Şimdi Ara

The Settlers: Kingdoms of Anteria (Yeni Oyun)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben ve benim gibi Settlers fanlarının beklediği haber nihayet geldi. Bina inşaatı ve ekonomiyi temel alan Settlers serisinin yeni oyun Kingdoms of Anteria dün duyuruldu. Şimdilik sadece bir tanıtım videosu bulunan oyunla ilgili fazla bir bilgi yok. Ama videodan görüldüğü kadarıyla fantastik öğelerde olacak gibi.




  • Daha fazla bilgi yokmu , keske yaz bitmeden ciksa. Umarim anno settlers karisimi bisey olur:)
  • Yok maalesef. Beklemedeyim bende.

    www.thesettlers.com buradan mail adresini kaydet, yeni haber gelince mail atarlar. Bende fırsat buldukça buradan paylaşırım.
  • severim settlers i bekleyip görelim
  • ohh bee... bekleye bekleye cabi haller geldi.. ubisoft tan da anno için bi ses çıkar inşallah.
  • E3 de okadar oyun tanıtıldı, sürekli yeni bir strateji oyunu bekledim, kimseden ses seda çıkmadı, stratejiye eskisi gibi rağbet yok yapımcılardan, haklılarda, birbirinin aynı fps oyunlarını bıkmadan deli gibi oynuyor millet
    şu settlers haberi benim için E3 ü ,yeni i.p. leri bile gölgede bıraktı. Umarım atmosfer olarak , settlers 6 gibi olur, kar kış gece gündüz, hava hareketlerinin haritanın dinamiklerini değiştirmesi falan. Anno1404 devamı ne zaman gelirki . anno2070 benim için tam bir hayal kırıklığıydı pc ye kurmayı geç gameplay bile izlemedim. O nano çağ kadar soğuk bir atmosfer olamazya :/ empire eart de bile, en fazla rönesansa kadar geliştirmeyi açardım




  • İlk jenerasyon Settlers havası olsa yeter. Hatta 3D olmasın klasik stratejilerdeki gibi 2D olsun. O da yeter.

    Dediğin gibi günümzüde strateji artık yok denecek kadar az. Umarım bu ilerde düzelir. Eski görkemli günlerine geri döner...
  • ben ilk jenerasyonları oynamadım malesef biraz geç tanıştım . settlersla 6 , anno 1404 le oynamaya başladım. , a. mythology , a.o. empires, tarzı çoğu stratejiyi oynadım ama en sevdiğim anno vee settlers oldu.
    aynen 2D başarılı kullanılırsa aslında, 3D den daha etkili ve derin gözükebilir. İnşallah eskiisi gibi sık sık strateji oyunu çıkar
  • Esas Settlers ilk 2 oyundur. Bunları oyna desem sana çok yabancı gelir muhtemelen. En azında 3 ve 4. oyunu oyna. Onlarda güzeldir. :)
  • İnsallah Settlers 2 gibi olur, o oyunun tadını serinin hiç bir oyunu vermedi..
  • Emin olun hocam settlers 2yi oynamaya çalışacağım, oyun sever birisiyim, görüntülere eski bir oyunmuş diye hiç aldanmam, oyun kaliteli olsun grafik falan hikaye, hala arada SNES oyunlarını emulatörde oynarım ;)

    BU arada bir şey sormak istiyorum. Kuzenlerle anno 1404 oynarız arada, bu sahurlarda falan yine canımız çekti oynayalım diyoruzda. Bu sefer orjinal alalım oyunları dedik. Malum yollarla oynarken hep bi aksaklık oluyor malum.
    http://www.amazon.com/Dawn-of-Discovery-Gold-Download/dp/B003BVIXV8/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1404329916&sr=1-2&keywords=anno+1404+gold+edition
    BU LİNKTEKİ anno1404 + venice yi mi içeriyor. . Dawn of discovery anno 1404 ün başka bir adımı ? :)




  • Gold Editon IGN'de dendiğine göre Venice içeriyor.

    "This Gold Edition includes the original game as well as its Venice expansion pack" denmiş, şu sayfadahttp://www.ign.com/games/dawn-of-discovery/pc-59051
  • Aynen oyle heralde hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman Gamestar sitesinde bir iki adet oyun içi video ve röportaj videoları aşağıda. Açıkçası, bir Settlers hastası olarak sevmedim. Bina inşaat animasyonları, hala tek sıra giden ve birbirinin içinden geçen adamlar... Oyun rts olmaktan çıkmış başka bir şey olmuş. Yakında da beta başlayacakmış.

    Not: Videolar Almanca.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Settlers -- 9 Ağustos 2014; 20:39:05 >




  • Açıkçası şok oldum. O arayüz tasarımı ne öyle , f2p mi olacak bu oyun ?
    Ev tasarımları hiç bu kadar kötü olmamıştı ve seçtiğimiz yerlerin üstündeki parıldamaa efekleri, oyunu ne kdar basitleştirmiş, settlers path of kingdoms un aynısı neredeyse, hatta daha kötü bir arayüz diyebiliriz, o simgeler, binaları birbirine bağlamalar falan...
    tam bir hayal kırıklığı.

    herolar la bir yere gidip savaşmak falan, ne kadar saçma, moralim bozuldu

    oyunun grafiklerine bir şey demiyorum, tasarımlar çok kötü olmuş, çevre derinliği yok, atmosfer berbat, o kayalar, dağlar neee!
    renkler çok soft ve çiğ, doygun değiller, her yer parıl parıl parlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 10 Ağustos 2014; 18:59:26 >




  • 1000 adet beta key dağıtıldı arkadaşlar.

    Aşağıdaki linke tıklayıp, Facebook sayfasını beğenin, akabinde key hazır.
    http://www.vg247.com/2014/10/21/1000-closed-beta-keys-for-the-settlers-kingdoms-of-anteria-to-give-away/

    Ardından,http://www.thesettlers.com/ adresinden, Uplay hesabınızla giriş yapın, keyi girip oyunu downlaod edin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Settlers

    1000 adet beta key dağıtıldı arkadaşlar.

    Aşağıdaki linke tıklayıp, Facebook sayfasını beğenin, akabinde key hazır.
    http://www.vg247.com/2014/10/21/1000-closed-beta-keys-for-the-settlers-kingdoms-of-anteria-to-give-away/

    Ardından,http://www.thesettlers.com/ adresinden, Uplay hesabınızla giriş yapın, keyi girip oyunu downlaod edin.





    Bu güzel haber,teşekkür..oyunu oynayabilen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün betayı biraz kurcalayabildim. Oynanış videolarını görünce biraz soğumuştum. Ancak, oyunu oynayınca biraz alıştım. Esasında klasik Settlers mantığı var. Bunun yanı sıra Settlers mantığına ters durumlarda var.
    -Yol yapmadan kesinlikle üretim yapamıyorsunuz.
    -Mikroekonomi mantığı devam ediyor.
    -Settlers, her zamanki gibi yavaş, ama temkinli ilerliyor.

    Yeni eklenen özellikler:
    -Settlers serisinin hemen hemen tüm serilerindeki üretim şeması, yeni oyunda biraz farklı. Eski oyunlarda, odun için oduncu kurup, ağaç keserdik. Fidancı dikip yeni ağaç yetiştirdik, marangozhane...vs. Yeni oyunda bu sistem biraz farklı. Devasa harita da önceden belirlenmiş kaynakların yanına oduncu, demirci..vs inşaa ediyorsunuz. Gene üretimi için gereken binaları da üretiyorsunuz. Ancak, hem yol yaparak hem de fare ile tıklayarak binaları birbirine bağlamanız gerekiyor.

    -Adventure, olayı videoları görünce LOL ve benzeri oyunlar gibi olacak sanıyordum. Ancak, daha çok rpg öğeleri barındırıyor. Hatta grafikleri bakımından Torchlight'a benziyor. Rts ve rpg öğeleri bana biraz Dawn of War 2'yi anımsattı.

    -Skill tree üzerinden, oyunda ilerleyip görevleri yaptıkça kazanılan renowlar ile yeni özellikleri aktif etmek mümkün.

    Oyun esasında online tabanlı. Yapımcıları, insanların sürekli online olup, diğer insanlarla etkileşim içinde olmalarını istemiş olmalılar. Henüz, betada bir şey göremedim bu konuda. Ancak, oyunun ömrü için bu türde artık gerkeli bir şey online olmak. Yine videolarda gördüğüm, içlerinde geçen insanlar yok. Nadense ona kafayı takmıştım :D Yolda yürürken insanlar, karşısına çıkan başka biri olunca kenardan geçiyor. Kadınlar, koşup duran çocuklar, hayvanlar...vs oyuna tat katmış. Savaş sistemi ise sadece adventureda çalışıyor. Yani haritanızda bir düşman yok, adventure alıp düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Esasında bu biraz tuhaf geldi bana. Özellikle ilk 4 oyundaki bina inşaa mantığı da yok, ki en çok ona takarım kafayı :) En azından Anno serisindeki gibi binayı haritaya ekleyince çat diye bir anda çıkmıyor :D

    Serinin hastası olsamda objektif bakıp yorumlamaya çalıştım. Negatif yanlarından pek bahsetmek istemedim, çünkü bunun için çok erken. Ancak, şunu belirtmem lazım oyunun arayüzü çok basit... :( Umarım tam sürümde briaz daha güzel yaparla.

    Ayrıca, beta olduğundan olacak, oyun ilk açılışta baya bir bekletiyor. Binaların, objelerin yüklenmesi..vs Gerçi bilgisayarım güncel değil, ama son çıkan oyunları orta ve yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabiliyorum. Uzun lafın kısası, bir şans verilebilir oyuna.




  • Settlers kullanıcısına yanıt
    Baya üzüldüm yazınızı okuyunca, en sevdiğim serilerin başında gelir Settlers ve son versiyonlarını bile iyi/kötü demeden severek oynamıştım değişkliklere rağmen. İnternette okuduğum diğer yorumlardan da yola çıkarak F2P Anno oyununa yeni savaş mekanikleri ekleyeyip, Settlers diye önümüze sunuyorlar gibi görünüyor... Biraz gereksiz zorluyor yenilik ekleyeceğiz, yeni sistemler getirip yeni oyuncular çekmeye çalışırken seriyi baştan beri takip edenleri soğutacaklar.

    Bir sürü multi oyun varken zaten Settlers'ı tek kişilik olarak görmek isterdim daha çok, illa her oyun multi ağırlıklı olmak zorunda değil. 8 kişiye kadar destekli eski tarz bir şekil yeterde artar bile bu oyun için. Age of Empires Online ın düştüğü durum ortadayken gereksiz bir hamle bence.

    Çıkışa yaklaşınca her şey daha belirgin olur gerçi, şu an konuşmak için biraz erken. Ama ne yalan söyleyeyim pek umutlu değilim bu bu oyundan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.