Şimdi Ara

The Ultimate Shortcut Bundle

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese.
    Battlefield 3 oynuyorum ve silahların açılması için görev yapmaktan sıkıldığım için The Ultimate Shortcut Bundle isimli paketi aldım. Bu paketin içeriğine göre tüm silahlar ve araçları ile tüm tank, helikopter vs araçların özelliklerinin açılması gerekiyor. Ancak bende hiç bir şey açılmadı. Müşteri temsilcisiyle yaklaşık 2 saatlik görüşme sonunda da aptal aptal çözüm önerilerinden sıkılıp vazgeçtim.
    Konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden açılması gerekenler açılmadı veya açılması için ne yapmam gerekiyor?



  • aynı problemi yaşayan başka arkadaşlarda vardı forumda arama yaptırararak onların konularına ulaşmanı bulmanı öneririm.. diğer türlü beklemen gerekiyor bilen arkadaşların yardımı için

    şu linkleri bi incele istersen

    http://forum.donanimhaber.com/m_77799813/f_//tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_65828296/f_//tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 21 Eylül 2013; 10:08:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEGETTO

    aynı problemi yaşayan başka arkadaşlarda vardı forumda arama yaptırararak onların konularına ulaşmanı bulmanı öneririm.. diğer türlü beklemen gerekiyor bilen arkadaşların yardımı için

    şu linkleri bi incele istersen

    http://forum.donanimhaber.com/m_77799813/f_//tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_65828296/f_//tm.htm

    Teşekkür ederim cevabınız için ancak bu konuları incelemiştim ve herhangi bir çözüme ulaşamadım. Her kafadan bir ses çıkmış ancak tam olarak doğru bilgi edinmek imkansız.
    Bu konu hakkında tam olarak net bilgisi olan deneyimli bir arkadaşın cevabı ben ve benim durumumdaki bir çok kişiye de ışık tutacaktır.

    Verdiğiniz linklerde söylendiği gibi bazı başka kaynaklarda da kilitli görünen ekipman ve silahların oyun içinde açık olacağı söylenmiş ancak maalesef ki öyle değil. Zaten velev ki silahlar ve ekipmanları oyun içinden seçebiliyorum diyelim. Diğer araçlar (Tank Uçak Heli vs) için özelliklerin seçimi oyun içinde yok. Bunların seçimini loadout sayfasından başka yerde yapmak mümkün değil. Bu konuda ya origin'de çok büyük sıkıntı var ya da biz çok komik bir noktayı kaçırıyoruz.
    Netice olarak %50 indirime girdiği için aldığım paket hiç bir işe yaramadı (soranlar olacaktır 15€ yani 40 TL verdim). Umarım bu ücreti vermemle ilgili komik yorumlar yapılmaz !




  • silah ve eklentileri açma işi ile ilgili yeterli zamanı olmayanlar için gayet mantıklı bir seçenek bence saçma yorumlara gerek yok zaten.. yalnız origin bu problemi nasıl çözemiyor anlamıyorum..live chatlede görüşmüşsünüz.. gerçekten ilginç.. neyse bf 4 yolda geliyor ona geçersinizi artık sizde.. tabi problem için çözüm araştırmalarınada bir taraftan devam edin, sonuçta 40 tl az bir para değil

    @SertaGE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEGETTO

    silah ve eklentileri açma işi ile ilgili yeterli zamanı olmayanlar için gayet mantıklı bir seçenek bence saçma yorumlara gerek yok zaten.. yalnız origin bu problemi nasıl çözemiyor anlamıyorum..live chatlede görüşmüşsünüz.. gerçekten ilginç.. neyse bf 4 yolda geliyor ona geçersinizi artık sizde.. tabi problem için çözüm araştırmalarınada bir taraftan devam edin, sonuçta 40 tl az bir para değil

    @SertaGE

    Evet oyunu oynamaya başlamakta da biraz geç kaldım zaten. Hangi server'a girsem büyük çoğunluk yüksek levellere sahip, doğal olarak da daha etkili silah ve araçlara.
    BF4 için de yakın zamanda o kadar bütçe ayırabileceğimi sanmıyorum, yani şimdilik ve bir süre daha BF3'e devam edeceğim. Nitekim bunun tadını da henüz tam anlamıyla çıkaramadım. Ancak sizin de söylediğiniz gibi Live Cheat hiç bir işe yaramadığı gibi daha çok sinirimi bozdu. 3 farklı kişiyle görüşmeme rağmen hiç bir sonuca varamadım. En son para iadesi istedim ancak onu da yapmıyorlar.
    Bu nasıl bir saçmalıktır benim aklım almıyor.
    Eğer gerçekten varsa bir bilgisi olan lütfen yardımcı olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaGE -- 21 Eylül 2013; 10:53:01 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.