Şimdi Ara

The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Speed Test:

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    [red]Sunucu Başlangıç:[/red] 3 Ocak 2011
    [red]Sunucu Açılış tarihi:[/red] 10 Temmuz 2011

    Web Site
    Dosyalar
    ÜYE OL

    - Üyelik sistemi aktif olmuştur. Ön kayıt yaptırabilirsiniz.

    Forum
    Kurallar
    ROA Rehber

    Facebook

    Clients: 7.0.15.1
    Stat Cap: 225
    Skill Cap: 800.0
    Sunucu Türü: Role Play
    Version: Sphere .56b

    ROA Hakkımızda

    Ultima Online'a ara vermiş olduğumuz dönemler dahilinde takiplerimiz sonucunda neredeyse son 1, 2 sene içinde açılan UO sunucularını gördüğümüz için, daha önceden düşüncelerimizde tasarlanmış olan bu projeyi açma kararı aldık. İnsanları Ultima Online gibi bir oyundan soğutmak yerine biraz daha heveslendirdiysek ne mutlu bize. Belki bazılarınız hayata geçirmiş olduğumuz projeyi beğenicek bazıları nefret edicek. Tahammül edemediğiniz durumlarda in-game'den (alt f4) çekmek yerine forumlarda bizlerle tahammül edemediğiniz konuyu paylaşarak çare bulabilirsiniz. ROA çatısı altında açılan hiç bir oyunda abartıya yer yoktur.

    © 2011 Ultima Online Resty of Abyss


    Öncelikle Merhaba,

    Türkiye'deki Ultima Online sunucularının gidişatı sonucunda, böyle bir yenilikçi sunucu açma ihtiyacı duyduk. Ekibimiz bu proje için büyük çabalar harçamış ve Ultima Online'nı en iyi derece yükseltmek için uğraşmışlardır. Resty of Abyss ilk olarak Role Play bir sunucu olarak hazırlanıp, daha sonradan Power Play sistemler eklenmiştir. Bu dönüşün sebebi ise, Sphere'daki orjinal sistemlerin yeterince kapsamlı bir şekilde olmamasıdır.

    Resty of Abyss'de bulunan High Seas çalışmalarımız devam etmektedir. Şuan için sadece gemileri sunucumuzda yapılmaktadır. Bu Gemileri carpenter yeteneğine sahip olan oyuncular gerekli malzemeleri topladıklarında deed halinde yapabiliceklerdir. High Seas savaşı daha güncellenmektedir. Aktif hale geldiğinde gerekli duyuru web sitede ve forumlardan takip edebilirsiniz.

    Resty of Abyss oyuncuları için bir diğer gelişmede, Enhanced Clients (Stygian Abyss)'dir. Bu Clients oyuna yeni bir görsellik katmaktadır. Sürüm çalışmalarımız devam etmedir. En kısa zamanda sitede dosyalar bölümüne tamamlandığında koyulucaktır. Gerekli sistem bilgileri ve resimleri tanıtımın diğer alanlarında mevcuttur.

    Resty of Abyss classic clients olarak 7x sürüm tercih edilmiştir. Bu Clients sürümünde kesintisiz bir Ultima Online zevki alıcağınızdan eminiz. Herhangi bir durumdan ötürü connection lost yeme oranı düşüktür.


    Resty of Abyss Diriliş !

    Genel olarak orjinal bir Ultima Online'la karşılaşıcak olan oyuncularımız, 225 stat cap ve 800.0 skill cap arttırabilecek. PH, combat skillerinde açıktır. Diğer kalan tüm skillerde 3-4 atışta 1 artma olarak düzenlenmiştir.

    Şu an için sadece moongate sisteminde iki Dünya aktif durumdadır. Bunlar Felluca ve Malas dünyalarıdır. Felluca ve Malas Dünya'sında bulunan tüm şehirlere geçiş sağlanabilmektedir. Aynı zamanda Malas dünyasının Luna şehri , masum oyuncularımız için Esnaf Pazar'ı olarak kullanılıcaktır. Luna Esnaf Pazar'ı safe bölgedir ve şehirde ki satıcılardan yararlanılabilir. Bu bölgede skill geliştirilemez. Şehir dışına çıkıldığında koruma kalkar. Dünyanın Umbra şehri karanlıklar altına gizlenmiş bir savaş bölgesidir. Bu şehir koruma altında değildir, masum oyuncuların dikkat etmesi gerekmektedir.

    Sosarian haritası üzerinde gizli geçitler bulunmaktadır. Bu geçitleri bulmanız biraz sizi zorlayabilir, fakat geçitler büyülü mağralara açılmaktadır. Bu mağlaralarda özel yaratıklar ve bol bir ganimet bulabilirsiniz.

    Açıldığı ilk hafta binek spawnları şöyle olucaktır;

    - Llama (3)
    - Forest Ostard (1)
    - Desert Ostard (1)

    Yeni spawnlar eklendiğinde ana sayfamızda duyuru geçilicektir.


     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Karanlık çağ artık yok olmak üzere. British ve ordusu tüm savunmasıyla Sosarian topraklarını eline geçirmiş durumda. Britain sınırlarında zafer artık iyilik tarafındaydı. Halk mutlu ve artık yeni bir doğuşa ilerliyordu. British tüm içtenliğiyle halkını kuçaklıyor ve soğuk savaşın bittiğinin haberini veriyordu...

    Blackthrone bozguna uğramıştı. Sosarian topraklarını ele geçirme çabası onu dahada derinlere gönderdi. Blackthrone ve yaratık ordusu artık Sosarian topraklarında barınamıcaktı. Kalesi ve sınırları artık British emri altına girmişti. Ilshenar zindanlarında Blackthrone'yi kara büyücüler hapis altına aldı. Oradan kurtulması için bir umudu kalmamıştı.

    Yaratıklar Sosarian topraklarında kendi kolonilerini tekrar düzene sokuyordu. Orc kabilesi yeni yerler keşfetmiş ve kendi ordusunu hazırlıyordu. Artık Blackthrone emri altında olmıyacaklardı...

    British halkına gelicek bütün kötü emellerden onları korumak için ordusunu sürekli sağlam bir şekilde çalıştırıp, zinde tutuyordu. Ama kara günler yine çok uzakta değildi...

    Artık yeni bir başlangıç yapan Britain halkı doğuşunu kutluyordu. Balıkçılar denizlere ilk oltalarını soğuk savaşın etkisinden arınmış bir şekilde atıyor, zanaatkarlar yenilenmiş topraklarında işlerini sürdürüyorlardı.Büyücüler yeteneklerini tekrarlardan topluyor, savaşçılar yine özgürlüklerini haykırıyorlardı. Halk kötü gülerin ardından ilk güneşini geride bırakmıştı...

    British kalesinden yaverlerine emrini vermiş ve bir fermanla halkına sesleniyordu;
    - Kötü günler geri kalmasına rağmen, büyük kayıplar verdik. Artık bu eksiklerimizi tamamla vakti gelmiştir. Halkımdan tek isteğim her zaman olasılıklara açık olmalarıdır. Ve şunu unutmayın ki Blackthrone hafife alıncak bir kara büyücü değildir. Kötü emeller her zaman kapımızda olucaktur..

    Yeni doğuşun ilk ışıklarını geri bırakan Sosarian toprakları, gecenin sesinde kana susamış yaratıkları dinliyordu. Her zaman tetikte olan Britain savaşçıları, Britain topraklarını kolluyordu.

    Yeni bir güne mutlu başlamıştı halk. Diğer şehirleri keşfe çıkmak için bazı balıkçılar yanlarında onları kollucak askerlerle ilk yelkenlerini açtı. Moonglow kıyılarına doğru sefer başladı. Kara yollarından ticaret için zanaatkarlar ve büyücüler binekleriyle yola koyulup Trinsic şehrine ayak basmaya yürüyolardı.

    Düzen oturmuş durumda Sosaria artık iyiler tarafındaydı...

    - TANITIM -


    IRKLAR

    Gargoyle

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Gargoyle ırk’ı sunucumuzda Crafter olarak öne çıkmaktadır. Uçma yeteneğini arkasında bulunan kanatları sayesinde sağlamaktadır. Hiç bir bineğe binemiyen bu ırk, sadece büyü yeteneğini Mysticism, sadece silah yeteneğini Throwing kullanamamaktadır.

    Bu Irk ile magery , taming veya diğer silah yeteneklerini geliştiren oyuncular bonuslardan yararlanamazlar.

    Öykü

    Stygian Abyss’e Sosaria’dan bir geçiş bulundu, Yeni yükselen bir volkanda. İlk başda örümcek ağları ve soğuk, nemli zindanlardan başka birşey görülmedi. Stygian Abyss, Sosaria ve Tel Mur arasında bariyer görevi gören antik bir şehirde kurulmuştu. Gargoyleların şehri. Bu pençeli ve kanatlı yaratıklar bir anda kendilerini Abyss in elinin yıkımında buldu. Kayıp şehri ve kardeş dünyalarını araştırmak için zorlandılar.
    Tel Mur Şehir girişi moongatelere eklendi.

    Gargoyleların Irksal Özellikleri:

    Fyling
    Gargoyle ların güçlü kanatları onları bir unicorn gibi hızlandırıyor ve onların sadece kendilerinin girebildiği alanlara ulaşmalarını sağlıyor.

    Berserk
    Bazı tehlikeli durumlarda gargoyleler kendi defanslarından feragat ederek hızlarını ve güçlerini arttırabiliyor.

    Master Artisan
    Sanata karşı olan güçlü kültürel zekaları onları bazı konularda daha başarılı yapıyor. ( imbue,enchance vs)

    Deadly Aim
    Tüm gargoylelar çocukluktan itibaren atılabilir silahlarla eğitim görüyor ve bu becerilerini uzaktan atılabilen silahları kullanarak gösteriyorlar. ( Boomerang)

    Mystic Insight
    Basit mysticism büyülerini hiç bir beceriye sahip olmadan kullanabiliyorlar. Bunu sağlayan doğuştan gelen mistik güçleri.


    Elf

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Elf Irk’ı sunucumuzda Pure Mage ve Tamer olarak öne çıkmaktadır. Zekası ve çevikliği onu hayatta tutucak tek gerçekleridir. Büyü kullanmadaki yeteneği diğer ırklara göre daha üstündür.
    Bu Irk ile craft veya silah kullanımı için yetenek geliştirdiğinizde bonuslardan yararlanamazsınız. Elf Irk’ı Mage konusunda diğer Irk’lardan daha üstün olduğu için Taming yeteneğini bu Irk’ta geliştirmeniz önerilir.


    Human

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Bu Irk sunucumuzda Warlock ve Warrior olarak ün salıcaktır. Her zamanki sinirli ve barbar halleri onları savaşa sürüklemektedir. Diğer Irk’larla pek anlaşamayan human Irk’ı, silah ve kalkan kullanmadaki becerisiyle korku salmaktadır.
    Bu Irk ile craft veya mage yeteneği geliştiren oyuncular bonuslardan yararlanamazlar.
    Not: Yanlış bir Irk’ta, yanlış geliştirilen yetenekler hakkında gelen şikayetler yanıtsız kalıcaktır.


    Resty of Abys HİGH SEAS

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Sa'dan sonra çıkan yeni bir eklenti. Deniz savaşları, Fishing'e yeni bir boyut ve etkinlik getiren yeni paket artık Resty Of Abyss'de. Hazırlıklarımız ve denemeler sürmektedir.Şuan için gemi satışları her limanda aktiftir. Mühimmatlar Tinker'lar tarafından üretilecek. Mühimmatları tanıyalım;


    [red]Heavy Ship Cannon[/red]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Yapım:
    70.0 Blacksmithy
    70.0 Carpentry

    1800 Ingots
    75 Boards or Logs

    [red]Light Ship Cannon[/red]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Yapım:
    65.0 Blacksmithy
    65.0 Carpentry

    900 Ingots
    50 Boards or Logs

    Ultima Online'nin bu sürümünde Resty of Abyss sunucumuzda soluksuz bir deniz savaşları zevki alıcaksınız. Sunucumuzda özel olarak deniz savaşları düzenlenicektir. Bu savaşlar sonunda galibiyeti kazanan ganimetlerini alıcaktır.

    High Seas sisteminde ayrı özel Quest'lerimizde yapılıcaktır. Deniz yollarını bu görkemli gemilerle aşarak yine ganimetlerin sahibi olabiliceksiniz.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    [blue]Gemi Hareketleri[/blue]

    * Gemilere ait hareketler düzenlendi.
    * Eski gemiye binme metodu yerine yeni methodlar
    - Halata tıklayarak gemiye binilecek.

    [blue]Gemiye Ait Silahlar[/blue]

    * Gemilerin topların yerleştirilmesi için farklı top yerleştirme noktaları olacak.
    * Çok adımlı ateşleme sistemi (Yükleme,ateşleme,temizleme gibi)

    [blue]Gemi Hasarları ve Onarım[/blue]

    * Gemilerin aldıkları hasara göre görünüşleri değişecek.
    - Hiç, Az hasarlı= Görünür bir hasar olmayacak
    - Orta hasarlı= Gemilerin bazı parçaları kırık olacak ve sadece yavaş ilerleyebilecek.
    - Çok hasarlı= Gemi hareket edemeyecek ve herkes tarafından üzerine çıkılabilecek.
    * Gemiler değişik esnaf eşyaları ile onarılabilecek.

    [blue]Gemi Çeşitleri:[/blue]

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Sunucumuzda High Seas balıkçılık bölgesinden görüntü;

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Balıkçı bölgesindeki hasarlı bir gemi;

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı



    HaRİTALAR

    Resty of Abyss oyunculara farklı dünyalar ve farklı yerleşim birimleri sunmak için 5 dünyayı sunucusunda barındırmaktadır. Bu Dünyalardan sadece Felluca (1. Dünya) ve Malas (4. Dünya) şuan için Moongate'de yer almaktadır. İlerliyen zamanlarda diğer dünyalar oyuncuların keşfine çıkarılıcaktır.

    [blue]Trammel (1. Dünya)[/blue]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

    Yukarıdaki şehirler moongate ile ulaşılabilecek şehirlerdir. Diğer yerleri ve adaları geminiz ile gidip marklayabilirsiniz. Oyna Trammel dünyasının Britain şehrinde başlarsınız.

    [blue]Felucca (2. Dünya)[/blue]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

    Bu dünyada oynayıcılar birbirleriyle savaşabilirler. Oynun asıl dünyası burasıdır, diğer dünyalar sizi buraya hazırlamak içindir.
    Şehirler:
    - Britain (moongate var)
    - Vesper
    - Minoc (moongate var)
    - Cove
    - Yew (moongate var)
    - Magincia
    - Serpent’s Hold
    - Moonglow (moongate var)
    - Skara Brae (moongate var)
    - Trinsic (moongate var)
    - Jhelom (moongate var)
    - Occlo
    - Nujel’m
    - Buccaneer’s Den (moongate var)
    MoonGate: Şehirler ve dünyalar arası geçişi sağlayan sihirli kapılardır.

    [blue]Ilshenar (3. Dünya)[/blue]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

    Ilshenar, tamamı marklanamaz alandır. Burası daha çok macera sevenlerin yeri ya da Item kasanların yeri olarak bilinir. Çok sayıda yaratık, Dungeon ve Spawn vardır.

    [blue]Malas (4. Dünya)[/blue]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

    Dungeon’u fazla olmayan, iki ana adadan oluşan, simsiyah sihirli denizlere sahip bir dünyadır. Luna ve Umbra adlı iki şehri vardır. Luna görkemli surlarıyla dikkat çeken bir Paladin şehridir. Umbra ise karanlık güçlerin hüküm sürdüğü Necromancer şehridir.
    Doom Dungeon: Malas dünyasının ana zindanıdır. Burada ‘Age of Shadows’ a özel yaratıklar çıkmakta, bunlardanda özel itemler düşmektedir.

    [blue]Tokuno Islands (5. Dünya)[/blue]
     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı



    Özel Vuruşlar:

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı

    Elinizdeki silah ne olursa olsun, iki adet özel vuruşu vardır. Bu özel vuruşlara Paperdoll’ unuzun altındaki çantanın hemen yanında, üzerinde kılıç resmi bulunan kitaba tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Bu vuruşlar farklı miktarlarda Mana harcarlar. Fakat Swordmanship, Mace Fighting, Fencing, Archery, Parrying, Lumberjacking, Stealth ve Poisoning yeteneklerinin toplamı 200 ve yukarısı ise bu özel hareketleri ’5 Mana harcayarak, 300 ve yukarısı ise ’10 Mana harcayarak yapabilirsiniz. Ayrıca üzerinizde Lower Mana Cost özelliği olan eşyalar varsa Mana kullanım oranı da düşecektir.
    Silahınızın birincil vuruşu için o silah yeteneğinizin 70, ikincil vuruşu için 90 olması lazımdır. Büyü kitaplarındaki büyülerin simgelerini çekip nasıl kısayol olarak kullanabiliyorsanız, özel vuruş kitabındaki yetenekleri de çekerek kısayol oluşturabilirsiniz. Bu kısayollara çift tıkladığınızda kırmızı renk alacak ve bir dahaki saldırınızda kullanılacaktır.
    Ne kadar etkili olursa olsun, bu vuruşları kendi sanatınızla süslemelisiniz. Öyle ki, kullanım zamanını ve yerini tam olarak kestirebilen deneyimli oyuncular, bu vuruşları kullanarak nihai amaca daha rahat ve daha çabuk ulaşabilirler. Örneğin düello esnasında en can alıcı yerde gerekli vuruş ile rakibe cevap verebilmek, hatta hiç beklemediği bir anda kendisini ölü olarak bulmasını sağlamak gibi… Genelde bu özel vuruşlar 30 Mana ve civarı harcarlar. Şimdi açıklamaya geçelim:


    Armor Ignore (zırhı yok sayma): Karşıdaki kişinin sanki zırhı yokmuş gibi hasar almasını sağlar. Düelloda ve aksiyonlarda en çok kullanılan; karşınızdakini hiç beklemediği bir anda öldürelebilecek bir vuruştur. Tüm yetenekleri tamamlamışsanız vuracağınız değer 40-50 arasında olabilecektir. Özellikle son vuruşlarda bu özellik işinize yarayacaktır. Erken kullanırsanız da düşmanın korkup kaçmasına yol açabilir.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Bleed Attack (kanama nöbeti): Vurduğunuz kişinin kan kaybederek 10 saniye boyunca zarar almasını sağlar. Verdiği zarar her defasında azalarak devam eder. Giyilen zırhın bu vuruşa herhangi bir etkisi olmayacaktır . Bandajlayarak açılan yara kapatılabilir, kan kaybı durdurulabilir. Büyücülerin büyülerini bozmak için ideal bir yöntemdir.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Concussion Blow (şiddetli darbe): Bu vuruş yüksek cana sahip, fakat Mana’ sı düşük olan kişilere büyük zarar verir. Vuruş hasarı 10 ile 40 arasında değişir, özelliğin getirisi de + 5-15 civarı ekstra bir hasardır. Fiziksel direncin bu vuruşa karşı herhangi bir etkisi yoktur.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Crushing Blow (ezici darbe): Rakibinize normal vuruşunuzdan %50 daha fazla fiziksel zarar verirsiniz. Concussion Blow kadar etkilidir.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Disarm (silahsızlandırma): Vurduğunuz kişinin silahını elinden çantasına düşürür ve 5 saniye boyunca tekrar eline alamamasını sağlar. 80 Armslore ve 70 Wrestling yeteneklerine sahip kişiler bu özelliği çıplak el ile de kullanabilirler. Öyle ki, hem büyücüler hem de savaşçılar için çok önemli bir vuruş niteliğindedir. Zor bir anınızda bu özellik ile rakibe zaman kaybettirebilirsiniz.
    Gerekli Mana: 20
    ——————————————————————————————————–


    Dismount (attan indirmek): Vurduğunuz kişinin attan düşmesine sebep olur. Ama bu vuruşu yapabilmek için sizin de at üzerinde olmamanız gerekir. Fakat elinizde Lance (bir kılıç) var ise attan inmenize gerek yoktur. Düşen kişi hem 3-5 saniye atına tekrar binemez hem de ekstra zarar alacaktır. Bu süre içinde atını keserseniz kaçma şansı daha zor olacaktır. Ya da sizin kaçma şansınız daha fazla olacaktır. At terimini kullanmam yanlış anlaşılmalara sebep olmasın, bu vuruş rakibin her türlü binekten düşmesine neden olur. Sadece Role Play adına at diyorum
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Double Strike (çift vuruş): Rakibinize vurduğunuz şekilde aynı anda iki defa vurmak anlamına gelir. Aynı sürede iki defa vurmanın size kazandıracağı en güzel yan son vuruşlar olacaktır. Böyle bir zamanda basit bir hesapla düşmanı devirebilirsiniz.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Infectious Strike (bulaşıcı vuruş): Silahınıza zehir sürülü ise zehiri rakibe aktarabilmek için bu yeteneği kullanmak zorundasınız. Normal silah yeteneğine sahip olanlar kılıca sürülü olan zehiri direkt olarak aktaracaklardır. Fakat Poisoning (zehirleme) yeteneğine sahipseniz, vurduğunuz zehirin seviyesinin bir üst seviyeye çıkma şansı olacaktır. Örneğin silahınızda Deadly (ölümül) Poison sürülü ise, Lethal (daha öldürücü diyelim) Poison vurabileceksiniz. Poisoning yeteneğinizin yüzdesi, bir üst seviye zehir vurma oranını belirler. Yani %50 Poisoning ile %50 şans var ise %100 poisoning ile %100 şansınız olacaktır. Lethal Poison daha yüksek zarar vermesinin yanında vampir formundaki Necromancer’ lar tarafından da bertaraf edilememektedir.
    Gerekli Mana: 15
    ——————————————————————————————————–


    Mortal Strike (ölümcül vuruş): Vurduğunuz oyuncu ya da NPC bir süre kendini iyileştiremez. Bu süre oyuncularda 6 saniye iken NPC’ lerde 12 saniyedir. Bu manevraya maruz kaldığınızda can barınızdaki ibare parlak sarı bir renk alır. Rakip belirtilen süre zarfında kendine bandaj basamayacaktır.
    Gerekli Mana: 30
    ——————————————————————————————————–


    Moving Shot (hareket halinde atış): Okçular için gerekli bir vuruştur. Koşarak ok atabilmenize olanak sağlar. Fakat ıskalama şansı biraz daha yükselir.
    Gerekli Mana: 20
    ——————————————————————————————————–


    Paralyzing Blow (felç edici darbe): Bu manevraya maruz kalan rakip, bir süre boyunca hareket edemez ve büyü yapamaz. Oyuncularda 3 iken NPC’ lerde 6 saniye etkilidir. Paralyze büyüsünden farklı olarak, Paralyze olmuş kişi zarar alsa bile 3 saniye dolmadan kurtulamaz. 80 Anatomy ve 90 Wrestling yeteneklerine sahip kişiler bu özelliği çıplak el ile de kullanabilirler.
    Gerekli Mana: 35
    ——————————————————————————————————–


    Shadow Strike (gölge vuruşu): Kullanabilmek için 80 Stealth yeteneğine ihtiyaç duyulur. Vurduğunuz kişiye %25 daha fazla zarar verirsiniz ve vurduktan sonra Hide (gizli) olursunuz.
    Gerekli Mana: 25
    ——————————————————————————————————–


    Whirlwind Attack (kasırga saldırısı): Bu özellik ile çevrinizdeki bir kare içinde bulunan herkese vurursunuz. Guild üyelerinize, Criminal (suçlu) veya PK (katil) olmayan insanlara zarar vermezsiniz. Eğer katilseniz de bunun tam tersi geçerlidir.
    Gerekli Mana: 25


    Ek Bonuslar:

    [red]Evaluating Intelligence Bonusu[/red]
    Bu bonus skill sahiplerinin bazı büyülerde daha fazla atak vermelerine yarar. Verdiğiniz hasar evaluating intelligence yeteneğinizin yüksekliğine ve hangi büyüyü attığınıza göre değişir. Aşağıda evaluating intelligence bonusunu kapsayan büyüler belirtilmiştir.

    Flamestrike (Kal Vas Flam)
    Energy Bolt (Corp Por)
    Fire Ball (Vas Flam)
    Lightling (Por Ort Grav)
    Mind Blast (Por Corp Wis)

    [red]Meditation Bonusu[/red]
    100 meditationa sahip olan oyuncuların mana dolum hızları artıcaktır otomatik. Hiç bir komut girmenize gerek yoktur.


    Guild (Lonca)

    Merhaba,

    Resty of Abyss Guild sistemi son sürüm kullanılmaktadır. Orjinal bir Guild sistemi olucaktır. Paperdol (Karakter Profili) üzerinde bulunan Guild seçeneğine tıklıyoruz öncelikle,

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Karşımıza çıkan menüde Guild kurulum bedelini bankamızda bulundurarak, öncelikle Guild ismimizi yazıyoruz. Daha sonra Guild kısaltmasını 4 karakterden uzun olmıcak şekilde belirliyoruz. Aşağıda "Gelen guild davetlerini yoksay" seçeneğini isteğe bağlı olarak işaretliye bilirsiniz. Seçeneği işaretlediğinizde başka bir Guild'den gelen davet engellenir.

    Not: Guild kurma bedelindeki 25.000 altın deneme fiyatır. Son düzenlemelerdeki fiyat 500.000 altındır.

    Guild kurulumu gerçekleştiğinde önümüze Guild Ana Menü gelicektir. Bu Menüde öncelikle;

    - Guild ismini
    - Guild kısaltması
    - Guild destek yönümüzü belirliyoruz.

    Bu menüde isteğe bağlı olarak Guild Lider'i üyelerine bir mesaj bırakabilir. Ayrıyetten Guild'in web sitesi varsa adres belirtebilir.

    Guild titleniz gözüksün mü ? Seçeneği ise karakter isminizin yanındaki guild kısaltmanızdır. Eyer gözükmesini istemiyorsanız boş bırakabilirsiniz kutucuğu.

    Aynı zamanda Ana Menü'de "Guild'den Ayrıl" seçeneğinden loncayı terkedebilirsiniz.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Gelelim Guild Üyeleri bölümüne. Bu Bölümde Guild'inizde bulunan tüm üyeleri görebilirsiniz. Aynı zamanda bu menüden Guild alımıda gerçekleştirebilirsiniz. Lider bu menüden üyelerinin isminin yanındaki küçük mavi toptan üyelerin profilini düzenliyebilir.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Guild Durumları bölümüne geçildiğinde karşımıza Resty Of Abyss'de yer alan bütün Guild'leri gösterir. Bu Görünen Guild'leri "Gelişmiş Arama" seçeneğindende takip edebilirsiniz.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Aynı zamanda Guild Durumları menüsünden diğer Guild'lein bilgilerini kontrol edebilir, o Guild'e savaş açabilirsiniz.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı


    Guild'e karşı savaş ilanı gerçekleştirildiğinde önünüze gelen menüden "Savaş Süresi veya Zafer Durumu" seçeneklerini belirliyebilirsiniz. Savaşı ilan eden Guild tarafından düzenlenir bu menü sadece.

     The Stygian Abyss tr sunucusu osi tadında Roa Açıldı



    Ev Tasarım

    Resty Of Abyss oyuncularına yeni bir şölen daha kazandırıyor. Artık ev yapmak çok kolay. Tanıtım videosunda gerekli sistem tanıtımına yer verilmiştir. Ev vendorundan ister hazır ister kendinizin yapabiliceği evler satın alabilirsiniz.

    Videoyu izlemek için TIKLAYIN

    ----------------------------------------------------------------------------------

    Resty of Abyss sunucumuzdan daha fazla bilgi almak için lütfen sitemizi ziyaret edin.

    Gelicek olan yorumlara şimdeden teşekkür ederiz.
  • Baya güzele benziyor uo oynuyor olsam düşünmeden denerdim , bol şans size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.