Şimdi Ara

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun Mart ayında Frodo nun Shire den yola çıkmasıyla başladı. O, yola çıktığında tüm dünyada insanlar kendine bir ırk seçecek ve macera başlamış olacak. Bu 4 ırkın Gondor, Rohan, Isengard ve Mordor olması düşünülüyor. Ama oyun ilerledikçe yeni ırklar da (elfler, cüceler gibi) açılıyor. Ne yazık ki Aragorn, Gandalf gibi kahramanları seçemeyeceğiz ama elbette onlar da oyunun bir parçası oluyor, bilgisayar tarafından yönetiliyor ve gerektiğinde onlara yardım edebiliyoruz.
    Bu oyun elbette iyilerle kötülerin savaşı olacak ama onları birbirlerinden üstün kılan, savaş değil Quest üstünlüğü olacak. Bu da demek oluyor ki oyunu istediğimiz gibi gezip öldürerek değil quest lere bağlı kalarak yapacağız. Yüzük kardeşliğine yardım etmek yine bu questler arasında. Oyundaki Middle Earth haritası oyun ilerledikçe güncellenecek ve sürekli genişleyecek. Bu da demek oluyor ki WOW da olduğu gibi çok büyük bir oyun alanı bizi bekliyor. Gondor lu insanlar sadece Isengard ya da Mordor la savaşmayacaklar, yine skill ve experience pointlerini arttırabilmek için haritaya yer yer serpiştirilmiş olan kurt, böcek, ayı, dev solucan, goblin gibi yaratıklarla da savaşabilcekler. Kazanılan experience pointler bize güç sağlamakla birlikte yeni Skill açmamıza da yardım edecekler. Savaş sırasında ölürsek en yakın respawn pointten oyuna devam edebileceğiz ama kazandığımız experience pointlerin bir miktarını kaybedeceğiz.



    Ve diğer online oyunlar ile karşılaştırılırsa grafikler tek kelime muhteşem. Acilen üst konu yapılmasını öneriyorum.







  • Server az önce yeniden açıldı. Downloadlar bitmeyecek gibi.
    Server daki son gelişmeler orjinal sitesinden.


    Server Status - Last Updated 03/09/07 3:30PM EST - SERVERS UP
    Mar 09, 2007 15:30 EST Brandywine and Meneldor are up and available! Enjoy the game!

    Pre-order Customers Play March 30th!
    Mar 06, 2007 19:25 EST Thanks for pre-ordering LOTRO. We're very excited to have you on board! Your access to the game servers will begin on March 30th. See you then!

    Important News About the LOTRO NDA
    Feb 12, 2007 10:09 EST Greetings everyone!

    We're pleased to announce that the non-disclosure agreement for The Lord of the Rings Online(tm): Shadows of Angmar(tm) has been lifted from the Preview Agreement! The updated Preview Agreement will be displayed the next time you log into the game, and can viewed here.

    What does this mean? As of today (February 12th) you're free to talk about The Lord of the Rings Online and your experiences in our beta - in person and online. The closed forums at beta.lotro.com will remain active for support and detailed discussions about the game including bugs or gameplay issues.

    We appreciate your cooperation during our closed beta quiet period, and we're excited to be able to share the game with a larger audience.

    Go LOTRO!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.