Şimdi Ara

The Mandalorian (2019 - 2023) | Disney (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
26
Favori
28.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3.bölüm geldi ama nasıl geldi. Coheyiydi valla.
  • Yazılanlara bakıyorumda, yani madem izleyeceksiniz Karı kız kovalamayı bırakında 2 satır yazı okuyun ne nedir öğrenin.
    Film hangi zaman da geçiyor.
    galactic empire ne zaman yıkılmış.
    boba fett, jango fett kimdir.
    Stormtrooper kime denir.
    Beskar nedir.

    Neyse dizi güzel. Orjinal üçleme gibi western. Olay yapımcı da bitiyor.
    Bu adam clone wars serilerinin ve Rogue One ın ustası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölümdü.Yukarıdaki arkadaş okuyun demiş keşke olaya hakim olan biri tam olarak okumamız gerkenleri ilk mesaja editletseydi.Bebek kim hangi zaman vs öğrenmek iyi olurdu şuan sadece filmlerden hatırladıgım kadarını biliyorum.
  • Dizi öyle güzel gidiyor ki Star Wars evrenine güneş gibi açtı valla. Son rezil filmleri unutturacak, eski SW sevdalılarını coşturacak şekilde ilerliyor. Her şey inanılmaz dozunda, hiç bir şey göze batmıyor, bu niye böyle oldu, bu oldu mu şimdi dedirtmedi şimdiye kadar.


    Mandalorianların imparatorluk mühürlü beskarları görünce buna tavır yapmaları, adamın karakteri ben hak etmedim diyerek nişanı geri çevirmesi, sorduğu soruların cevapsız kaldığını görünce müdahale etmesi, Paldır küldür mekan basmaması taktikle akıllıca hareket etmesi (Baya ST varmış mekanda ben sadece 4 ST bir general bir de doktor var sanıyordum) Görevi herkese vermeleri, Mandalorianların bizim elemanın yaptığından sonra birlik oluşu, sonraki yavşağın nasıl ölmedi lan derken beskar ile kurtulması.
    Nakış gibi işlemişler diziyi emeği geçen herkesin elleri akılları dert görmesin, bozmadan böyle gider umarım. This is the way

    Sevgili Disney Kaliteli Star Wars a çıkan Yol Budur başka yerlere bakma daha.




  • adamlar öyle bi dizi yapmiş ki son üçlemeden daha güzel
  • son bölümde çok iyiydi..konuyu nereye baglayacaklar merak ediyorum
  • Çiçek gibi bölüm olmuş, kolay kolay dizi izleyebilen biri değilim ama bu gerçekten harika olmuş, hikayeyi çok merak ediyorum.
  • işin yoksa 29'unu bekle 30dk dizi için.
  • Çok çok iyi gidiyor dizi.Çeksem bu kadar zevk almam.
  • Dizi aşırı güzel yahu, sanki en sevdiğim yemeği yermişçesine mutlu oluyorum izlerken ve bitimine yakın tadı damağımda kalıyor. Aynı zamanda sanki bir rpg oyun oynuyormuşum havası alıyorum. Ana karakterimiz görevini alıyor, görev içinde sidequestlere giriyor, görev sonrası ödülünü alıp upgradeleniyor ve çekim teknikleriyle de bu hava fazlasıyla verilmiş gibi geldi bana. İlk üçlemenin tadı fazlasıyla mevcut, aynı zamanda kostüm ve mekan tasarımları da aşmış düzeyde, tabi bunda bütçenin de etkisi var ama ne bütçelerle balon işler çıkaranları biliyoruz. Bu yüzden mandalorian el üstünde tutulası bir yapım şuan için. Umarım disney bu kalitede devam eder.
  • Yoda değil o. Sadece aynı ırktan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mark Hoppus

    Yoda değil o. Sadece aynı ırktan
    Nerden belli Yoda olmadığı? Kesin mi? Belki Yoda'dır. Sonuçta Star Wars bu tip uydurmalar için müsait bir evren ve hikaye. Umarım Yoda'dır. Ne kadar saçmalık olacağı ile ilgilenmiyorum. Yeter ki Yoda olsun. Hatta Anakin'i ve Obi Wan'ı da diriltirlerse hoş olur kanımca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok keyifli ilerliyor, şu süre de bir tık uzun olaymış keşke, tadına doyulmuyor zira...
  • Evet kesin, dizideki olaylar Return of the Jedi hikayesinin 5 yıl sonrasında geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Nerden belli Yoda olmadığı? Kesin mi? Belki Yoda'dır. Sonuçta Star Wars bu tip uydurmalar için müsait bir evren ve hikaye. Umarım Yoda'dır. Ne kadar saçmalık olacağı ile ilgilenmiyorum. Yeter ki Yoda olsun. Hatta Anakin'i ve Obi Wan'ı da diriltirlerse hoş olur kanımca.

    Alıntıları Göster
    Hoş olmaz. Star Wars çok ciddi bir yapımdır, içinde felsefesinden siyasetine bir yığın şey varken böyle sulu işlere ihtiyacı yok.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Üçüncü bölümü izlerken oyunu olsa kesin alırım dedim kendi kendime.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Star Wars serisini o kadar da seven biri değildim, özellikle yeni filmleri beni seriden komple soğutmuştu.

    Gel gelelim bu dizi bambaşka bir şey. Şimdiye kadar izlediğim diziler arasında açık ara farkla en iyilerinden biri, mükemmel ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Dizi aşırı güzel yahu, sanki en sevdiğim yemeği yermişçesine mutlu oluyorum izlerken ve bitimine yakın tadı damağımda kalıyor. Aynı zamanda sanki bir rpg oyun oynuyormuşum havası alıyorum. Ana karakterimiz görevini alıyor, görev içinde sidequestlere giriyor, görev sonrası ödülünü alıp upgradeleniyor ve çekim teknikleriyle de bu hava fazlasıyla verilmiş gibi geldi bana. İlk üçlemenin tadı fazlasıyla mevcut, aynı zamanda kostüm ve mekan tasarımları da aşmış düzeyde, tabi bunda bütçenin de etkisi var ama ne bütçelerle balon işler çıkaranları biliyoruz. Bu yüzden mandalorian el üstünde tutulası bir yapım şuan için. Umarım disney bu kalitede devam eder.
    Söylediklerinin yanı sıra, arakteri bu kadar benimsememizin nedeni kaskı bence. Yüzünü görmüyoruz. Adamın bütün vücudu zırhı ve kaskıyla kapalı. O yüzden kendimizi onun yerine koymamız çok kolay oluyor. Onun yaşadıklarını sanki ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 23 Kasım 2019; 23:25:44 >




  • voltagram kullanıcısına yanıt
    benim de izledikten sonra destiny oynayasım geliyor armorlar benzer orda da
  • İlk üç bölümü de bir çırpıda bitirdim. Keşke biraz daha uzun olsa bölümler. Dizi çok çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.