Şimdi Ara

The witcher 3 hikaye yardımı lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunun senaryosunu bitirmek icin hızlı ilerledim sanırım. Biraz tuhaf bir hal aldı.. Ciri ile 3 kocakarı ile dövüşüyorum. Ama 1 tanesi madalyonu alıp kaçıyor.. Neyse, oyunun sonunda Ciri portaldan gideceğini söylüyor. yok avalach seni kandırıyor, Yok yapmak zorunda değilsin.. Gitme lütfen.. Bütün secenekleri sectiğim halde, oyunun sonu hep şu sekilde bitiyor.. Ciri gittikten sonra kontrol bana gectiğinde ''karşıma kurt adam geliyor ondan beni cirinin madalyonunu calan kocakarıya götürmemi istiyorum. sonra onu öldürür öldürmez oyun bitti yazısı geliyor. Ve tekrar kontrol bana geçtiğinde ''witcher'ın hikaye bölümü tamamlandı diyor''

    Lakin oyunu bitiren kişilern videoları izlediğimde ciri gittikten sonra. witcher kralın yani cirinin babasının yanına gidip ciri öldü diyor. Sonra köyde birileri ile konusup ciriye kılıç veriyor.

    Dediğim gibi ciriye tüm secenekleri denedim ama hep dediğim sonla bitti oyun bende... Bazı yan görevleri yapmadım. Büyük ihtimal onla alakalıdır ama hangi görev ile alakalı acaba yardımcı olursanız sevinirim.. Fazla geri gidemiyorum save yok cünkü.. ''savas hazırlıkları''da en son save.. Sunu bitiriyem.. bastan tekrar başlıcam oyuna zaten..







  • Simdi oncelikle acaip spoiler vermissin keske belirtseydin

    Ikincisi her secenekte ayni sonuca ulasiyorsan mutlaka gecmis diyaloglardaki secimlerinle ilgilidir. Panik yapacak bir durum yok. Yeni oyun + yapip bir daha bitir bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Temelde üç ana sonu var,

    Ciri ölür
    Ciri Kraliçe olur
    Ciri Witcher olur

    Sen ise Ciri'nin öldüğü kötü sonla bitiriyorsun. Bunun sebebi ise oyun boyunca bazı yerlerde Ciri ne yapacağını bilemiyor, bu yüzden de manevi babası Geralt ile konuşuyor. Burada seçtiğin tercihler Ciri'nin sonunu belirliyor. Senin seçtiğin kararlar Ciri'nin daha ciddi olması yönünde olmuş hali ile bu da Ciri'yi Geralt'dan uzaklaştırıyor. Görmek istediğin Witcher olduğu sona ulaşabilmen için Ciri oyun boyunca seninle her konuştuğunda eğlenmeyi tercih etmelisin. Bunlar süreli kararlar oluyor genelde, hemen karar vermen gerekiyor. Mesela Kaer Morhen'de kar topu oynuyorsunuz, Avallac'ın odasını dağıtıyorsunuz gibi seçimler.




  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle teşekkürler.. Lakin birde şu var.. Diğer video'larda görmedim. dediğim gibi son cadı ile ben dövüşüyorum ciri gittikten sonra. Yani ciri kalmış olysadı son cadı'yı nezaman öldürecektik. Acaba yan görevlerden birinimi atladım. o son cadı ile normalde nezaman savasıyoruz?
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt

    Ciri'nin kaldığı diğer sonlarda o cadı ile savaşmıyorsun. Cadıyı bulmak istemenin sebebi zaten Ciri'nin gitmiş olması, uzun zaman oldu oynayalı tam hatırlamıyorum ama bir sebepten ötürü cadıdan intikam almaya gidiyorsun.
  • Spoiler bayramı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.