Şimdi Ara

The PLEXUS, Manayas Core, Alliance, Nexus bunlar size tanıdık geldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır ilk defa bir stream izlerken o kadar heyecanlandım, kafamı monitöre sokacak gibi oldum biram, evet arkadaşlar gameforge elmi değiştirdi yoksa yönetimmi değişti bilmiyorum ama, dün yaptıkları bir stream ile klasik server duyurusu yaptılar, yani önceden oynayan varsa visionmaker, nightforge ve manayas core zamanına, yani ilk zaman dönüyoruz, nexus çemberinde onlarca guildin yüzlerce kişi ile savaştığı zamana.

    bununla beraber alliance ve mortiferada geri geliyor, bu konunun altına görüşlerinizi ve tekrar başlayacak olan varsa buraya yazsın beraber hep birlikte başlayalım, tera eski zamana geri dönelim :)

    Aynı konu tera forumundada açılmıştır, buraya açma sebebim farkındalık oluşturmaktır, hatalı isem özürdilerim.



  • tera bölümü var oraya konu açsan iyi olurdu. Terayı çok önceden oynamadım ama oyuna gelen güncellemelerle oyunu berbat ettiler. Çocuk ırkı, çocuk classları kalksın oynarım.
  • Tera da nexus vardı. O zamanalr max level 60 tı sanırım. Bir sürü klan toplanıp önce ufak yaratıkları sonra bossları kesiyorduk ve zamanında tamamlayabilirsek ayrı bir boss figta girip onu kesiyorduk her akşam saat 8 10 civarına denk gelen bir etkinlikti.

    Epey eğlenmiştik zamanında o etkinliklerde. Ama şimdi millet uçmuştur muhtemelen kimbilir ne hale gelmiştir karakterler.
  • Manaya Core işkencesi denir ona :D ilk zamanlarda millet yesil mavi itemlerle oraları yırtınarak tamamlıyordu bi ara ps4 tede vardı tera indirdim eski tadı yoktu oyunun oyuncusu az oyun iyice kolaylaşmış günlük görevlerden ibaret idi.Şimdi ne olur bilemem tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.