Şimdi Ara

The Sims 4'te yaşadığım sorun hakkında !! Oyuna giremiyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ojinal parayla aldığım oyunu şu an oynayamıyorum. Sims 4'ü olanlar bir kontrol etsin oyununu çünkü satın aldığınız oyunu EA'in saçma bir problemi yüzünden oynayamayabilirsiniz. Dijital olarak satın aldığım ve origin kütüphanesinde hali hazırda olan oyunumu bu gün oynamak istediğimde (yaklaşık 3 aydır girmiyordum) oyun aktivasyon hatası verdi ve ürün kodumu tekrar girdiğimde bu kod farklı bir hesaba ait dedi. Şok oldum !! tabi ki ve hemen EA canlı chatle görüştüm ve durumu anlattım. Advisor bana şaka gibi "bu bilinen bir hata developerlar üzerinde çalışıyor, size yeni bir kod verip oyununuzu yenileyeceğim fakat statlarınız gidecektir" dedi. (isteyene konusmanın transkriptini atabilirim.) Ben de çaresizce "ok" dedim tabi ki fakat oyun yenilenmesine rağmen sorun devam ediyor. Origini ve clienti tekrar silip yüklememi istedi bunları yapmama rağmen sorun devam ediyor yarın tekrar görüşeceğim kendileriyle. Parasını vererek aldığımız oyunu resmen sanki almamışız gibi muamele görmek. EA'in son kazığıda bu oldu bana. Bu sorunu yaşayan başkası varsa yazsın lütfen çünkü sorunun birçok kişide olduğunu biliyorum. İsteyene chat'in transkriptiniede atabilirim. Siz siz olun EA'den oyun almayın Origin'de kullanmayın. Bu şekilde bir hata böyle bir firma için kabul edilemez !! Resmen para verip aldığınız oyunu oynayamıyorsunuz ki az para da değil 100 tl'lik oyun. Oyun alacaksanız Steam'den alın.







  • hocam öncelikle sims4ü steamden alamazsın. dün kardeşime simsi satın aldım karne hediyesi. daha oynayamadı kız. adamlar format attırdı, diskten yükletti download yaptırdı yaptırmadıkları kalmadı. çözüm sıfır. en son genelde bu sorun ile karşılaşıyoruz dedi dosyanız seviye atlatılmıştır spesiyalistlerimiz size dönecektir dedi. 5-10 gün sürecektir dedi. şaka gibi dedim bende, yapana kadar illegal oynayacağım dışarıda insanlar 1dolar vermeden oynayabiliyor biz rezillik çekiyoruz dedim. okay dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 31 Ocak 2015; 0:37:54 >
  • Aynı sorun mu var sende de ? Bu arada steamden oyun alın derken genel olarak söyledim. Origine'e bağlı oyunları almayın ben bu saatten sonra almam zaten toplasan 3-4 tane oyunum var sadece battlefield için giriyordum origine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inyourmind -- 31 Ocak 2015; 15:47:52 >
  • inyourmind İ kullanıcısına yanıt
    Evet aynı sorun yaşıyorum hocam bende bugün de çözülmedi. Doğru diyorsun origin sıkıntı şu hale bak oyunu aldık giremiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu yaşıyorum ve ne gariptirki ben bu oyunu 66 saat laptop ta oynadım daha sonra yeni PC aldım ve ona yüklediğimde bu sorunla karşılaştım şuan oyun açılmıyor kütüphanemde olmasına rağmen.
    Origin den oyun alınmaz 2 kez canlı destek ile görüştüm hiç bir şey yapamadılar. EA güvenimi tamamen kaybetti koskoca firma sağlıklı çalışan bir sistem yapamıyor şaka gibi.
    Supportları da işe yaramıyor. Şuan bu işin nereye varacağı belli bile değil.
  • Tamamen saçmalık. Yok yani nasıl bir sorun olabilir de böyle bir hata oluşur onu bile anlamış değilim. Yeni key giriyorsun onu da kabul etmiyor. Resmen dolandırıcılık bunun ismi. Kutulu satın alan insanlar boşuna para ediyor. Battlefield 4 alacaktım şimdi nereden bileyim aynı sorunun onda da olmayacağını ? EA'e hiçbir güvenim kalmadı benimde hiçbir şekilde origin'den bir şey almam bundan sonra. Kendileri kaybetti.
  • Arkadaşlar sorunun çözümünü EA HQ forumlarından bir Türk çözmüş :D
    Yapmanız gereken Spotflux yüklemekhttps://www.spotflux.com/
    Programı yükleyip açın
    Herşeyin görüntüdeki ile aynı olduğuna emin olunhttp://prntscr.com/60sl28
    Origini kapatıp açın ve oyun ve oyunu açın.
    Bu işlemi bir kere yapmanız yeterli oyun aktive olacaktır daha sonra programı silebilirsiniz.


    Kaynak :
    http://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/INFO-Game-not-activating-issue-Please-post-here/td-p/4289121/page/16



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusac -- 4 Şubat 2015; 4:57:28 >




  • vpn çözecekse bende vpn programı var bakalım denerim eve gidince
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inyourmind

    vpn çözecekse bende vpn programı var bakalım denerim eve gidince

    Kesinlikle çözülüyor tek bir kereliğine kendinizi US tan göstermeniz yeterli. Bir dahaki girişlerinizde gerek kalmıyor.
  • çözüldü evet bir kere girdim artık hiç sıkıntısız sokuyor beni de sağolun arkadaşlar..
  • Evet çözüldü ama gene bu EA'in berbat bir firma olduğunu değiştirmeyecek :)
  • ya ben denedim olmuyorrr
  • lütfen yardımmm
  • sims 4 te kız simimde bir sorun var arkadaşlar evli olduğu adamla yada hiçbir adamla try for baby seçeneği çıkmıyor ama evli olduğu adam herkesle bunu yapabiliyor ne yapmalıyım? lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.