Şimdi Ara

The Walking Dead izleme Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere tüm televizyon dizi tarihinin en başarılı yapımlarından biri olarak gösterilen The Walking Dead dizisi hakkında kısa bilgiler vereceğim. the walking dead izleyicileri bilir dizi bu sezon 7. sezon bölümlerini yayınlayacak ve özellikle 6. sezon final bölümden sonra merakla bekleniyor yeni sezon.

    Öncelikle The Walking Dead izlemeyenler için burada dizinin kısa bir tanıtımını yapalım; Çok güzel ve kaliteli bir hayat yaşıyorsunuz. Tüm teknoliye sahipsiz ancak bir gün ansızın tüm teknolojiyi ve hayat düzenini kaybediyorsunuz. Çünkü zombiler insanları yok etmek adına ellerinden gelen herşeyi yapıyor. Bunun üzerine insanlar hayatta kalmak ve yaşamak mücadelesi verebilmek adına amansız bir mücadele veriyor.

    Yukarıdaki The Walking Dead dizisi konusu hakkında verdiğimiz bilgilerden de anlaşılacağı gibi dizi, insanlar ile zombiler arasında geçiyor ve amansız mücadele gerçekci sahnelerle bizlere anlatılmaya çalışıyor.

    Oyuncu kadrosunda; Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs , Norman Reedus ve Lauren Cohan gibi dünya yıldızlarının bulunduğu dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu. The Walking Dead 7. Sezon bölümleri 22 Ekim tarihiyle ekranlara gelecek.

    Eğer sizlerde bu yazımızı okuduktan sonra The Walking Dead izlemeye karar verdiysenız sitemizi ziyaret ederek dizinin tüm bölümlerine ulaşabilir yada The Walking Dead 7. Sezon izlemek istiyorsanız 22 Ekim tarihiyle birlikte sitemizi takip edebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.