Şimdi Ara

The Mandalorian (2019 - 2023) | Disney (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
26
Favori
28.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizi güzel bitti, hatta final gibi bitti, uzun bir süre görmeyecekmişiz gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi sezondu, finali tüylerimi diken diken etti. Açık ara izlediğim en iyi Star Wars projesi olabilir. Birde bunun oyunu gelse ne güzel olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be millet ne diziler yapıyor böylelerini izleyince diğerlerini açasım bile gelmiyor.

  • Şu son sezonda CGI haricinde izlenecek hiç bişey yoktu. Senaryolar çocuklar için yazılmış gibi. Mantık hataları, senaryo için kuralların dışına çıkılması (adam jetpackle uzaya çıktı) filan. Saymakla bitmez. Önceki sezonlardan aldığım keyfi alamadım ben. Burada bu hikayeyi noktalasınlar. Devamı gelirse daha kötü olacak.

  • 3*7 gibi çılgın bi bölüm sonrası final de çok güzeldi.Sezon finali itibariyle nihayet

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    bo katan düşmanları ,anti-fanları

    rahat nefes almıştır.

  • sanırım bizimki dune'dan biraz etkilenmiş olacak ki güçlü kalkanlar ve bunu delmenin tek yolu olarak eski usul bıçaklı yakın dövüş sahneleri var bol bol

  • Yani arkadaşlar bu sezon öyle nerf yedik ki, önceki sezonların vurdulu kırdılı yağız delikanlısı bu sezon şamar oğlanı oldu.

    Hemen hemen her bölüm dayak yedik, üstüne üstlük her bölüm birileri tarafından kurtarıldık, yoksa bir çukurda ölür giderdik.


    Bo-katan karakterinin önümüze bu denli geçmesi benimde hiç hoşuma gitmedi ve karakteri öyle büyüttüler ki diziyi onun üstüne yapıyor gibi oldu bir kaç bölüm.


    Açıkçası sırf aksiyon var diye bir diziyi sevemem, doğrudan aksiyon izlemek istesem gider saf aksiyon filmleri/dizileri izlerim o yüzden bazı şeylere değinmek istiyorum

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Geçen bölümlerde jetpack bir kuşu yakalamaya yetmemişti, bu son iki bölüm bir jetpack koca arazide uçtu, yer altında uçtu, üstüne üstlük aynı yolları kullanarak uzaya çıktı yetmedi, düşen gemiden de dışarı uçarak iniş yaptı. Pes.Aynı adam uzay giysisi olmadan, Sağı solu açık zırhla uzaya çıktı abi. Yani benim bilmediğim bir zırh fonksiyonu varsa başka ama adama şöyle bir bakınca zırhının bir çok yerinde açıklıklar var.Aynı mandalorian filosu aynı zırhlarla uzayda uçuş yaptı?7.bölümün son sahnesinde bizim koca oğlan neden öldü abi, ne gerek vardı? babalar gibi savaşa savaşa geri çekilirdi. Sırf aksiyon olsun diye yediler adamı.Sonra bizim Din abiyi yakaladılar ve ellerinden çok kolay kaçırdılar, bu denli kolay bir kaçış beklemiyordum çok basit oldu. hatta ve hatta yönetmenin açıklamalarından dolayı ölmesini bile bekledim. +başka bir dizide başrol olması.bizim ufaklık nasıl oldu da geri çekilmek zorunda kalan birlikten ayrı düşerek bizim Mandoyu tek başına buldu?Yhu adam boş koridorlarda hücreye götürülürken hücreye varamıyor, Sen Geri çekilmek zorunda kalan bir birlikten ayrılıyorsun bilmem nerelerden geçiyorsun da o demir yığını ile mandoyu buluyorsun, Garip. Güç yardım etmiş her hal, koklaya koklaya buldu mandoyu.Ha bizim ufaklık gelmeseydi burada da ölmüştük :). Kılıcıda kullanamadık, thor'un çekici sanki, hak etmeyen kaldıramıyor. Bu gideon kasap olmuştu o kılıçla, biz elma bile kesemedik neredeyse.Bu moff gideon klonlarına nasıl güç aşılayacaktı? bunun bir mantığı var mı?

    Bizim mandonun karizmasını çok çizdiler bu sezon çook.


    Benim şahsi görüşüm, Mandoyu izlediğim en kötü sezondu, tabi bunun asıl nedenlerinden biride önceki sezonlarının ve konuk olduğu başka yapımlarda oldukça iyi işler çıkarmalarıydı.


    Umarım 4.Sezon ilk iki sezonun kalitesini bizlere verir.


    Şöyle Kaliteli AAA seviyesinde bir oyunu da çıksa oynasak. Öfff.





  • @DcNeuS

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Jetpack konusunu ben de yazdım ama sen daha detaylı açıklamışsın. Dizi kendi koyduğu kuralları kendi oluşturduğu sitemi sadece iki bölümde kendi elleri ile ezdi geçti. Bu zaten televizyon jargonunda "jumping the shark" diye tabir edilen bir durum. Buradan sonra dikiş tutmazdı, o yüzden bittiği iyi oldu. Ben de senin gibi son bölümde artık Mando'yu öldürürler diye bekledim. Diziyi Bo Katan üzerinden devam ettireceklerini düşünüyorum. Çünkü zaten son sahnede adama bir "ev" verdiler. Onun hikayesi orada sonlandı bence, ya da en azından şimdilik. Son bölümde artık Grogu'ya en azından bi aksiyon yaşattılar. Ona bi itirazım yok. En azından bizimkileri kurtardı. Az kaza bela ile bitirdik, daha kötüsü de olabilirdi. Game of Thrones gibi bitmedi en azından :)




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Evet sonraki sezon bo katan üzerinden gidebilir ki benim için hiç bir çekiciliği yok, ha mecburum buraya kadar geldim sonunu da getiririm. Tüm sezon birikir öyle izlerim büyük ihtimal.Grogu'nun final sahnesinde yaptıklarına hiç itirazım yok, oldukça güzel çekmişler. Helal lan ufaklık bile dedim içimden :)Ama işte buraya kadar seyirci ile iç içe geçmiş bir karakteri, hatta tek karakteri bu denli geri plana atmaları seyirciyi üzer abi. GOT dizisinde bu tür karakterlerden bolca vardı :) Grogu'yu mando abimiz ile bir tutuyorum, tabi ki oda harika ama birini geri plana attığında diğeri de geri düşüyor, Özellikle mando'ya bunu yaptığında




  • kuklacini kullanıcısına yanıt

    Neredeyse aynı oldu savaş droidi ve başkente geçen ve robot temizleme görevi harici :) O bölümler bildiğin yan görev tadında bölümlerdi.Üçüncü sezon güzel giderken biranda değişti forumda ve youtube da gördüğüm yorumlara hak verdim.Mando ile alakası olmayan kendi içerisinde aksiyonu bol ama bir şeye bağlanmayan bir sezondu.Senoryo olarak eh işte ile bitirdiler grogu bu sezon fan servis olmaktan öteye gidememiş hatta diziye yük olmuş.3. Sezonu total değerlendirince izlenir ama efsane olma hakkı kazanamadı.

  • Dizi şahane final yaptı 👍👍 böyle diziye böyle final.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetpack 'le neden uzaya gidilemiyorki ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boba fett teki mandalorian sahneleri bu sezonun toplamından iyiydi 



    Kara Kareyoutube
    Bugün KaraKare'de Mandalorian 3. sezonu tüm yönleriyle konuşuyoruz. Konuğumuz ise Star Wars denince ilk akla gelen isimlerden Hasan Yalçın. Herkese iyi seyirler Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCtJy_wc3VyzQ67TroJaH9jQ/join KaraKare edebiyata, sanata dair içerikler sunan bir Youtube Kanalı. Legendarium Türkiye kanalının kardeşi olan KaraKare'de kitaplara , filmlere dair her şeyi bulacaksınız. Zafer Abi, Dilek ve Cem her hafta bir yazar, ressam, yönetmen veya kitap, resim ve filmi konuşuyor. Bize ulaşın; Mail adresi: info@karakare.com.tr İnstagram: https://www.instagram.com/karakaremedya/ Twitter : https://twitter.com/KaraKareMedya
    https://www.youtube.com/watch?v=lXytAckJyrg
  • Sezon finalini beğenmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bizim yayıncılar pedro pascal ile anlaşabilirlerde zaten artık mando gezegeni ile alakaları kalmadığı için eskisi gibi tek tabanca gideceklerdir. Minik grou ile ufak tefek önemsiz bölümler verseler, arada bir star wars için önemli karakterleri izlesek, finalde yine luke veya asoka izlesek bana yeter. Olurda anlaşamazlarda bo katan ile mando gezegeninin yeniden toparlanmasını izleyeceğimiz yeni bir seri bile gelebilir. Pedro abide otursun evinden replikleri 1 günde kaydetsin. Zaten kaskın içindekinin o olmadığını biliyoruz, sesi yeter. Final bölümünde dövüş sahnelerinden o olmadığı zaten belliydi. Giysinin içindeki adam ciddi ciddi prof. dövüşçüydü.
  • Ne iyi dizi ya. Son yıllarda görselleriyle, kostümüyle mekanlarıyla şöyle güzel diziler gelmiyor.
    Genel eleştirilere katılıyorum, çok mantık hatası var ve bence dizi en başından beri senaryo olarak zayıf ve çok tahmin edilebilir. Ama kendi adıma o kadar çöp diziye maruz kalınca bunlara takılmıyorum artık. Sezon genelinde öyle derin bir hikaye de yoktu aslında. Sanki mando, bo kate için çekilen bir diziye konuk olmuş da o tarafı boostluyor gibi bir havası vardı.
    Velhasıl, her türlü izlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cevap yazıyordum tam yarısında sildim. Çünkü dizi zaten bilim kurgu dizisi değil ki biz neyin derdindeyiz di mi. Fantastik dizi işte. O yüzden uzaya pijama ile bile çıkarsın. Belki de sorgulamamak lazım. Eğlencelik dizi işte. İzle geç hesabı. Arada grogu'yu sev filan :) Öyle bişey.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu diziyi Amazon çekseydi

    bo katan kryze ile armorer ilişki yaşardı kesin...

    bu dizinin xxx parodisi çekilir mi acaba  

  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.