Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (829. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.573
Cevap
197
Favori
925.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anca yarım saat oynadım vardiya saati geldi artık gece başlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Nesta

    Orianna'yla ilgili ekşiden alıntı


    unseen elder yoluyla detlaff'ı bulma yolunu seçenler anlamış olabilir: oyunun cinematic launch trailerındaki hanım orianna. kendisi kan ihtiyacını gidermek için yetimhane işletiyor ve biz bunu öğrendiğimizde bu işler bitince peşine düşeceğimizi söylüyoruz. bu questin sonunda da wolves asleep amidst the treesli a night to remember isimli şarkıyı söylüyor ve evet bu şarkı trailerde söylediği şarkının tam olarak aynısı. trailerda arkada bir yerlerde novigrad görünüyor zaten. dolayısıyla oyun bitince orianna bizden korkup velen'e kaçıyor anlaşılan ve bir süre saklanabiliyor zira trailerden anlaşıldığı kadarıyla bir grup insan orianna'nın başına ödül koymuş ve geralt kontratı üstleniyor. dolayısıyla orianna oralarda insanların başına ödül koymasına yol açacak kadar uzun bir süre takılmış. trailerı hepimiz biliyoruz, orianna ölüyor. ancak oyunun release trailerının aslında oyunun epilogu olması müthiş bir detay. buradan da geralt'ın blood and wine'dan sonra ne kadar bilemesek de bir süre daha witcherlığa devam ettiğini ve hemen şarap işine girişmediğini anlıyoruz.

    Vay anasını
    https://eksisozluk.com/entry/61377322





    Bunu farkedince helal olsun demiştim, güzel düşünmüşler diye. Ancak kadını öldürdüğümüz yer Velen değil sanki Toussaint gibi geldi bana. Geralt uyandığında arkaplandaki şehir Beauclair gibi gözüküyordu daha çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthmz -- 30 Eylül 2016; 14:06:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efeakin123

    Witcher'ın Türkçe dili olan sadece 1 çizgiromanı mı var Türkiye'de ? D&R'da sadece 1 tane gözüküyor başka da bulamadım.

    Bende bakmıştım ama sanırım yok,ülkede kaç kişi kitap okuyor sorusunu geçin kaç kişi witcher'ın kitabını okuru düşünerekten çevirmemişlerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    quote:

    Orijinalden alıntı: efeakin123

    Witcher'ın Türkçe dili olan sadece 1 çizgiromanı mı var Türkiye'de ? D&R'da sadece 1 tane gözüküyor başka da bulamadım.

    Bende bakmıştım ama sanırım yok,ülkede kaç kişi kitap okuyor sorusunu geçin kaç kişi witcher'ın kitabını okuru düşünerekten çevirmemişlerdir.

    The Witcher Cilt 2 : Tilki Çocuklar ekim ayında çıkacak,çizgi romanı JBC basıyor ve adamların yoğun bir programı var bir de The Witcher yaygın bir çizgi roman olmadığından ciltler arası süre uzun oluyor maalesef.
  • Hazır konusu açılmışken bir şeyler yazayım "Lullaby of woe" hakkında.
    ingilizce bilsek de anlaması biraz zor, o yüzden yabancı birinin açıklamasını yapıştırıyorum.

    "It's a lullaby, a mother vampire might sing to her very young child. Little kids don't like being told what to do, especially when it comes to things like bedtime...little kids HATE to admit they are tired for some reason.
    This way, they don't have too. The song is basically saying "I know you aren't tired, but your favorite little doll is and she's also very frightened of Witchers. So why don't you go and hold her and make sure she's quiet so no Witchers hear you."
    This way, the kid doesn't have to admit to being tired, and they get to feel like they are being brave protecting their doll."

    Not: Bundan sonrası benim hayal gücüm.

    Bu açıklamayla birlikte bilinçli bir şekilde aşağıdaki videoyu izleyince insanın içinde yaratıklara karşı bir empati oluşuyor, en azından bende oluştu,
    geraltı tanımasam, olayı bilmesem bu witcherlar da adam mı derim.
    Buradan aklıma videonun altında da bazılarının yazdığı ilginç bir konu geliyor
    "Witcher 4 Monsters"
    CD Projekt Red'in elinde witcher dünyasına farklı bir bakış açısıyla tekrar girmek güzel olur. Gereksiz yere sırf para için öldürülen bruxalar, kurtadamlar, troller, pörtlek gözlü joniler, bunların türünü unuttum,
    elimizde buna uyabilecek bir witcherımız da var bkz.(Lambert Lambert, what a prick), genelde kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden ne iyi ne kötü diyebileceğimiz biri,
    benim sonda kendine benzeyen malum şahısla takılmaya karar verdiler. Ana karakter kim olur bilmem, Regis'i ne kadar sevsem de daha karizmatik biri lazım, geralt da o son bakıştan sonra tekrar oyuna sokulması doğru olur mu?...
    Witcherın ana konusunu düşünce güzel bir hikaye çıkar gibi.

    Ha ben bunları niye yazdım, daha fazla witcher görememe korkusu sanırım.





  • geralt'a bir başlangıç hikayesi yaparsalar, ki yapmaları lazım, witcher 4 çıkar... konu mu yok sanki, geralt'ın witcher olmadan önceki haliyle başlarız sonra da nebat imtihanında eskel lambert geralt nasıl sağ çıkmayı başardı, sahirelerle nasıl tanıştı, dandelion ve zoltan'la yolları nasıl kesişti, ciriyle arasındaki kader bağı nasıl başladı, vilgefortz'u öldürürken regis nasıl öldü, dandelion'la anna henriatta'nın mercimeği fırına vermesi, shaniyle tanışması, rivia daki isyan ve geralt ile yennefer'ın ölmesi, ciri nin onları hayata döndürüp avolon adasına bırakması ve vahşi avın adayı basıp yennefer'ı kaçırması ve peşine düşüp yolda lethoyla tanışmamız, yennefer la takasa edilmemiz ve vahşi avda geçen süre zarfında nerelere gittik ve ciri nin bizi vahşi avın elinden kurtarıp kaer morhen surlarının yakınlarına bırakarak 1.ci oyunun başına bağlayabilirler, al sana dünya konu çıktı kontrat ve yan görevlerde ekle witcher 3'ün oynanış süresini fazlasıyla aşar...




  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    hocam bunlar zaten kitaplarda geçiyor, senin demek istediğin şey kitapları oyuna geçirsinler, buna ise sıcak bakmıyorlar çünkü rpg'likten çıkar o durumda.
    https://forum.donanimhaber.com/m_118516847/p_1/tm.htm

    şurada parça parça ekliyorum ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 30 Eylül 2016; 16:47:01 >
  • Beyler oyun bitti New game + yapmalimiyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aldığım sistemimle oynuyorum bundan önceki pc 9 senelikti, bu ne grafiktir bu ne güzelliktir hikayeyi oynamıyorum etrafa bakarak inceleyerek vakit geçiriyorum.Bide daha 2 eklenti paketi de duruyor bu oyun bitmeyecek herhalde.3 gündür oynuyorum ama toplasan 2-3 görev yaptım daha
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Günler haftalarını, haftalar aylarını alacak daha oynuyor olacaksın
  • Merhaba arkadaşlar,

    BOW a yeni başladım ve iyi bir sonla bitirmek istiyorum. Hikayenin iyi bitmesini sağlamak için nelere dikkat etmem lazım ? Bununla ilgili ufak spoilerlar alabilirim :)


    yani" syanna ve Anna " nın yaşadığı bir sonla. ( bu iyi bir son mu bilmiyorum ama bana öyle geliyor :) )
    şimdi karşımda iki seçenek var. Ya Damien'i bulup Syanna nın nerede tutulduğunu öğrenicem ya da Orianna dan Görülmez kadimlere.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Hardcore spoiler senaryoyu etkiler !!!

    iyi sonla bitmesi icin syannayi bulup masal diyarinda kibritci kizdan kurdele alman gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadşlar şimdi ana hikaye bittikten sonra mı dlclere başlıyım önce hos sonra baw ardından da ng şeklinde gitmem en doğrusumu olur birde oyunun başında zırh vardı deri savaşçı ceketi ne yaptım bilmiyorum nasıl bulabilirim yardımlarınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bitik şekilde bilgisayarda duruyor arada girip dolaşıyorum yeniden başlamak istiyorum ama bir huyum var o da bitirdiğim bir şeyi tekrar edemiyorum film olsun oyun olsun. Çok kötü bir şey :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeakin123 -- 30 Eylül 2016; 23:24:34 >
  • Dostlar 32 lvlım ana hikaye tahminim bitmek üzere, kontratlar ve yan görevler bitti(Hepsini topla hariç onu oyun bitince kasıcam) velende son patchlerde eklenen 35 lvllık soru işaretleri ve skiliegenin kuzeyindeki çok az bir soru işareti duruyor.

    Sormak istediğim acaba ana hikayeyi bitirmeden dlclerimi oynamalım yoksa önce hikayeyimi bitirmeliyim. Bana oyunu bitirmeden HoS'u oyna, sonra oyunu bitir, en sonra BaW'ı oyna dediler acaba doğrumudur.


    Birde 70k nakit param var, kullanmadığım bir sürü taş var onlarıda satsam 100kyı geçicek, bu kadar parayı ne yapıcam ben Witcher set pasifleri en üst lvl seti yapmadan açılmıyor, 2.lvl kedi seti yapmıştım 3. lvla geçirmek için gerekli malzemeler eksik, ancak yapıcam diye kasmıyorum dediğim gibi set bonusu gelmedikçe benim için bir anlamı yok. Hali hazırdaki itemlerimde ve buildimle deathmarch zorlukta hiç zorlanmadan ilerliyorum. Yani bu para bi işe yarayacak mı yoksa boşuna mı amele gibi soru işareti geziyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 1 Ekim 2016; 12:44:19 >




  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Ben senin dediğin gibi bitirmiştim oyunu iyi olmadı.
  • efeakin123 kullanıcısına yanıt
    Bendeki huyun aynısı sende var ama benim şöyle de bir huyum var eğer sevdiğim bir oyun ise aradan bayağı bir zaman geçtiğinde yine ilk günki zevkle oynayabiliyorum çünkü hikayedeki bazı kilit noktalar aklımdan gitmiş oluyor.

    The last of us, iki defa bitirmeme rağmen hala oynamak istiyorum aynı şekilde uncharted serisi ve gta 5 gibi çok kez bitirdim ama yinede oynanabilirliği var benim gözümde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddogan35 -- 1 Ekim 2016; 13:42:09 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Paran lazım olur BaW'da tadilat işleri malum.
  • Güveyfeneri diye bir bitki var kırmızı mutajen yapmak için lazım olan bir türlü bulamadım bitkiyi hiçbir aktarda yok sanırım.Nerede olduğunu gören duyan varsa yazıversin
  • gigok kullanıcısına yanıt
    evinin bahçesinde yetiştirebiliyorsun onları sadece kimse satmıyor
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.