Şimdi Ara

The Witcher 2 aldım. 1 i oynayayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Witcher 2 steamde 6.20'di birde türkçe olduğu aklıma geldi aldım Payday 2(9.80) ile birlikte. En para sayesinde ikisi toplam 7.5 liraya geldi. Şey sormak istiyorum the Witcher 2'nin 1.oyunla senaryo karakterler vs. Bağlantısı var mı? Eğer varsa ilk oyundan itibaren başlarım. Senaryo bütünlüğü önemli benim için. Grafik falan eski olması önemli değil.

    The Witcher 2 ile 1 arasında bağlantı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oynayanlar var diyor bende 2. oyun mevcut 1. oyunu almalı mıyım diye düşünmeye başladım ikisini de oynamadım daha.
  • Bağlantı var hatta 1. oyundaki save dosyasını 2. oyuna ekleyebiliyorsunuz böylece 1. oyundaki verdiğiniz kararlar 2. oyuna da etki ediyor.
  • Bioshock serisi gibi ilk oyunu oynamama gibi bir durum yok mutlaka oynanmalı ama şu kadarını söyleyeyim dövüş sistemi alışana kadar rezalet hatta alışsan bile . Ve bazı haritalar inanılmaz sıkıcı
  • Ben 2. oyundan başladım. Karakterler, mekanlar falan oyun başı çok zorluyor. Bir süre sonra alışıyorsun tabii. Ama 2. den sonra 1. oyun çok sıkıcı geldi. Sırayla oynamak daha iyi olur.
  • Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye bağlantısı olduğu için oynanmalı ama Witcher 1'in grafikleri ve dövüş yapısı günümüze göre oldukça eski. Genel olarak hikayeyi anlasam yeter dersen aşağıdaki hikayenin özetini anlatan videoyu izlemen Witcher 2'yi anlamak için yeterli olur.







  • Grafikler için oyun oynuyorum diyorsan direk üçüncü oyundan başla yok ben sağlam bir evrenin içine girmek ve bu evreni tamamen öğrenerek yaşayarak bilmek istiyorum diyorsan ilk iki oyunu oyna.Şahsen ben böle bir serinin ilk iki oyununun senaryosunu serinin final oyununda ekranda dönecek olan flashbackler ile izleyecek olanlara acıyorum neleri kaçırdıklarının farkında değiller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

    Grafikler için oyun oynuyorum diyorsan direk üçüncü oyundan başla yok ben sağlam bir evrenin içine girmek ve bu evreni tamamen öğrenerek yaşayarak bilmek istiyorum diyorsan ilk iki oyunu oyna.Şahsen ben böle bir serinin ilk iki oyununun senaryosunu serinin final oyununda ekranda dönecek olan flashbackler ile izleyecek olanlara acıyorum neleri kaçırdıklarının farkında değiller.

    O kadar da etkileyici olduğunu düşünmüyorum ben kişisel fikrim . Güzel bir oyundu diyaloglar etkileyiciydi ama senaryosuna "mükemmel" demek senaryosu gerçekten güzel olan oyunlara haksızlık olur ve bu oyunun bir kitaptan uyarlama olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum . Senaryoda inanılmaz kopukluklar vardı oyunda ne olduğunuzu kim olduğunuzu neyi aradığınızı unutuyorsunuz çoğu zaman




  • burcumlop2 B kullanıcısına yanıt
    Ne olduğumuzu ve geçmişimizi bilmememiz zaten senaryonun bir parçası,son oyunda açıklığa kavuşacak unutulan bölümler.Uzun zamandır yanımızda olan kişinin ne amaçla bizi kullandığı,kime sırtını dönerek veya kimi bize unutturmaya çalışarak yol aldığı hepsini göreceğiz tamamlanmamış bir seri hakkında mükemmel denmez doğru ama romanlar için aynı şey söylenemez,asıl olay zaten orada.
  • 1. oyun 2.den daha iyi senaryo ve sürükleyicilik olarak. Konular da bağlantılı. 1 mutlaka oynanmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.oyunda silah kullanımı çok kötü. o yüzden sevmemiştim.

    hikayeyi okudum. şimdi 2.oyunu indirip oynayacam

    edit: neyse 1 şans daha verelim 1.oyuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 13 Eylül 2016; 12:58:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.