Şimdi Ara

The Terminal List(İnfaz Listesi) | Amazon Prime (2022-????) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir diziydi, bazı şeyler tahmin edilebilirdi ki bu çok normal. Senelerden beri Dizi/film izliyoruz ve biz izleyicileri ters köşe yapmak oldukça zorlaştı


    Artık önemli olan sırf izleyici ters köşe yapmak için saçmalamak yerine konuyu çok güzel işleyip, izleyiciyi sürekli içine çeken bir senaryodan gitmeleri.

    Bunu da çok güzel yapmışlar


    Konu işleyişi güzeldi, Oyunculuklar güzeldi, Ana Karakterin süreç içinde yaşadığı zorlukları güzel yansıtmışlar, Yan karakterlerin Rolleri güzel işlenmiş ve konuya güç katmış, Sıkıcı bir yan karakter yoktu ki bu önemli bir detay, Her geçen bölüm senaryonun güçlenerek ilerlemesi sonraki bölümleri çok daha değerli yapmış.


    Genel spoiler.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Liste oluşturma ve o listeye anlam katan intikam duygusu çok güzel işlenmiş. Karakter acaba sorunlarım mı bana bunları yaşattırıyor yoksa bunlar gerçek mi git geli güzeldi. İlk bir kaç bölüm izleyiciyi dizide tutan da bu git gelleri güzel işlemeleriydi bence


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Son bölümlere doğru Polis karakterlerin, Ana karakterimize yardım etme aşamasına gelmeleri, Dizi içinde alınan kararların boş beleş, gereksiz duygu yüklerinden ziyade, karakterlerin önce Görev anlayışında olup, ardından doğru olanı yapmak, görevi yapmamak olduklarını anlamaları güzel işlenmişti. Ana karakterin, Polis karakterler üzende saygı kazandığı adımlar güzeldi, toprak kayması sahnesi zorlama olsa da :)


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    En son kardeşi dediği adamı bence öldürdü, öldürmekte de haklıydı, oda çarkın bir parçası idi ve ailesinin ölmesinde onunda istemeden de olsa katkısı vardı. Şayet en başta pusu olayını anlatsa ve başlarındaki tümür hakkında bilgileri verse savaş evine gitmez ailesi de ölmemiş olurdu.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    son bir şey, ben kaçırdım çünkü o adam nerede kullanıldı görmedim, Gece gece bir bölüm daha bir bölüm daha diye diye bitirdiğimden de olabilir. Bizim savunma bakanı kadının baş danışmanına ne oldu? hain olduğunu anladığı an seni şöyle şöyle kullanacağım diyordu, kullanmadı galiba çünkü o sahneden sonra göremedim


    Devamı gelir mi? gelmesi için önce sağlam bir konu ve karakterin ana sorununu çözmeleri gerek. Bu sezon ana karakterin motivasyonu sağlamdı ve izleyici tutan iyi bir etmendi, Sonraki sezon olursa ne için savaşacak bu adam...





  • Dizi iyidi. Amazondaki askeri diziler epey iyi ya, hepside über star oyuncular. Tom clancys i izlemenizi öneririm bunu sevdiyseniz.

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    bizim ufaklık öpüşme sahnesi gelince hemen tamam taman kapatıım gözlerimi bitince haber verin diyor:))

  • :=))))))))))))))))))

  • Dizi çok iyiydi.Başrol oyuncusu cris pratt'ten çok umutlu değildim ancak harika bir oyunculuk göstermiş.Film ünlü bourne serisini anımsatıyor biraz ama farklı.Zaten hikaye çok satan bir kitapdan uyarlama ve güzel yapmışlar.Dizi ilerleyişinde birçok kafa karıştıcı olaylarla izleyicinin heyecanı kesilmiyor.Bende tavsiye ediyorum.

  • Süper diziydi gerçekten, amazon yapmış.

    Chris pratt de süper oynamış. Hikayesi güzeldi, çok akıcı.

    9 puan veririm temiz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dizi harikaydı. Sonunda sjw popo vs içermeyen düzgün bir yapım gördük. Başrol oyuncuysu rolune çok yakışmış. Önceki rollerinde mimikleri yapmacık gelirdi ama bu karakter cuk oturmuş herşeyiyle...

  • Muhteşem bir diziydi. Bir solukta izledim bitirdim. İnanılmaz keyif aldım. Chris Pratt de muazzam oynamış rolü. Cuk diye oturmuş. Umarım bu tarz kaliteli diziler daha fazla çıkar. Yarın da Reacher a başlayacağım. Puanım 10/8.5


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon için pazarlık yapılıyor diye duydum.


    KAYNAK

  • Güzel diziydi. Tam bir erkek dizisi. Bu diziyi conconlar izlemesin diye çekmişler. Bu haliyle günümüz lgbt saçmalıklarından bizi kurtarıp biraz nefes aldırıyor. Oh be diyorsun. Çak mermiyi geç.

    Ancak son bölümler biraz 90’lar aksiyonuna dönmüş. Yani birden kaybolmalar falan. Bir türlü yakalanamamalar. O bölümler biraz terminatöre bağlıyor ama olsun düşmanın ağzına ağzına vuruyor, mermiyi boşaltıyor bizim içimizin yağları eriyor.

    Valla kendime geldim ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon onayını aldı.  


    Taylor Kitsch'in karakterine odaklanan bir prequel dizisi de yapım aşamasında.


    DiscussingFilmtwitter
    “‘THE TERMINAL LIST’ has been renewed for Season 2 at Amazon. A prequel series focused on Taylor Kitsch’s character is also in the works.”
    https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1620863707235618817?s=20
  • Diziyi yeni bitirdim. Biraz Punisher tarzı olmuş. Gerçi çok beğendim. Oyunculuk çok iyi. Görsel efektler gerçekten güzel. Başroldeki eleman sağlam. Açıkcası iyi para harcanmış. Dizinin bazı bölümlerini eski asker olan elemanlar çekmiş. Elbette abartı sahneler vari olmaz mı her Amerikan dizisinde, filminde olduğu gibi..

    Hikaye her ne kadar benzer olsa da, benim keyifle izlediğim türlerden olduğu için, bir solukta bitirdim diziyi...

    Hele o S1.E5 ∙ Disruption bölümü yok mu, çok efsane olmuş. iyi ters köşe yaptı.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Açıkcası bu bölümdeki hedefin bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum :) ama çok iyi paketledi adamı...








  • 2022 Kurban Bayramı zamanıydı. Yine 9 gün mü ne tatil verilmişti. Sen git Covid ol, evde de kimse yok. Tat alma falan gitti. Sıkıntıdan diziye başlamıştım. Baktım gayet oturaklı, sağlam bir dizi. Hatta bazı noktalarında 24'ü bile hatırlatmıştı. İyi bir dizidir, devamını daha doğrusu pre-quel dizini de bekliyoruz bakalım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.