Şimdi Ara

The Order 1886 - Kullanıcı İncelemesi (Dünyadaki İlk İnceleme !!!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doyurucu bir inceleme olmus.boyle oyun severlerin olmasi cok guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senātus

    Önceki nesilde PS in ustun olduğunu söylüyorsun yani ? Peki ozaman kolay gelsin

    exclusive olarakta satış rakamlarında da ps3 öndeydi, hemde 1 sene sonra çıkmış olmasına rağmen.
  • Dünya da ilkse helal olsun :D
  • bıkmadınızmı artık sony exc. konularını karıştırmaktan ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 11 Şubat 2015; 19:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın bütün meşhurları bu incelemeyi okuyor! ingiltere kıralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kıral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, biricik bardo ve fenerbahçeli cemil!..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Dünyanın bütün meşhurları bu incelemeyi okuyor! ingiltere kıralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kıral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, biricik bardo ve fenerbahçeli cemil!..

    a





  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Dünyanın bütün meşhurları bu incelemeyi okuyor! ingiltere kıralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kıral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, biricik bardo ve fenerbahçeli cemil!..

    güldürdü
  • Hiç sevmediğim şey varsa filmlerde de oyunlarda da o siyah şeritlerdir.Umarım bu oyunda kaldırma seçeneği vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adeta,pre faculty seviyesi kıvamında ki ingilizcesiyle,sizin böylesine yanlı, yalan yanlış bilgilerle dolu inceleme niteliği bile taşımayan yazınızı,arkadaşınız olduğunu söyleyen zattın, ds'da bu şekilde ifade etmesi gerçekten çok ironik olmuş.




     The Order 1886 - Kullanıcı İncelemesi (Dünyadaki İlk İnceleme !!!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 11 Şubat 2015; 20:04:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C-TRanger

    Dünyanın bütün meşhurları bu incelemeyi okuyor! ingiltere kıralı, rahmetli başkan kennedy, taçsız kıral pele, bakenbauer, kaleci mıyer, nadya komanaçi, biricik bardo ve fenerbahçeli cemil!..



    Bu incelemeyi gerçek sanan da akıl sağlığını kontrol ettirsin. Ben bile oyun hakkında hiç haberim olmadan daha gerçekçi sallardım.
    Ayrıca grafikler çöp yazalım da eksik kalmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NEO GEO AES Bir SNK harikası

    24 Bit gücünde grafikler
    İnanılmaz stereo sesler
    Arcade kalitesi evinizde

    NEO GEO AES

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    The Order 1886 Kullanıcı İncelemesi




    Evet Playstation 4'ün merakla beklenen oyunu nihayet elime geçti ve bende suyunu çıkarana kadar oynadım ve bitirdim malum oyun daha piyasaya çıkmadı haliyle birçok oyunucu bu oyunu fazlasıyla merak ediyor o zaman herkes arkasına yaslansın ve oyunla ilgili düşüncelerimi okumaya başlasın.

    Oyunun konusunu merak edenler için kısaca:

    "The Order: 1886 bizi daha en başından, içeriğine dair ettiği bu iki sözcükle tavlayıveriyor: alternatif tarih ve steampunk. Oyun on dokuzuncu yüzyıl Londra’sında, sanayi devriminin en şaşaalı günlerinde geçiyor; fakat hikâyenin başlangıcı çok daha eski bir zamana, Karanlık Çağ’a dek uzanıyor. Altıncı ya da yedinci yüzyıl sularında bazı insanlar genetik olarak diğerlerinden farklılıklar göstermeye başlar ve bunun sonucunda da “Half-Breed” adlı yeni bir ırk ortaya çıkar. Her ne kadar insanlar nüfus çoğunluğunu ellerinde tutsalar da kurtadamları andıran bu yeni ırkın sayısı da gün geçtikçe yadsınamayacak derecede artar. Çok geçmeden iki taraf arasında çatışmalar, sonrasında da savaşlar patlak verir. İnsanoğlunun kaybetmeye mahkûm olduğu bir savaş…

    Derken Arthur adında bir adam ortaya çıkar ve insanlığı kurtarmak için Order adlı bir şövalyelik tarikatı kurar. Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nin alternatif bir versiyonu olan bu grup “kara su” denilen gizemli bir karışım sayesinde oldukça uzun bir yaşam ve çabuk iyileşme yeteneği kazanmaktadır. Yaşlanmaya devam ederler, fakat bu süreç o kadar yavaşlamıştır ki yüzyıllar bile geçse hâlâ genç görünmektedirler. Bu da onlara yabana atılmayacak bir savaş tecrübesi kazandırmaktadır. Yine de hâlâ birer ölümlüdürler ve dikkat etmedikleri takdirde öbür tarafı boylamaları işten bile değildir.

    İki ırk arasındaki savaş yüzyıllar boyunca devam eder, Order’ın şövalyelerinin tüm çabalarına rağmen ibre hâlâ Half-Breed ırkından yanadır. Derken, on dokuzuncu yüzyılın sonlarına doğru savaşın gidişatını değiştirecek bir gelişme yaşanır: sanayi devrimi. Zamanının ve savaşın gereksinimleri bilim adamlarını farklı buluşlara yönelttiği için de dünya kaçınılmaz olarak steampunk bir atmosfere bürünür. Zeplinler havada süzülür, buharlı makineler dört bir yanda kol gezer ve birbirinden ilginç silahlar Order şövalyelerinin emrine amade olur. Böylece savaşın gidişatı da insanların lehine doğru değişmeye başlar."



    Oyun başlasın..
    The Order 1886, Ready ad Dawn tarafından geliştirilen bir yapım ama bu oyunu tek başlarına geliştirmemişler SCE Santa Monica Studio oyunu geliştirmede büyük katkı sağlamış. Bunu oyunda hissedebiliyorsunuz açıkçası. Ready at Dawn,ı PSP için geliştirdiği God of War: Chains of Olympus oyunundan biliyoruz bu oyunda kendi platformunda kendini kanıtlamış kaliteli bir yapımdı. Açıkçası yaptıkları oyunlardan sonra Playstation 4 için bu tür bir oyun hazırlamaları beni şaşırttı ve acaba bu işin altından kalkabilecekler mi diye düşündürdü sonuçta Playstation 4'e Exclusive bir oyun yapmak herkesin harcı değil heleki bu tür bir oyunu hazırlamak her babayiğite göre hiç değil. Seneryo belki biraz klasik gelebilir ama işleyiş bakımından gayet başarılı ve böyle bir konu ancak bu kadar güzel işlenebilirdi. Bu işleyiş bazen sizi oyuna öyle bir kaptırıyor ki kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz (en azından bende öyle oldu ) ve bazı gizemlerin nedenini anlamak için oyunun başından kalkamıyorsunuz ve haliyle bir sonraki bölüm için can atıyorsunuz. The Order 1886 oyuncuyla bağlantısını kopartmayan nadir oyunlardan bir tanesi oyun sizin adrenalin seviyenizi devamlı yüksek tutuyor ve oyundan kopmanızı engelliyor. Adrenalin demişken devamlı bir koşuşturma olarak anlamayın oyun bazen durağan hale geliyor ama bu esnada da kafanızda oluşan soru işaretler sizi düşündürdüğü için oyunda kopmuyorsunuz. Bu olayı her oyunda görmek zor ama The Order 1886 bu oyunlar içinde olduğunu kanıtladı ve benden büyük bir beğeni kazandı.





    Grafik..

    Evet şimdi gelelim grafiklere birçok Playstation 4 kullanıcısının en çok merak ettiği bölüm. The Order 1886 grafiksel anlamda PS4'ün sınırlarını zorlayan nadir yapımlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ama yer yer kalitenin düştüğü bölümlerde yok değil. Grafiksel anlamda devrim beklememeniz bence en doğrusu olacaktır çünkü bir devrim niteliğinde bir grafik görmedim şahsen eğer bir karşılaştırma yapmak gerekirse bu oyun Assassin’s Creed Unity olabilir. Unity iç mekanlarda çok daha etkileyiciydi hatta oyunda durup bu mekanları çok fazla incelediğim oldu ama The Order 1886'da bunu yaşamadım açıkçası birkaç kez durdum ama bir Unity gibi etkilenmedim yalan yok. Oyun genel olarak gayet stabil birkaç sahnede frame düşüşü hissettim onların harici oyun gayet akıcı. Birazda fiziklerden bahsetmem gerekirse artık standartlaşmış bir fizik motoru kalitesi var diyebilirim hani bu yöndede ahım şahım bir şey yok açıkçası ama kötüde değil. Oyunda çok fazla sinematik mevcut hatta uzun zamandır bu kadar fazla sinematiğe sahip oyun görmemiştim ve bu sayede oyun tam bir film havasında geçiyor. Oyunda sinema filmlerinde olduğu gibi üst ve altta siyah şeritler mevcut ve oyuna tam bir film havası katmada katkı sağlıyor ve rahatsız edici değiller. Bunların haricinde The Order 1886'ı PS4'ü ısıtan yapımlar arasına girdiğinide söylemeden edemiycem.





    Oynanış..

    Oynanış olarak çok fazla yenilik sunduğu söylenemez ben en azından bu oyun için touchpad'le daha fazla şeyler yaparlar diye düşünmüştüm ama hayal kırıklığına uğradım tüm oyun boyunca birkaç kez kullanıyorsunuz oda bir tuş gibi böyle bir exclusive bir oyunda çok daha farklı kullanılabilirmiş touchpad. Oyun oynanış olarak sınıfındaki oyunlarla aynı diyebilirim. Oyundaki vuruş hissi türünün standartlarında bu konuda etkiyeci birşey gördüğümü söylemem daha iyi olabilirdi kesinlikle heleki bir exclusive oyunda daha iyi olmasını bekliyor insan ama kötüde değil. Birazda yapay zekadan bahsetmem gerekirse oyunda en beğenmediğim şey olduğunu söylemek zorundayım. Yapay zeka gerçekten tam bir aptal gibi davranıyor hatta bir yerde uzun süre kaldığınızda sizin yanınıza kadar bile gelebiliyor ve bu her bölümde oluyor genel olarak pek saklanma yetenekleri yok saklanmaya çalışsalarda pek başarılı olamıyorlar ama en kötüsü sizin yanınıza kadar gelmeleri bu insanın sinirini bozuyor umarım oyun çıktığında yapımcı yapay zeka için bir güncelleme yayınlar.





    Ses..

    Sesler güzel mekanlara göre değişkenlik gösteren ses yansımaları başarılı ama daha iyi olabilirmiş. Silah sesleri güzel patlamalarda fena değil. Müzikler pek bana hitap etmesede oyunun havasını değiştirdiği bir gerçek ve oyuna film tadı veren özelliklerden bir tanesi diyebilirim. Sinematik grafikler ile sesler birletiğinde hem oyun hem film karışımı bir yapım buluyorsunuz karşınızda.

    Sonuç:

    The Order 1886, Playstation 4 kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir yapım buna birde PS4 exclusive olma özelliği eklendiğinde insanlarda beklenti yükseliyor çünkü Sony bu konuda biraz dikkatli bir şirket. (her ne kadar son zamanlarda bizi biraz şaşırtsada) Oyun türkçe alt yazı destekli Sony Türkiye'ye bunun için teşekkür ediyorum ve destek için oyunu marketlerden alıcam tekrar. Alt yazılar maalesef biraz ufak olmuş uzaktan 32"'lik bir TV'den biraz zor görünüyor gözlerimde bir problem olmamasına rağmen bunun içinde bir ayar görmedim ben belki güncelleme ile gelebilir. The Order 1886 bu türü seviyorsanız mutlaka oynamanız gereken bir yapım çünkü hem konusu hem işleyişi sizi mest edecektir birde bunlara güzel grafikler ile sinematik ara sahneler eklendiğinde oyunun başından kalkamıyorsunuz. Bu türe alakası olmayanlarda mutlaka bir bakmalılar. Oyunun konusu her ne kadar klasikde olsa işleyişin kalitesinden dolayı çok daha farklı bir hal alıyor ve sizi içine çekiyor bunu her oyunda görmek zor. Bunun haricinde daha öncede dediğim gibi grafiklerde devrim beklemeyin ama ortalamanın üzerinde bir grafik kalitesi olduğu su götürmez bir gerçek. Bu oyunu bir kere daha oynarmısın diye sorarsanız belki birkez daha bitirebilirim. Atladığım şeyler olabilir merak ettiklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlar.


    Oyun Puanım:

    Grafik: 90/100
    Ses: 80/100
    Oynanış: 85/100

    Sonuç: 85

    Üyelerden gelen sorular:

    S: Oyun kaç saat sürüyor?
    C: Oyunu ben 8-9 saat gibi bir sürede bitirdim.

    S: Hangi zorluk seviyesinde oynadın?
    C: Edit: Oyunda üç adet zorluk seviyesi var ayarlardan değiştirilebiliyor bunalar "Kolay-Orta-Zor" ben Orta ayarda oynadım. (Buna dikkat etmemişim. )

    S: Oyunun korku ögeleri ne durumda?
    C: Oyunda çok fazla korku öğesi bulunmuyor ama bazı sahnelerde korku yaşıyorsunuz birde "Half-Breed" denen ırkla birebir savaşmakta gerilimi yükseltiyor.

    S: Yanımızda ki karakterlerin oynanabilirliğe etkisi ve katkısı ne alemde?
    C: Yanımızdaki karakterler savaşırken sizlere yardımcı oluyorlar ama çokda etkileri olduğu söylenemez çünkü vuruş kabiliyetleri pek iyi değil herşey size bakıyor çoğunlukla ama hikayenin işleyişi bakımından faydaları var ve birçok şey öğrenebiliyorsunuz.

    S: Boss savaşları var mı?
    C: Evet var özellikle "Half-Breed" türüyle savaşmak biraz zor ve biraz yetenek istiyor birçok oyuncuyu sinir edeceğine eminim.
    Hocam siyah şeritleri kaldırma seçeneği varmı? Yoksa mecburen siyah şeritlerlemi oynamak zorundayız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 11 Şubat 2015; 21:27:40 >




  • Mesajım neden silindi bu kadar yanlı bir yönetim olmaz acıyorum size...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Mesajım neden silindi bu kadar yanlı bir yönetim olmaz acıyorum size...

    Bazı yöneticiler bu xbox tayfasından.Live da falan beraber takılan kişiler. O yüzden mesajda silerler, banlarlar da.Hadi benim mesaj neyse de, senin mesajının silinecek tek bir tarafı bile yoktu, veysel kardeşim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bence seninkinin de silinecek bir tarafı yoktuda dediğin gibi xboylara forum emanet edersen bunlar normal hazımsızlık yapmış belli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Hocam alıntıyı silebilirmisiniz? Sayfa düzeni bozuluyor.

    Şeritler kapatılmıyor maalesef ve bence böyle daha iyi oyun tam bir film havasında oluyor çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity den iyi duruyor,daha temiz duruyor grafikler ama ubizortu günahım kadar sevmesemde Unity nin grafiklerine plastik demeyin be abi. Unity de muazzam grafikler var özellikle ışıklandırma akıllara zarar. Order a gelirse arkadaşın paylaştığı fotoğraflara bakarsak keisnlikle tanıtım geafikleriyle aynı ve bildiğin cgi seviyesinde. "Ama cgi demek etraftaki her nesnenin cok yuksek dokuda olması " diyenlere bakmanın anlamı yok,kıyıda köşede nispeten daha düşük kaplamali nesneler vardir ama genel olarak oyun direk cgi gibi gözüküyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

    Unity den iyi duruyor,daha temiz duruyor grafikler ama ubizortu günahım kadar sevmesemde Unity nin grafiklerine plastik demeyin be abi. Unity de muazzam grafikler var özellikle ışıklandırma akıllara zarar. Order a gelirse arkadaşın paylaştığı fotoğraflara bakarsak keisnlikle tanıtım geafikleriyle aynı ve bildiğin cgi seviyesinde. "Ama cgi demek etraftaki her nesnenin cok yuksek dokuda olması " diyenlere bakmanın anlamı yok,kıyıda köşede nispeten daha düşük kaplamali nesneler vardir ama genel olarak oyun direk cgi gibi gözüküyor bence.

    unity laf söylüyenler pc de 1080p de ultrada oyunasınlarda grafik neymiş görsünler.
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    AC Unity oyununu Ultra ayarlar ile oynadık arkadaşım oyun gerçekten mükemmel gözüküyor grafikler dokular super.....

    Ama sen The Order 1886 oyununu iyi bir TV de oyna birdaha AC Unity oyununu unutursun.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkdevil35

    quote:

    Orijinalden alıntı: OsuranİskenderAyran

    Unity den iyi duruyor,daha temiz duruyor grafikler ama ubizortu günahım kadar sevmesemde Unity nin grafiklerine plastik demeyin be abi. Unity de muazzam grafikler var özellikle ışıklandırma akıllara zarar. Order a gelirse arkadaşın paylaştığı fotoğraflara bakarsak keisnlikle tanıtım geafikleriyle aynı ve bildiğin cgi seviyesinde. "Ama cgi demek etraftaki her nesnenin cok yuksek dokuda olması " diyenlere bakmanın anlamı yok,kıyıda köşede nispeten daha düşük kaplamali nesneler vardir ama genel olarak oyun direk cgi gibi gözüküyor bence.

    unity laf söylüyenler pc de 1080p de ultrada oyunasınlarda grafik neymiş görsünler.

    oynadım grafikler harikaydı. fakat insanların yüzleri çok saçma, Plastik.

    çok şaşırdım insanların yüzlerinin plastik gibi olmasına. PS Exclusive oyunlarındaki gerçeğe yakın yüz grafiklerine alıştıktan sonra AC: Unity'deki yüzler Plastik resmen.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.