Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2000. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.494.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19981999200020012002
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    şu saate kadar bir altyazı düşmedi yazıklar olsun ne hallere geldik sabahın 9 unda izlediğimiz günler çok eski zamanlar değildi.

    altyazı bulabilen var mı?

    edit altyazıyı buldum şimdi torrent bulmakta sıra

    Yaziklar olsunmuş, terbiyesizliğini resmen canlı şahidi gibi bir şeysin



    Parasını mı verdin hem toreentt den indir hırsızlık yap hem de gönüllü çevirmenlere aklınca laf etmeye çalış



    Allah akıl fikir nasip etsin sana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 11 Aralık 2017; 17:22:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnlamakYetmez


    quote:

    Orijinalden alıntı: Crazy Goat

    şu saate kadar bir altyazı düşmedi yazıklar olsun ne hallere geldik sabahın 9 unda izlediğimiz günler çok eski zamanlar değildi.

    altyazı bulabilen var mı?

    edit altyazıyı buldum şimdi torrent bulmakta sıra

    Yaziklar olsunmuş, terbiyesizliğini resmen canlı şahidi gibi bir şeysin



    Parasını mı verdin hem toreentt den indir hırsızlık yap hem de gönüllü çevirmenlere aklınca laf etmeye çalış



    Allah akıl fikir nasip etsin sana

    sağol yorumun için
  • Artık elemanlar saat 5 de ceviriyi yapıyolar , 2 'de bile değil. Malesef bunun düzelmesi için şu telif hakkı denen saçmalığı kaldırmaları lazım türkcell tv denen şeyden başka dizi yoktu geldiniz bunu aldınız arkadaş ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bölümde ne olacağını bilsem de izleyince üzüldüm.


    8 sezonluk karekter bazılarınıza göre ergen de olsa rickin bu hayattaki tek dayanağı carl bu sezon aramıza veda etti. Üzülmedim diyen yalan söyler glennden sonra en eski karakter öldü diyebiliriz :(
  • Vay anasını
    Carl
    da gitti...Yine de güzel bölümdü...

  • Carlın vedası daha etkileyici olabilirdi bence biraz sönük kalmış.

  • Carl ısırılmış, hiç sevmem ama Rick'in tek dayanağıydı bu çocuk. Biz veda etti derken 8 sezondur bulunmayan tedavi Carl için bulunsa şaşmam ama. Bildiğim kadarıyla çizgi romanda Carl yaşıyor. Gerçi çizgi romanla aynı çizgide ilerlemiyor dizi. Çizgi romanda yaşayanların çoğu dizide öldü. Ölenler ise dizide yaşıyor.
  • Lan yapılır mı bu?O kadar adam varken
    Carl
    harcanır mı?Benim merak ettiğim acaba
    Carl,Negan'a nutuk çekmeden önce mi sonrasında mı ısırıldı?Nasılsa ölecem diye mi Negan'a racon kesti?Bakalım bunu 9.bölümde gösterecekler mi?


    Artık sezonun kalanında
    Rick
    herkesten kan alır,şimdiden söyleyeyim...




  • S8-8
    ULTRA SPOILER!!!


    Ara sezon finaline yakışan bayağı iyi bir bölümdü. Carl'ı yaş haddinden dolayı ısırttılar sanırım. Malum çocuk oyuncuların büyüyüp ergenliğe girmesi gibi bir sorunu var. 1. sezonun başından, 8. sezonun başına kadar dizide geçen süre yaklaşık 2 yıl (625 gün). 1. sezonda 10-12 civarı yaşta olan Carl, 8. sezonda 12-14 yaşlarında olması gerekirken, 18-20 yaşlarında gösteren koca bir herif olunca böyle oldu. Üzdü ama, gözler arayacak koca şapkalı koca yüreği.
  • son sezonu ızlemedim link varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim aynı şeyi düşündüm. Ben bu diziye 4. sezonda başladım sanırım,


    4 yıldır Carl'ın yanındaydık harbi insan ister istemez üzülüyor. Her ne kadar çok sinir olsam da şimdi insan kötü oluyor.
  • Negan iyice baydi beni, hep ayni şey oluyor. Bunca yildir izliyor olmasam herhalde birakmistim diziyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dizi iyice mantik hatası vermeye başladı.

    Maggie yaklaşık on araçlık bir konvoyla geliyor ve üç kişilik kamyon yollarini kesiyor.Neymiş bir arkadaşlarinın kafasına silah dayamış.yahu bu adamlar zaten teslim oldunuzmu en az bir kişiyi öldürüyor oda şanslıysalar.iki arkadaşı gözönünde kafası patlatılmışken maggie teslim oluyor biri ölmesin diye ve yanındakini vuruyorlar.

    Üstüne üstlük birde ellerindeki silahlardan oluyorlar.Hangi akla hizmet negana teslim oluyorsun.Sanki ilk defa birinin kafasına silah dayıyorlar.

    Ayrıca bunlar kurtarıcıların sığınak dışındaki adamlarını telef etmişken bir bakıyorsun adamlar üç yere birden saldıracak kadar kalabalık ve organizeler.üstrlik silah ve araç eksikliğide çekmiyorlar.devasa kamyonları var.sanki kuşatma altında olanlar rickin ekibiydi.güçlerinden bişey kaybetmemişler.

    Bu senarist ekibinin içinde bir türk yoksa k.k olayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serial206 -- 11 Aralık 2017; 21:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Ben carl'a glenn ve abrahamdan daha çok üzüldüm , aslında hikayede çok büyük bi yeri vardı baya çalkantıya sokucak diziyi whiplerin döneminde carl yüzünden kavga başlıyodu şimdi oda yok falan filan. Benim öngörüm carlın 30 lu yaşlarına kadar gideceğiydi , dizinin son kalan elemanı olacağıydı ama olmadı. Üzdün bizi şapkalı çocuk bu arada carl ormanda ısırıldı beyler geçen bölümde sıddıq ile ormanda aylaklarla uğraştıkları ara ısırıldı. Eğer carl saviorslular tarafından öldürülseydi rick daryl , rosita , tara denen salakları kazığa oturturdu dolaylı yoldan yine suçlular o ayrı. Cidden en sevdiğim karakter olan daryl baymaya başladı zeki adamdı aptala dönüştü , rosita kezbanıda aynı şekilde. Carola kızıyorduk trip atıyo filan ama zeki kadındı carol bunlar su katılmamış salaklar bildiğin bide götlerini kurtaran dwighte trip atıp saldırıyolar , adam kıçınızı kurtardı anasını satayım. ikisi de tam bir kezban. Carl yerine şu 2 aptal ölseydi daha makuldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 12 Aralık 2017; 0:35:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Diziyi seyretmiyorum artık ama Carl ısırılmış diye gördüm nette. Isırılırken gösterdiler mi? Zombi değil de insan ısırmış olmasın.
  • serial206 S kullanıcısına yanıt
    Evet son bölümlerde oldukça senaryo sıkıntısı var. Görmemek zor. Her yerden çıkan dost arabalar falan. Bu bölümde (bu spoilerdan sayılır mı emin değilim ) durduk yere patlayan bina. Tamam olay gerçekleşiyor fakat gelen bomba yok bir şey yok. Yine de güzel bölümdü. Öte yandan sezon boyu sürekli silahlı çatışma olması sinir bozucuydu. Ama çatışma isteyen çok izleyici vardı. Bu yüzden öyle yaptılar sanırım. Toparlıyor gibi sezon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız Andrew Lincoln bence en azından bir Emmy adaylığını hakediyor. Özellikle böyle durumlarda çok iyi rol yapıyor adam.
  • eugene mAdamdır diyen?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir teori paylaşmışlar 2 teori nedense mantıklı geldi bana.


    Arkadaşlar, şimdi Carl’ı öldürmezler diye düşünüyorum o yüzden Carl’ı yaşatacak bi kaç teorim var..
    1-Carl’ın zombi virüsüne bağışıklık kazanması teorisi:
    Carl’ı oraya getiren müslüman arkadaş mesela acı çekmesin diye bi ağrı kesici vermiştir, zaman geçtikçe bakıyolar ki Carl zombiye dönüşmüyo anaa ağrı kesici zombi virüsüne bağışıklık kazandırıyor falan diye tespit te yaparlar o şekil yani.
    2-Carl’ın zombi olmasının imkansız olma teorisi: Carl gözünden vurulduğu sırada zombilerin zombi olmasını sağlayan beyindeki o ufak parça zarar görmüş olabilir. Bu çok daha düşük bi ihtimal ama öyle tutarsız da değil.
    Carl’ın beyninin o kısmı zarar gördüğü için ölse de zombiye dönüşmeyecek olabilir,
    virüsten etkilenmeyip ölmeyecek olabilir.
    3-Carl’ı ısıranın zombi değil insan olma teorisi: O sırada Alexandria’da olan kargaşa kaos ortamı esnasında göz gözü görmüyordu. Nasıl Rick’in zamanında Negan’ın adamlarından birini ısırarak öldürmesi gibi, Carl’a da o karmaşa sis esnasında adamın biri saldırmış karnına bi buse kondurmuş ve ayrılmış olabilir. Carl da o anki telaş haliyle kendisini ısıranın zombi mi insan mı olduğuna bakmadan kaçmış olabilir.
    Bu 3 teori neticesiyle herhangi biri veya aklıma gelmeyen başka bi şekilde Carl ölmeyecektir. Ölmeyecektir çünkü inanmıyorum. İstemiyorum ya, ölmücek.
    Böyle yani iyi günler..




  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

    Olay alexandria kargaşasında olmuyor mu ki müslüman elemanla ormanda zombilerle boğuşurken oldu bir daha izle sonunda söylüyor zaten onu buraya getirirken oldu diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 11 Aralık 2017; 23:29:54 >
  • 
Sayfa: önceki 19981999200020012002
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.