Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
54
Favori
151.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Castlevania, Narcos, Mindhunter 2-3 tane daha aklıma gelmeyen sağlam iş yaptı Netflix ne olduysa pandemiden sonra büyük bir sıçış yaşıyor. Cavill'ı kaybetmişsin daha büyük oynaman daha çok bütçe ayırman gerekirken daha da rezil hale getiriyorsun ki 2.sezon zaten ço kötüydü. 2016'da başlattığım üyeliği sonlandırdım. HBO ülkeye gelse hepsinin fişini çekeceğim ama o da bir türlü olmuyor. Rings of Power'dan bile daha kötü bir iş yapabilen Netflix'i kutlarım.


    + O Keira Metz nedir küfürsüz yazılacak gibi değil.


    Netflop Witcher haklarını bırakırsa bir 10-15 yıl daha kimse Witcher dizi lisansına dokunmaz film yapılacak bütçeyi de zor bulurlar fantastik sinema 150milyon bütçeden kapıyı açılıyor ki çok nadir fantastik film geliyor bu yüzden.

  • ilk defa witcher 2'yi oynadım, 3'e de adam akıllı başladım devamı niteliğinde. önceden aklım ermeden yarım yamalak oynamıştım. arkadaş bu neymiş ya. politika, entrikalar vesaire harika bir hikayesi varmış 2. oyunun. yani gerçekten yaratık avlama muhabbeti yüzeysel, kenarda köşede bir dalgaymış. game of thrones'un fantastik gözüküp full + full politika olması gibi. yani şu seriden bu diziyi çıkartmak gerçekten başarı ya. herhangi bir fan fiction yazarı gözü kapalı 3 katı iyi iş çıkartır şu malzemeden.


    ek olarak şu castinge laf atma muhabbetinden bıkmış olsam bile, yani oyunda(doğal olarak kitaplarda da vardır) net bir radikal ırkçılık var. e abicim illa alakasız karakterleri rengarenk yapıp sözde savunduğun davaya negatif tepki toplayacağına elflerin veya cücelerin uğradığı ırkçılık üzerinden sembolizm yapsana. elalem hamamböceği üzerinden metafor yapıyor sen sadece siyahi yerine elf koyacaksın kardeşim bu kadar mı insanları gerizekalı görüyorsunuz yoksa siz mi bunu akıl edemeyecek kadar gerizekalısınız anlamadım.





  • The Witcher (2019 - ) | Netflix Netflixyoutube
    Never lost, always found. Volume 2 of The Witcher, coming July 27th. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with 233 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. The Witcher: Season 3 | Official Trailer #2 | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=NXgNtafDWeY&ab_channel=Netflix
  • kogmen kullanıcısına yanıt

    Witcher 2 tüm platformlara çıkmadığı için biraz underrated kalmıştı. Sunum tarzı olarak en iyi oyunlar arasına girebilecek bir yapım ama oynanış iyi değildi. Belki Witcher 1 remake sonrası ona da bir el atarlar.

  • 3. Sezon çok kötü. Henry abimizin neden sifonu çektiği belli oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cast seçimi ve senaryo beni öldürüyor. Henry abim de dayanamamış belli. umarım şu seriyi düzgün işleyecek bir yapım şirketi satın alır da Henry abim tekrardan başa geçer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan koskoca 3 sezonda adam gibi dizi yapmak için son 3 bölümü mü beklediniz. Kitaba bağlı olayların anlatıldığı, aksiyonun yüksek olduğu bölümlerdi. Son 3 bölümü beğendim ne yalan söyleyeyim. En azından rezil geçen 3 sezondan sonra iyiydi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    stregobor'a ne oldu ,saf mı değiştirdi hayatta mi
  • bu ne şimdi 3 bölüm mü eklenmiş?

  • Teeee temmuzda izlemiştim ama o zamanlar o kadar sinirliydim ki yorum yazmak istemedim ağır söverdim çünkü... Dizinin ne kadar boktan olduğunu 4 AYDIR 2 yorum hariç hiç yorum yazılmamasından anlayın işte..


    Hayatımda izlerken sektörden diziden nefret ettiğim, W3 seven biri olarak kendimi koltuğa zincirleyerek izleme ihtiyacı hissettiğim, güzelim hikayenin SJW sıçmıklarına kurban edilişini izlemek zorunda kalmak benim bünyemde hasar bıraktı.. Yıllarca keşke dizisi çıksa üff ne izleriz diyen bizlere resmen kazığın tillahi atıldı içine ettiler W3 hikayesinin...


    Dizide CİRİ'i oynayan Freya allan henry broo'mmm bırakıp gidince menejerine sözleşmeyi iptal etme şartlarını sordurmuş o bile istemiyor bu saçma sapan dizide oynamayı belli ki.. Yıllar önce deselerdi ki W3 dizisi olacak ama leşş gibi olacak falan, derdik ki saçmalamayın yahu W3 dizisi hiç kötü olur mu.. Bile isteye güzelim hikayenin içine ederlerse olurmuş arkadaş.. Dünyaya her nerede cinsiyeti ne olursa olsun her nerede bir SJW sıçmığı varsa karşıma çıkmayın laannn, harbi diyorum karşıma çıkmayın çooook fena şeyler olur.... Bu amerikan sığır SJW'leri ve ingiliz elitist takılan avrupalı SJW tipler yüzünden dizi film oyun tiyatro v.s.v.s. ne kadar zevkle keyifle yapılan bir şeyler varsa her şeyin içine edildi..






  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.Sezon gram heyecan vermedi. 4.Sezonda iptal edilecekmiş gibi hissediyorum

  • Umarım iptal ederler. 4. sezonda etmeyeceklerse de 5'de kesin edecekler zaten.

  • ne zaman başlar 4 sezon

  • 5. sezon son olacakmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.