Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (846. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Oyle bir son yok,fan art.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi Mind Tricks J kullanıcısına yanıt
    Sonrasinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jedi Mind Tricks J kullanıcısına yanıt
    Abdullah5 A kullanıcısına yanıt
    öncesinde veya sonrasında diyemeyiz, sen ne zaman oynarsan.
    ona göre bazı karakterlerle yeni muhabbetler ortaya çıkıp bazıları değişebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • çocukların kanını içen vampir(orianna) onu nasıl öldürüyoz nerde bulabiliriz bilen varmı
  • Hearth of stone oyle olabilir ama Blood and Wine kesinlikle sonrasinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ben ana oyun bitince yükledim dlcleri. Son görevden öncesine geri alındı zaman dedi. Vasamir hos da yine ölmüştü ama avı yenmemiş olabilir şuan diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih Çevik 34


    çocukların kanını içen vampir(orianna) onu nasıl öldürüyoz nerde bulabiliriz bilen varmı


    Bulamazsınız, oyun bitince kayboluyor
  • Fatih Çevik 34 F kullanıcısına yanıt
    burada bulabilirsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 5 Kasım 2016; 19:57:27 >
  • Ben ana oyunu bitirdim ama dlc leri sonradan satın aldım. Şimdi ng ile oyuna başlasam ana senaryoyu bitirip buradan dlc lere geçebilir miyim?
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Evet oyun kazandığınızda size altına bezer bir element veriyor. 100 olduğunda shoptaki trollden kutu alabiliyorsunuz ücretsiz. Toplamda 4 kart çıkıyor kutudan. Şansa bağlı 3 adet normal 1 adet gold unit veya special kart geliyor (Igni Geralt çıktı bana mesela). Dün kapalı beta keyi yolladılar. İndirdim oynamaya başladım. Baya kaptırdım kendimi Oynamak isterseniz gog nickim Klewz ekleyebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Norse

    Ben ana oyunu bitirdim ama dlc leri sonradan satın aldım. Şimdi ng ile oyuna başlasam ana senaryoyu bitirip buradan dlc lere geçebilir miyim?




    Ben öyle yapmıştım. Sorun olmaz yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W3 ü oynayıp bitirmiştim. Ek paketlere hemen devam etmedim. 4-5 ay ara verdim. Bu arada RYO olarak sadece Dragon's Dogmayı oynadım.

    Dragon's Dogma'dan sonra W3 çok garip geldi. Ne oynanış bir şeye benziyor, ne kontroller, ne dövüş sistemi. Çok yavan geldi W3. HoS un ilk görevi olan Kurbağa Prens'i öldürmeye bile tahammül edemedim. Rage quit yaptım. Az önce bir şans daha verip yine girdim oyuna. Yine çok tırt geldi oynanış. Bastım Alt+F4 ü.

    Ek paketleri pas geçeceğim galiba. Dark Souls a başlayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 5 Kasım 2016; 15:17:54 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Oyun efsane olsada kontroller gerçekten berbat.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyalist

    burada bulabilirsin





    tüh ya ben verecektim bu cevabı :s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gwent'in oyununu oynayan varsa,canavar destesi bence aşırı imba olmuş,gerçi beta da oyun ama bence bikaç kartı çıkartıp nerflemeleri gerek desteyi.Oyundan hiç anlamasanız bile pick win destesi gibi.Witcher 3 oynarken kar kartı ile filan durduruluyordu burda onlar da hiçbir işe yaramıyor.

    @CaptainJack
    Ekledim hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Kasım 2016; 21:52:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    Gwent'in oyununu oynayan varsa,canavar destesi bence aşırı imba olmuş,gerçi beta da oyun ama bence bikaç kartı çıkartıp nerflemeleri gerek desteyi.Oyundan hiç anlamasanız bile pick win destesi gibi.Witcher 3 oynarken kar kartı ile filan durduruluyordu burda onlar da hiçbir işe yaramıyor.

    @CaptainJack
    Ekledim hocam.

    Katılıyorum,canavar destesi çok güçlü her kart bireysel olarak güçlü ayrıca deste içerisindeki bir çok kart soğuğa dayanıklı bu yüzden ölümcül soğuk atıp sizin atak hattını mahvediyor ve kendisine bir şey olmuyor hatta puanı artan kartlar bile var,birde Eredin var herif bir giriyor masaya 15 puan,dengeleri bozuyor.Canavar destesinin güçlü olduğu kadar diğer desteler de bir o kadar zayıf özellikle Kuzey Destesi,Kuzey ajanlar diyarı ama deste de ya bir ya iki ajan kartı anca geliyor adam gibi onlarda yetmiyor ve deste genel olarak zayıf oluyor,zaten Scoia'tael ve Skellige desteleri birbirlerinin aynısı gibi,ortada olan desteler.Oyun çıkınca bir denge olmalı yoksa oyun bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlar.




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Evet atak hattında kartları var kardan etkilenmiyor ve size saldırdıkça kendi gücü artıyor.Diğer bir kart sis yaratıyor ve eğer siz o sisi yok edemezseniz tur başına kart sürekli güçleniyor aşırı bebe işi ve kolay bi deste olmuş.Witcher 3 oynarken hep kuzey krallıkları ile oynardım ama bu oyunda çok basit bir destesi var dediğin gibi ajanlar diyarı ama hala elimde hiç ajan kartı yok.Desteler arası aşırı dengesizlikler var.Keşke oyunu w3 deki hali ile kartları filan hiç ellemeden getirselerdi aynı yapıda fazladan birkaç kart eklerlerdi olur biterdi.Bişey yapılmış güzel ama biraz fazla zorlama geldi bana.
  • Destelerdeki dengesizlik normal oyun kapalı betada hala. Bunları görmek için oynuyoruz zaten şuan. Monster decke gelecek olursak ben Northern Realms'ın daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Elinde Scorch yoksa özellikle durdurulması çok zor. Monster'ın tüm deckleri counterlayabilecek bir potansiyeli var weather deck ile ama o da inanılmaz masraflı.
  • Kesinlikle monster deck çok güçlü. 1-1 ken elimizde kart kalmıyor adam bir Eredin sürüyor ortaya dağıtıyor dengeyi. Normal kartların soğuk yememeside ayrı bir saçmalık. Betadan çıktıktan sonra düzeltilir umarım.
  • Şuan ki gücünün sebebinin güçlü kartların çok kolay elde edilmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.400 scrap karşılığında Caranthir + Ice giant combosunu yapabiliyorsun.Diğer factionların bu tarz güçlü kartları genellikle 800 scrap. Monsterın olayı tamamen az scrap ile çok kart alma üzerine dayalı. Ayrıca gog'dan ekledim hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 6 Kasım 2016; 10:52:22 >
  • 
Sayfa: önceki 844845846847848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.