Şimdi Ara

The Lords of the Fallen {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her tarafı uçurum olan bölge de oyundan soğudum arkadaş düşmanlara değil sırf aşağı düşmeye ölüyorum bu nedir neden yaparsınız ki bunu ztn oyun hızlı karakterin bi ağırlığı yok saldırı yaparken bile aşağı düşebiliriz daracık yolları geniş yapacaklarına uçurum yapmışlar normalde pes etmeem souls oyunlarını bitiririm ama katlanamaıdm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt
    en.m.wikipedia.org
    1080p - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/1080p

    Soyle bir kavram karmasasi var hocam, 4K altindaki cozunurluklerde K kullanilmaz aslinda cozunurluk terminolojisinde. K da ticari pazarlama terimi olarak cikarildi aslinda. Bir cozunurlukten bahsedersek K degil 480p, 720p, 1080p, 1440p, 2160p olarak bahsetmek gerek. Ama K marketing ile yayginlasti ve 4k'lar icin bahsedilmek uzere yayginlasti ama daha alt cozunurluklerden bahsederken de K denmeye baslandi.

    K harfi cozunurlugun yatay aspecti icin kullaniliyor.

    4K adi uzerinde 4096x2160'in 4096'sini belirtmek icin. Eger dikeyi alsaydik 2160'i kullanir 2K derdik. 4096 da tuketici tv/monitorleri icin degil, sinema icin, cunku aspect ratio tutmuyor tvlerde. Bu yuzden de 4K cozunurluk tv ve monitorler icin 3840x2160 olarak belirleniyor.


    Yatay aspecte gore K harfi kullanildigi icin,

    7680x4320 - 8K

    5120x2880 - 5K

    4096 ve 3840 - 4K (UHD)

    3200x1800 - 3K (QHD+)

    2560x1440 - 2.5K (QHD)

    1920x1080 - 2K (FHD)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2023; 9:0:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RX 6700XT ve Ryzen 5600 bütün ayarlar ultra sadece ışın izlemenin açıldığı 2 ayar yüksekte genelde 60 FPS ve üstü. Base in olduğu köprüde inişler oluyor o kadar olur.


    Oyunda ilerledikçe çok sağlam atmosfere tanık oluyorsunuz adamlar çok iyi iş çıkarmışlar.

  • Herkese iyi günler, oyuna gameolog ve sinnerclown çeviri tarafından türkçe yama getirildi.Sinner ekibinin yamasını uyguladım anlatım güzel.Şimdilik kelime mantık hatası ile karşılaşmadım.

  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    Güncellemeler sonrası 1440p Ultra + DLSS kalite 60fps stabil çalışmaya başladı oyun. grafikler atmosfer mekan tasarımları manyak seviyede. Tek sıkıntı Unreal Engine. performans açısından sorunlu bir motor VRAM yetersiz kaldığında 60fps alsanda gecikme oluşuyor akıcılık gidiyor. sorun tamamen UE kaynaklı degil oyun meknaikleri de ( muhtemelen animasyonlar 30fps ile kısıtlı tasarlanmış ) akıcı degil. kasılmaya başlıyorsunuz bir süre sonra. üzerine birde oyunun zorluğu eklenince soğuyup bırakıyor çoğu kişi.


    Ben trainer ile bitirdim oyunu yeni class açıldı onunla normal şekilde oynamayı düşünüyorum vakit bulursam. öyle tek seferde bitirip bırakılabilecek bir oyun degil en az bir iki kez bitirip öyle salınacak türden.


    Olumsuz yorumlara bakarak kenara atılmamalı. türe uzak, daha önce oynamamış olsanız dahi kesinlikle bu atmosferi oyun sever herkesin deneyimlemesi gerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 20 Ekim 2023; 16:11:45 >
  • Gamepressure haberine göre performans ve diğer sorunlarının kaynağının UnrealEngine olduğunu söyleniyor. oyunun çok büyük kısmı UE4' ile geliştirilip UE5'e taşımışlar. Ekipte UE5 deneyimi olan kimse olmadığı için başta sorunsuz çalışan Multiplayer v.b gibi kısımları oyuna adapte edemeyip çoğu şeyi çıkarmak zorunda kaldıkları söyleniyor. Haber dogruysa geliştirilmesin de TR'den geliştiricilerde varmış.


    acayip bilgiler var, oyuna 2 genişleme paketi geleceğinden bahsediliyor bakmak isteyen olursa haber linkini bırakıyorum.



    gamepressure.com
    Lords of the Fallen's Condition is Due to Switch to Unreal Engine 5 [Update: CI Games CEO Comments]
    https://www.gamepressure.com/newsroom/lords-of-the-fallens-condition-is-due-to-unreal-engine-5/zc61a4




  • Oyun ilk 10 gününde 1 milyon kopyanın üzerinde satmış. Geliştirici Hexworks ve Yayıncı CI Games satışlardan memnun gibi.



    gematsu
    Lords of the Fallen sold over one million copies in first 10 days
    https://www.gematsu.com/2023/10/lords-of-the-fallen-sold-over-one-million-copies-in-first-10-days



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Ekim 2023; 21:59:9 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    "1" milyon kopya hocam. Gene de böyle bir oyun için ciddi bir rakam elbette.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Uyarı için teşekkürler hocam, düzeltildi  Bu arada ilk 10 günde 1 milyon özellikle attıkları son kurşun bu oyun olan CI Games için oldukça iyi. Eğer bu da satmazsa kapatacaklar kepenkleri diye düşünüyordum ama görünen o ki biraz daha aramızda olacaklar :)

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Sempatik herifler istemem batmalarini. Cekirge misali sicrayip duruyorlardi bir suredir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin Çıtak oyuna sallayıp yarıda bıraktı ama bu oyun Dark Souls gibi popülerliğine yıllar sonra kavuşacağını düşünüyorum. Dark Souls'u da çıktığında oynayan yoktu. Şimdi sallayan yayıncılar oturup bu oyunu oynayacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Ekim 2023; 2:29:47 >
  • grafikler de bir problem var benden mi oyundan mı çözemedim. textureler bir kalitesiz duruyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Epic Games versiyonunda cloud save ozelligini kullanabilen var mi?

  • oyunda düşürdüğüm rune ları silahıma takmak istiyorum ama blacksmithe gittiğimde eklenme ekranına gelmiyorlar.

    Blacksmithten satınaldığım rune kolayca takabiliyorum.


    Silahım +5 seviyede.


    Düşürdüğüm runeları nasıl takacağım?

  • Az önce oyunu inferno sonu ile bitirdim. Sıcak sıcak yorumlarsam, oyun souls oyunu olarak keyif veriyor. İlk başta sorunlu çıksa da neredeyse her hafta güncelleme alması güzel bir gelişme. Hangi build gitsem diye reddit e birçok kez baktım, en son radiance & strength build gittim. Gregory kılıcını +10 yaptıktan sonra boss larda hiç zorlanmadım. Tavsiyem yeni başlayacak arkadaşlar en baştan build e karar verirse daha rahat ederler, zaten souls oyunların en zor yanı oyunda bilinmeyen bir sürü şey olması. Hikaye anlatımı dark souls dan daha iyi olsa da derinlik zayıf bence. Klasik herkesi zorlayan ve oyunu bırakmasına sebep olan Pieta boss u aynı zamanda oyunun en epic bosslarından. Oyunda en sinir olduğum şey okçular nerde olursanız olun sizi bir şekilde vuruyorlar Ayrıca oyunda odaklanma sorunu var istediğiniz yere odaklanamıyorsunuz. Umbral evrenine geçerken gerilmek vs oyuna ayrı bir tat katmış, ileride ki souls oyunları da buna benzer mekanikler kullanabilir. Sonuç olarak keyif veren, yer yer sinir eden ama bence oynanmayı hak eden bir oyun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.