Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onlar hep öyle konuşuyor. Bir nevi 'Simsçe'...
  • dillerinin ne olduğunu öğrendim. artık kullanılmayan eski diller ve fransızca karışımı bir dilmiş.
  • Gerçi konu açmıştım herkez görsün bilsin die ama burayada yazıyım belki görmeyen olur.

    The Sims 3 ün ilk ek paketi yakında piyasa çıkıyormuş arkadaşlar.

    Paketin ismi The Sims 3 City Life hepimize hayırlı olsun ben çıkar çıkmaz alıcam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Maxıs

    Gerçi konu açmıştım herkez görsün bilsin die ama burayada yazıyım belki görmeyen olur.

    The Sims 3 ün ilk ek paketi yakında piyasa çıkıyormuş arkadaşlar.

    Paketin ismi The Sims 3 City Life hepimize hayırlı olsun ben çıkar çıkmaz alıcam.


    Henüz The Sims 3'ün ek paketleri hakkında kesin bir bilgi yok.

    Sadece gerçekliği yüksek söylentiler var. Take 2 sitesinde bulunan tarihe göre ilk eklenti Kasım ayında çıkacakmış. Ayrıca yapımcılar iş ve kariyer üzerine bir eklenti yapıyorlarmış. Yani The Sims 2'deki Open For Business gibi bir eklenti olabilir.




  • yapılabilcek pek çok şey olmasına rağmen oyun biraz sıkmaya başladı bi süre oynamasam daha iyi sanırım
  • Collectors editionu bimekste 80 liraydı oyun değilde içindeki usb belleği çok güzel dizayn etmişler bir an alasım geldi sonra caydım.

    Sanırım oyunun şu an çok eksiği varmış sims2'deki gibi 5-6 ekpaketten önce oynanmaz en azından mevsimler , tatil , alışveriş gibi ekpaketler gelmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCYBORG -- 23 Haziran 2009; 19:47:19 >
  • çıplak mod varmıs bilen var mı
  • Arkadaşlar ben bu lifespan olayını ayarlayamıyorum settings menüsünden. Lifespan bölümü var ama değiştirilemiyo. Acaba bu durumu nasıl düzeltebilirim ??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emperor1907

    Arkadaşlar ben bu lifespan olayını ayarlayamıyorum settings menüsünden. Lifespan bölümü var ama değiştirilemiyo. Acaba bu durumu nasıl düzeltebilirim ??

    ilk önce oyunu aç load yap.sonra settingsten ayarlayabilirsin
  • Arkadaşlar oyunun grafiklerınde sorun var bende ekran kartım hd4830 fakat agaçlar parlak ve kareli gösteriyor birde anlamsız kasmalar meydana geliyor özellikle şehiri gezerken neden olabilir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murderer_utku


    quote:

    Orjinalden alıntı: emperor1907

    Arkadaşlar ben bu lifespan olayını ayarlayamıyorum settings menüsünden. Lifespan bölümü var ama değiştirilemiyo. Acaba bu durumu nasıl düzeltebilirim ??

    ilk önce oyunu aç load yap.sonra settingsten ayarlayabilirsin



    Yardım için teşekkür ederim hocam. en kısa sürede deneyeceğim. Saygılar . . .
  • Arkadaşlar bi sorum olacak bugun kardeşime gittim sims 3 aldım ama forumu araştırınca sanırım bazı oyunlar eksikmiş benim aldıgım yer 2 dwd werdi bana toplam 5.60 gb wersiyonunu bilmedigim için yazamıcam sizce bu full mu yoksa başka bir şey yüklemem lazım mı ?
  • Arkadaşlar para trainer buldum fakat bir türlü kullanamadım. sadece buy menu de çalışır diyor. Fakat buy menu nerde :S bulamadım. Oyunu açtım simsleri yarattım. Ama daha ev almadım. Para hilesi yaparak güzel bir ev almak istiyorum ? Nasıl kullanıcam...
  • Bir sorum var arkadaşlar sims 3 ü kurdukdan sonra (((The Sims 3 Download Content Addon-FASDOX ))) ile Riverview Mahallesi adında bi paketi varmış bunları nasıl kuruyoruz oyunun üstüne bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilir mi
  • arkadaşlar imzamdaki sistem sims 3ü kaldırır mı??
  • Arkadaşlar belgelerimde bulunan sims klasörü ( Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads ) içinde yeni eklenenleri atıyoruz ve yüklüyoruz. Yükledikten sonar bu klasör içindekileri silsem ne olur ? Oyuna aktarılan addons lar da silinir mi ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cebocan

    Bir sorum var arkadaşlar sims 3 ü kurdukdan sonra (((The Sims 3 Download Content Addon-FASDOX ))) ile Riverview Mahallesi adında bi paketi varmış bunları nasıl kuruyoruz oyunun üstüne bilen arkadaşlar varsa yanıtlayabilir mi


    Sims de eklentiler iki şekilde kuruluyor bildigim kadarı ile exe şeklinde olanlar yeşil elmasa benzeyen dosyalar gelegelerim sims 3 ün içindeki download klasörünün içerisine atılıyor sonra sim3 launcher çalıştırılıp download basılıp oradan kuruluyor ikincisi türde olan dosyaları kurmak için se önce TS3InstallHelper dosyasını netten indirip kurmak gerekiyor sonra indirdigimiz dosyayalar bu maymun işareti ile açıyoruz tıkladıgımızda saç veya elbise kendiliginden oyuna kuruluyor
  • 1.2.7 yaması çıkmış ama ben kurmayı ilk denedigimde region hatası verdi onu çözdüm şimdide file not found hatası veriyor neden acaba ?
  • Oyunun orjinalinin TR satışı başladımı ? Birde Razor ve Reloaded dan başka kopya sürümleri çıktımı ? Reloaded ve Razor final değil çünkü...
  • Korsan oyunun çıkardığı problemlerden sonra daha çok oynayan kardeşim orjinal alalım dedi bende baktım oyun sarıyor orjinal aldım.Oyunu kayıt ettirdikten sonra Riverview adındaki yeni şehiri(92mb) indirdim,Toyota Prlus adında araba gibi birkaç ücretsiz şeylerde indirilebiliyor ve Sims Store için 1000 bedava puan verdi(normalde 10$ mış) o puanlarada baya eşya kıyafet vs. aldık.Kısacası şu zamana kadar gördüğüm orjinalin hakkını en iyi veren oyun Sims 3'tür kesinlikle tavsiye ederim oyunun keyfini hayli katlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.