Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (2144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42.921
Cevap
289
Favori
1.494.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hem fear hem normalinde son sezonlarda bi yerlere kaldım ama hatırlamıyorum bile. hi çde içimden gelmiyor bi kaç bölüm kalmış diziyi tamamlamak. yıllardır aynı şeyleri izlettirdiler son 2 3 bölüm de farklı olmaz diye düşündüm. yanlışsam söyleyin  

  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    aynen öyle, hep aynı terane, scare jump, son anda biri zombiyi arkadan vurur öldürür, mutlu son. ama biri illa cinslik yapacak, gruptan ayrılır, bu sefer ona zombi atlar ... sonsuza kadar bu döngü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son sezonu ittire kattıra bitirmiştim, yani ana dizisi bile bu kadar berbatlaşmış , milleti sogutmusken bir de 5 tane spin offunu yapmaları da hayret verici. Spin offları da birbirinden kötü. Mesela Game Of Thrones da son sezon çok eleştiri alsa da gene de final bölümüne kadar sıkmadan izlettirdi, bir de spin off yaptı onu da keyifle izledik.

  • bu yeni çıkacak spin-off hangi platformda beyler. Bir yerde yayınlandı mı? Yayınlanacak mı?

  • Dead City'i sırf Jeffrey Dean Morgan için izliyorum valla hayranım bu adama The Boys'da ki oyunculuğuna da merakla bekliyorum. Dead City, güzel yan dizi olmuş.  


    Bu haftalık izleme işini de beğenmesem de, sezon bittiğinde izlemek daha keyifli olurdu da beklemek zor geldi.  

  • The Walking Dead: Daryl Dixon, 10 Eylül'de başlıyor.



    The Walking Deadtwitter
    “Daryl Dixon is storming France... on September 10th on AMC and AMC+.”
    https://twitter.com/WalkingDead_AMC/status/1679899288732676119?s=20




  • Dead City oldukça ağır ilerliyor ama normal. hikaye basit yine kaçırma olayı  

  • Rick & Michonne’lu TWD, 2024’te geliyor.

    İlk afiş gözüktü. 21’inde SDDC paneli olucak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    bu işin sonu olmayacak belli

  • Jeffrey Dean Morgan ve Lauren Cohan‘ın başrolünde olduğu The Walking Dead: Dead City’nin 2. sezon onay haberi San Diego Comic Con’dan geldi.


    The Walking Deadyoutube
    There's still unfinished business in the Big Apple. #DeadCity returns for season 2. #TheWalkingDead #DeadCity #AMCPlus #AMC The Walking Dead: Dead City | Season 2 SDCC Reveal THE WALKING DEAD: Like The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/TheWalkingDe... Follow The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/WalkingDead_AMC Visit The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... Fear The Walking Dead: Like Fear The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/FearTWD/ Follow Fear The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/feartwd Visit the Fear The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/fear-the-wal... THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND Like The Walking Dead: World Beyond on Facebook: https://www.facebook.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Twitter: https://twitter.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Instagram: https://www.instagram.com/TWDWorldBeyond Visit The Walking Dead: World Beyond Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... AMC: AMC+ : http://www.amcplus.com/ AMC+ on Facebook : https://www.facebook.com/TheGoodStuff... AMC+ on Twitter :https://twitter.com/amcplus AMC+ on Instagram: https://www.instagram.com/amcplus/ AMC+ on Tik Tok: https://www.tiktok.com/@amcplus
    https://www.youtube.com/watch?v=4oo5yyJA4pg

    Norman Reedus‘un başrolünde olduğu, ilk sezonu 10 Eylül’de başlayacak uzantı dizi The Walking Dead: Daryl Dixon da 2. sezon onayını aldı ve diziden resmi fragman yayımlandı.


    The Walking Deadyoutube
    A strange new world awaits #DarylDixon September 10th on AMC and AMC+. #TheWalkingDead #AMCPlus #AMC The Walking Dead: Daryl Dixon Official Trailer  THE WALKING DEAD: Like The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/TheWalkingDe... Follow The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/WalkingDead_AMC Visit The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... Fear The Walking Dead: Like Fear The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/FearTWD/ Follow Fear The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/feartwd Visit the Fear The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/fear-the-wal... THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND Like The Walking Dead: World Beyond on Facebook: https://www.facebook.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Twitter: https://twitter.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Instagram: https://www.instagram.com/TWDWorldBeyond Visit The Walking Dead: World Beyond Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... AMC: AMC+ : http://www.amcplus.com/ AMC+ on Facebook : https://www.facebook.com/TheGoodStuff... AMC+ on Twitter :https://twitter.com/amcplus AMC+ on Instagram: https://www.instagram.com/amcplus/ AMC+ on Tik Tok: https://www.tiktok.com/@amcplus
    https://www.youtube.com/watch?v=iTOaFootkSk

    Andrew Lincoln ve Danai Gurira’nın başrollerinde olduğu Rick Grims ve Michonne dizisinin resmi adının The Walking Dead: The Ones Who Live olduğu açıklandı ve diziden bir teaser yayımlandı.


    The Walking Deadyoutube
    Rick and Michonne's story is far from over... #TheWalkingDead #TheOnesWhoLive #AndrewLincoln #DanaiGurira #AMCPlus #AMC The Walking Dead: The Ones Who Live SDCC Teaser Trailer THE WALKING DEAD: Like The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/TheWalkingDe... Follow The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/WalkingDead_AMC Visit The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... Fear The Walking Dead: Like Fear The Walking Dead on Facebook: https://www.facebook.com/FearTWD/ Follow Fear The Walking Dead on Twitter: https://twitter.com/feartwd Visit the Fear The Walking Dead Official Site: https://www.amc.com/twdu/fear-the-wal... THE WALKING DEAD: WORLD BEYOND Like The Walking Dead: World Beyond on Facebook: https://www.facebook.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Twitter: https://twitter.com/TWDWorldBeyond Follow The Walking Dead: World Beyond on Instagram: https://www.instagram.com/TWDWorldBeyond Visit The Walking Dead: World Beyond Official Site: https://www.amc.com/twdu/the-walking-... AMC: AMC+ : http://www.amcplus.com/ AMC+ on Facebook : https://www.facebook.com/TheGoodStuff... AMC+ on Twitter :https://twitter.com/amcplus AMC+ on Instagram: https://www.instagram.com/amcplus/ AMC+ on Tik Tok: https://www.tiktok.com/@amcplus
    https://www.youtube.com/watch?v=xdLpVIzD1PA




  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt
    Tek dizi, üç farklı diziyi doğurdu anlaşılan.

    Sezonlar biraz biriksin bakalım. Puan ve yorumlara bakarak izleyip izlememe kararını vereceğim.

    Umarım TWD’den aldığımız keyif ve heyecanı yaşatırlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt

    Dead City’i ben baya beğendim. Daryl’i de merakla bekliyorum. Rick’i çok özledim benim en favorim her zaman Rick idi. Ama haftalık dizi izlemek çok can sıkıcı bundan sonra sezon bitiminde izlemeye başlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fear Walking Dead 'teki nükleer bomba sonrası hava var. izlenir her türlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    Daryl'ın filmini yapsınlar sinemada izleyelim hocam. Kötü olma ihtimali yok. Dead City iyi güzeldi ama Daryl hikayesini daha çok merak ediyorum. Rick reisi de bekliyoruz. Hatta bu spin-offların kesiştiği film de çeksinler izleyelim. Ayrıca Fear the Walking dead izliyorum yavaş yavaş (bitmesin diye) tam o nükleer bombaların atıldığı yerdeyim. Tam post-apokaliptik ortam ama karakterler maşallah radyasyona çelik gibi dirençliler :) Ama Walking Dead dokunmadığı bir sürü farklı fanteziyi izletiyorlar heyecanla izlemekteyiz.

  • sorrento kullanıcısına yanıt

    keşke 3 olsa, her karaktere bi dizi yapcaklar herhalde. Beyaz saçlı teyzem eksik kaldı.


    • Fear the Walking Dead (2015–present)
    • The Walking Dead: World Beyond (2020–2021)
    • Tales of the Walking Dead
    • The Walking Dead: Dead City (2023–present)
    • The Walking Dead: Daryl Dixon (2023–present)
    • The Walking Dead: Rick & Michonne
    • More Tales from the Walking Dead Universe
  • unpop kullanıcısına yanıt

    Carol’dan bahsediyorsun sanırım o normal de Daryl ile beraber başrol oynayacaktı fakat anlaşmazlık olmuş diziden ayrılmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu spin-offlar öncesini mi anlatıyor rick ölmedi mi arkadaşlar mazur görün beni ayrıldı diye biliyordum. Birde final için film olcaktı orada mı döndü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Filmden vazgeçildi. Spin-offlar ana dizinin somrasını anlatıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead: Daryl Dixon, öncelik tanınan yorumcular tarafından izlendi ve iyi yorumlar almış diyorlar. Hatta 2. sezon onayı bile almış.
    Fransa 'da geçiyor, virüse çare olabilecek bir çocuğun yanında koruma olarak göreceğiz.
    Last of Us gibi olacak yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Ekim 2023; 17:43:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21422143214421452146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.