Şimdi Ara

The Sims 4 Detaylı İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SANAL OYUNUN TAM ADI : THE SİMS 4
    GELİŞTİRİCİ : MAXIS
    DAĞITICI : EA GAMES - ELECTRONIC ARTS GAMES ( TÜRKÇESİ ELEKTRONİK SANAT OYUNLARI )
    PAYLAŞILAN PLATFORMLAR : WINDOWS - MAC
    İNDİRME PLATFORMU : ORİGİN ( TÜRKÇESİ ORİJİN )
    ÇIKIŞ TARİHİ : 5 EYLÜL 2014
    GÜNCEL FİYAT : STANDART EDITION 59,99 € - DELUXE EDITION 69,99 €
    RESMİ SATIŞ VEYA RESMİ BİLGİ INTERNET SİTESİ :https://www.origin.com/en-ie/store/buy/55482/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition
    DEMO SÜRÜMÜ : https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/demos-betas?utm_campaign=sims4-eaw-global-cas-promo-sims-com&utm_medium=eaw&sourceid=sims4-eaw-global-cas-promo-sims-com&cid=24002&ts=1410340545367#


    OYUN SERİSİ HAKKINDA,

    Seri 4 oyun ve sayısını ya da adını veremeyeceğimiz kadar çok eklenti paketinden oluşmaktadır. Şu ana kadar serinin 3. oyunu en çok ilgili görmüştür. Seri EA GAMES Tarafından dağıtılmakta ve MAXIS tarafından geliştirilmektedir. Oyunun genel kullanıcı kitlesi kızlar olup, daha çok gerçek hayat simulasyonu olarak çıkmış olması da dikkat çekilen konulardandır.

    THE SİMS 4 NASIL BİR GELİŞMEYLE GELİYOR?

    Oyunun geliştirildiği The Sims Studio'da Maxis 5 yılda bir çok değişikliğe gitti. Zaten 2013 yılında çıkan Sim City 2013 Maxis'in ne kadar geliştiğinin göstergesiydi. Grafik konusunda devleşen şirket bir o kadar da iyileştirilmiş yapay zekayla geliyor. Hatta yeni bir güncellemeyle fotoğrafınızı alıp sizi oyunun içindeki simlere dönüştürmesi muhtemel. Böyle teknolojiler günümüzde bulunmaktadır. Böyle bir oyuna da gelmesi bence gerekli.

    THE SİMS 4 MÜ? THE SİMS 3 MÜ?

    Elbette 4! Çünkü mükemmel bir grafik gelişmesine ve yapay zeka güncellemesine gidilmiş. 2009 yılında bulunan Directx9 ile yapılan oyun. 2012'de çıkan Directx11'le yeniden ve baştan kodlandı. Artık daha iyi. Directx11 ile 9 arasındaki gölgeleme , ışıklandırma ve kalite bazı çok değişmiş. Yani illaki 4! Hatta EA'nın TheSims 3'ü eğer 4 çok satarsa ücretsiz vermesi bile muhtemel.

    THE SİMS 4'DEKİ AMACIMIZ NEDİR?

    Hayal gücünüz neyi isterse onu yapmak. Oyun yapay zekasıyla çok güzelleşti. Ek paketlere kızıyoruz ama, bence ek paketlerle oyun daha keyifli bir hal alacak. Çünkü EA ve MAXIS, 3'teki gibi yapmayıp daha iyi ek paketleri sunabilir. Sims 3'deki gibi çöplük olmasını kimse istemez.

    THE SIMS 4 GAMEPLAY VE TRAİLER





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSmart -- 10 Eylül 2014; 12:23:15 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.