Şimdi Ara

The Outer Worlds (2019) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
14.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "şu anda hesabınızda kullanılamıyor" sorunun yaşayan bir tek ben miyim ? açamıyorum oyunu
  • The Outer Worlds şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001

    ben de hala bu hatayı alıyorum...
  • bir çok çözümü denedim hiç biri işe yaramadı. demekki TR bölgesiyle ilgili bir sorun var, oyunu denemek için bekledim epey ama yapacak bir şey yok. yarına çözülür sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 25 Ekim 2019; 2:39:0 >
  • valla arkadaşlar anlaşılan xbox türkiye yanlış saat ve tarih vermiş muhtemelen ama oyunu şuan oynayan bir çok ülke var.
  • yahu yarın iş var yine de denemeden yatmayayım dedim bu saate bekledim . yapacağın işe tüküreyim ms Türkiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 25 Ekim 2019; 2:43:58 >
  • Bir ihtimal saat 03:00 de olabilir diye bekliyorum bende. Açıldı, açıldı olmadı yapacakları işe :)
  • Windows 10 ayarlarından bölgenizi ABD olarak değiştirin. Ben yaptım açıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac

    Windows 10 ayarlarından bölgenizi ABD olarak değiştirin. Ben yaptım açıldı.
    hocam çok teşekkürler, sabahtan beri denemediğim yöntem kalmadı ne kadar basitmiş meğer. ms türkiyeyede sevgiler
  • Supernova zorlugunda başladık bakalım oyuna
  • Oyunu bir süre deneyimledim.
    *Karakter yaratma ekranı, diyaloglar AAA bir oyun olmasa da kapsamlı olmuş.
    *Grafikler vasatın üstü, konuşma ekranlarındaki yüz ifadeleri ise pek olmamış. Aklıma direk bu yıl çıkan Sinking City geldi.
    *En son bu kadar diyalog içeren İngilizce RPG olarak x360 zamanında Skyrim oynamıştım. Türkçe Yamaların gözünü seveyim.
    *Daha önce Obsidian oyunu ve Fallout oynamadım, o yüzden pek yorum yapamayacağım fakat oyunda mizah/kara mizah unsurları da var. Özellikle gemimizdeki yapay zeka ile yaptığımız konuşmalar zevkli güzel olmuş.
    *Combat konusunda şüpheler vardı, melee kısmı yerinde olmuş. Menzilli silahlarda ise vuruş hissi bir var bir yok arası. Oynadıkça açılır belki.
    *Skill ağacı, yetenekler ve perkler klasik RPG kafasında. Bir 10 saat oynadıktan sonra yeterliliği belli olur herhalde.

    Sonuç olarak oynanması gereken bir RPG olmuş. Özellikle diyalog sevenler için biçilmiş kaftan. Gamepass'im 2 gün sonra biteceği için şimdilik uzatıp oynamayı düşünmüyorum. Bu oyuna sakin kafa ve dikkat gerekiyor. Her cümleyi güzel okuyup analiz etmek gerek. Veya badboy olmayı sevenler direk girişebilir. O yüzden Türkçe Yaması çıkana kadar bekleyeceğim. Hem Steam'e de gelmiş olur. Epic tarafındaki fiyatın Maşallah'ı var çünkü.




  • Sabahın köründe baktım biraz hoşuma gitti. Bütün skillerin savaşlarda bir şekilde işe yaraması iyi düşünülmüş. Persuade-lie falan kullanışlı.
    En yüksek ayarlarda hafif fps düşüşü oluyor açık alanlarda ve 1-2 defa masa üstüne attı ama onun dışında problemsiz bir Obsidian RPG si gibi duruyor şu an için.

    Oyun nedense kolay geldi bana, belki başlardayım diyedir(hard zorlukta). Ortalama 2 silah bulunca lay lay lom ilerlemeye başladım. Hırsızlık da aşırı kolay, en kalabalık yerde bile problem yaşamadım aşırırken.

    Lockpick, engineering ve science skillerini 20 yapmak çok işe yarıyor başta haberiniz ola. Pickpocket olayı da sneak 40 olunca geliyor. Sneak ile başlar başlamaz çok vuramıyoruz bu arada dengeli olmuş az da olsa. İyice yatırım yapınca artıyor süpriz saldırı hasarı.

    "Q" ile yaptığımız zaman durdurma bana çok işlevsel gelmedi nedense, çok kullanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Ekim 2019; 11:25:36 >




  • fallout 4 e kıyasla çok iyi geldi
  • Daha 1-2 saat kadar oynayabildim ama çok güzel olmuş ö beklediğimi buldum ben. Yavas Yavas her köşe bucağa baka baka gidiyorum. Her yerden bişey çıkıyor. Yani şuraya da gitmeyeyim oraya da ne koyacaklar allasen dediğim yerlerden bile kutu ıvır zıvır bişey veriyor oyun. Loot açlığını doyuruyor resmen. İleride gene yazarım bişeyler şimdilik bu kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araştırıp, köşe bucağı karıştırmayı sevenler için güzel olmuş oyun. Adam gibi de eşyalar çıkıyor sandıklardan en azından.
    Mizah yönünü de sevdim, özellikle bütün eşya açıklamalarında var mizahsal bir yön.
  • Fallout 4 ile tam olarak kıyaslayamam fazla oynamadım, ama kötü bir oyun olmamış oynayınca fikrim değişti.
  • Obsidian yine döktürmüş gözüküyor.
  • Umarım ilerde bir ceviri grubu bu oyunu çevirir tek isteğim bu
    oyun çok güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emregns400 -- 25 Ekim 2019; 17:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun benchmark ve performans videolarını izledim de, optimizasyon olarak pek de başarılı bir iş ortaya koyamamışlar sanırım. Burada şu an oynuyor olanlar da yine aydınlatır gerçi de; videolardan gördüğüm kadarıyla RX580 ve R5 3600 ikilisi 1080p'de ultrada ortalama 35-45 arası, very high'da da 45-50 arası performans vermiş. Anca texture ultra gerisi high'da akıcı 60 fps sağlayabilmiş ki o grafiklere ve çok da büyük olmayan bir açık dünyaya göre kesinlikle kötü performans. Bende de aynı ikili olduğu için onlarınkini izledim, yani umarım toparlarlar. Bir de ''screen effect'' denilen grafik ayarını kısınca FPS çok fark ediyormuş, sıkıntı yaşayanlar bir denesin derim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 25 Ekim 2019; 18:17:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90

    Oyunun benchmark ve performans videolarını izledim de, optimizasyon olarak pek de başarılı bir iş ortaya koyamamışlar sanırım. Burada şu an oynuyor olanlar da yine aydınlatır gerçi de; videolardan gördüğüm kadarıyla RX580 ve R5 3600 ikilisi 1080p'de ultrada ortalama 35-45 arası, very high'da da 45-50 arası performans vermiş. Anca texture ultra gerisi high'da akıcı 60 fps sağlayabilmiş ki o grafiklere ve çok da büyük olmayan bir açık dünyaya göre kesinlikle kötü performans. Bende de aynı ikili olduğu için onlarınkini izledim, yani umarım toparlarlar. Bir de ''screen effect'' denilen grafik ayarını kısınca FPS çok fark ediyormuş, sıkıntı yaşayanlar bir denesin derim
    Oyun tam anlamıyla New Vegas'ın uzayda geçen versiyonu olmuş tam bekledigim oyun. Ancak optimizasyonu garip. Normalde 80 üstü fps bazı noktalarda birden 40 fpsye kadar düşüyor ilk kasabada.




  • i5 4670 işlemci 6GB 1060 ile oynadım Ultrada 55-60 veriyor fakat çok fazla drop oluyor oyunda. İşlemci kullanımı 50-70 arasında gezinirken bir anda 100e vuruyor. İşlemcim artık düşük kalıyor oyunlarda ama bunu da FPS'yi belli bir FPS'ye sabitleyince işlemci kullanımım düşüyordu fakat ona rağmen %100e vuruyor ara ara ve FPS drop atıyor. Güzel oyun, beğendim ama bu FPS droplar yüzünden keyfim kaçtı kapadım. 3600 işlemci 1060 ekran kartıyla olan testine baktım onda da FPS dalgalı belli bir FPS'ye yine sabitlesen yine çok fazla FPS drop olacak gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.