Şimdi Ara

The Signal (2024) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Signal (2024) | Netflix

    Netflix’in Alman yapımı bilim kurgu draması Das Signal (The Signal), 7 Mart’ta ekranlarda olacak.


    Tutkulu bilim insanı olan Paula, Alper Gezeravcı ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonu’nda çalışan bir bilim insanıdır. Eve dönüş yolculuğunda, arkasında hiç iz bırakmadan ortadan kaybolunca eşi Sven ve kızı Charlie büyük bir gizemle karşı karşıya kalır. Ne oldu?


    Sven, Charlie’yi bu korkunç haberden korumaya çalışırken bulabildiği her umut kırıntısına tutunmaya çalışır. Yanıtlar bulmaya kararlı olan Sven, Paula’nın bıraktığı bir ipucunu (bir bilmece) takip eder, ancak gizemi çözdükçe hayatı daha da paramparça olur ve kendisi, Charlie ve nihayetinde dünya için tehdit daha da büyür. Paula’nın Uluslararası Uzay İstasyonundayken uzayın karanlığında inanılmaz bir keşif yaptığı ortaya çıktı.


    4 bölümlük mini dizide Peri Baumeister (The Last Kingdom, Sleeping Dog, Skylines), PaulaFlorian David Fitz (Oskars Kleid, The Most Beautiful Day), SvenYuna Bennett (Hard Feelings, Dear Thomas), Charlie karakteri ile dizinin başrol oyuncuları.


    Hadi Khanjanpour (The Covenant), Sheeba Chadha (Mirzapur), Katharina Schüttler (Hotel Europa), Nilam Farooq (The Witnesses), Meret Becker (Babylon Berlin) ve konuk oyuncu Katharina Thalbach (Strike), dizide yer alan diğer isimler.


    Dizinin başrol oyuncularından Florian David Fitz, Nadine Gottmann ve Sebastian Hilger’in fikrine dayanan dizinin yazarı. Bon Voyage Films GmbH tarafından yapılan dizinin yönetmenliğini Sebastian Hilger ve Philipp Leinemann üstlendi.


    Christian Springer, Amir Hamz, Fahri Yardim ve Johannes Jancke, dizinin yapımcıları.


    The Signal (2024) | NetflixNetflixyoutube
    Astronaut Paula disappears. This unleashes a gigantic mystery for her husband Sven. In order to solve it, he has to prepare himself and his family for various dangers. The four-part mystery drama by and with Florian David Fitz and Peri Baumeister: The Signal, from March 7 only on Netflix. Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81441400 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with over 247 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. The Signal | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix A missing astronaut sets her family on a frantic hunt for answers. But the more they uncover, the greater the threat becomes to them — and the world.
    https://www.youtube.com/watch?v=lcqXfNzoICc






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 7 Mart 2024; 11:30:48 >







  • İzlenir gibi

  • bi gelsin bakalım

  • Dizi pek akıcı değil.Son 1,5 bölüm hariç sıkıcıydı.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    voyeger 1 yere çakılıyor ama parçalanmıyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 10 Mart 2024; 1:2:10 >
  • çöp dizi, zaman kaybı.
  • Bu dizide büyük saçmalık var...


    Bu Almanya'da polis yok mu? Öyle özel mülke girip taciz etmeler saldırı yapmalar yok katilsin yargılanacaksin demeler böyle basit mi bu nasıl ülke.
  • İzledim. Fena değildi bence


    Bu konuya dizi değil de 2 saatlik güzel film çekilirmiş. Olayları kırpıp biraz daha heyecanlı hale getirilerek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.