünya'sında geçen Lord of The Rings Online (LOTRO), ilk olarak Nisan 2007 tarihinde piyasaya çıkmıştı. Warner Bros. çatısı altındaki Amerikalı bir video oyun şirketi Turbine tarafından geliştirilen yapım, kısa zamanda oldukça geniş bir oyuncu tabanına ulaşmıştı.

    12 yıllık bir geçmişe sahip olan LOTRO, yoluna son yayınlanan Minas Morgul genişleme paketiyle devam ediyor. MMO'lardaki hikaye anlatıcılığına farklı bir boyut kazandıran oyun, kendinden sonra çıkan birçok yapım için ilham kaynağı oldu. LOTRO’nun şimdiki yapımcısı Rob Ciccolini, bu mirastan gurur duyuyor ve sonsuza dek devam etmesini umuyor.
  • Umarım diğer karakterde oyunda olurda onlar ilede oynayabiliriz ... farklı mekanlardan bahsedildiğine göre gollumun 500 yıl boyunca saklandığı dumanlı dağları görmemizde muhtemel .. beni en çok meraklandıran konu ise oyunun ps5 için geliştirilecek grafikleri .. umarım return of king tarzında olur her ne kadar gollum karakterine odaklanılsada ..
  • Gollum oyununda Nazgulların da bulunacağı söylenmekte ancak bu karakter de filmlerdeki kadar havalı tasarlanmamış. Bunun yanı sıra oyunun hikayesinin başlangıç noktası belli değil; fakat hikayenin Yüzük Kardeşliği (The Fellowship of the Ring) filminde Gollum’un göründüğü sahneye kadar uzanacağı biliniyor. Oyunun birkaç bölümden oluşacağı, her bölümün sonunda ise oyunculara Smeagol olarak mı yoksa Gollum olarak mı devam edeceklerine karar vermeleri gerekeceği de belirtilen diğer bilgiler arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.