Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (892. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.555
Cevap
197
Favori
924.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk


    quote:

    Orijinalden alıntı: TORU-NAGA


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Beyler GoG hesabımda ana oyun ve Hearts of Stone var ikisinide kutulu almıştım ilk çıktıklarında şimdi Blood and Wine'ı almak istiyorum Steam'de 40tl ancak GoG'da 20 dolar yani 70tl,20 dolar ona vermek yerine direk Steam'e GOTY sürümü alınır aynı fiyata.40tl veya daha ucuza GoG versiyon Blood and Wine bulabilirmiyim?

    Ben Goty çıktı diye 3.kez başladım,eskilerde olmayan türlü detaylar eklenmiş,Goty kaçmaz.

    Ayne ya goty sürümünde farklı bişi varmı diye meraktan bende aynısnı yapmıştım

    Farklı derken yazılı materyalden bahsetmiyorum genel oynanış,grafik olarak çok daha iyi, genel aydınlatma B&W de ki atmosfer efektleri,çevre ve npc detayları ve bugları diğer bölgeler içinde düzeltilmiş.




  • MDV kullanıcısına yanıt
    Ciri ile Geralt yan yana savaşa girmeden, birlikte savaşırken Ciri Geralt a yaşlandın beyaz kurt demeden bitemez bu hikaye.

    Nedense şu oyunda tek başımıza yaptığımız görevlerde içimde bir burukluk oluyor onca dostu var ama yanında kimse yok. Goreve giderken zoltan gel hele yalnız koma beni diyebilsek ne güzel olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi Bakalım

    The Witcher 4 resmen doğrulandı!

    CD Projekt Red'in CEO'su, yeni bir Witcher oyununun geleceğini resmen açıkladı.

    2015’in en iyi oyunu seçilen ve adını en iyi RPG oyunlar arasına yazdıran The Witcher 3: Wild Hunt‘ın ardından, serinin geliştirici stüdyosu olan Polonyalı CD Projekt Red’in başkanı Marcin Iwinski, 2016’nın Mart ayında serinin olası bir dördüncü oyunu hakkında konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

    “Blood and Wine ile sona geliyoruz ve The Witcher 3’ü bitiriyoruz ve yakın bir zamanda da yeni bir Witcher göreceğimizi sanmıyorum.”

    Polonya borsasındaki değeri 1 milyar dolara ulaşan CD Projekt Red, daha önceden yaptığı bir açıklamada ise, Witcher evreninde geçen başka bir oyun göreceğimizin garantisini vermişti.

    Şirketin CEO’su Adam Kicinski, Polonyalı TV kanalı TVN24 BiS‘e konuştu ve Witcher serisine ilişkin olarak şunları söyledi:

    “Bu konuda [yeni bir Witcher oyunu] konuşmak için henüz erken ancak bu markayı unutmak hayranlarımıza karşı hiç adil bir davranış olmazdı. Bu evren üzerinde 10 yıldan fazladır çalışıyoruz ve bu şekilde sona ereceğini sanmıyorum.”

    Geralt’ın macerasının sonu olan The Witcher 3’ün ardından yeni bilim-kurgu türündeki RPG oyun projesi Cyberpunk 2077‘ye yönelen CD Projekt Red’in yakın zamanda yeni Witcher oyunu hakkında konuşması beklenmiyor, zira henüz Cyberpunk 2077’ye ilişkin net bilgiler verilmiş değil.

    KAYNAK:http://www.baslattusu.com/the-witcher-4-resmen-dogrulandi-36046.html


    Edit: Sanırım haber doğru değil

    Kicinski'nin bu açıklamasının 2015 yılından olduğunu öğrendim. Yanlış bilgilendirme yaptığım için tüm içtenliğimle özür dilerim. Yayının banttan olduğunun farkına varmadım. Gibi bir açıklama yapılmıs oyungezerde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 19 Mart 2017; 23:49:40 >




  • HOS paketinde altyapı atıldı bence. Şu doğudan gelen elemanların bölgelerinde farklı bir hikaye görmek ilginç olabilir.
  • Evet arkadaşlar bende 2 hafta içinde alıyorum sonunda (biliyorum geç kaldım ) goty editionda gelen güncelleme kaç gb bilgilendirirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    zor gibi

    60 tl civarı hesap alsan elindeki hesabı satsan mesela 40 a

    20 TL ye çıkarsan ama uğraşmak lazım...herhalde goty 75 TL şu an

    Ben de 200 saate az kaldı artık yeni oyuna geçebilirim ben tek tek almıştım wild hunt ve expansion pass piyasası var gibi 2. el satabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TN Adrenalin

    Evet arkadaşlar bende 2 hafta içinde alıyorum sonunda (biliyorum geç kaldım ) goty editionda gelen güncelleme kaç gb bilgilendirirseniz sevinirim

    Geç olsun temiz olsun. Büyük bir macera seni bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten böyle olacağı belliydi benim aklımda ki şey Geralt'ın yaşlı halini göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Selamlar. Radovid'i öldürmek istiyorum lakin öldürürsem Ciri Witcher olmuyor... Hem Radovid'i öldürüp hem de Ciri'yi Witcher yapmanın yolu nedir acaba?
  • chozizwa kullanıcısına yanıt

    Kaer Morhen savaşından sonra Ciri'yi Emhyr'e götürmezsen dediğini yapabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yaya yaya oynayayım dedim hâla bitiremedim. Şu sıralar kimi gördüysem oturup gwent oynama uğraşındayım. Oyun değil, bir şaheser adeta. Neyse 4e çok varmış roach kovalamıyor ya peşimizden sindire sindire yaşamaya devam .
  • Arkadaşlar oyunun v1.31 sürümü için field of view (fov) ayarını yapabildiğimiz bir mod var mı? Eski sürümler için yapılmış buldum ama son sürüm için bulamadım? Oyunda adamımızı biraz daha geriden görmek çok daha iyi olacaktır kontrol açısından.
  • cyberpunk 2077 iyi satmassa ve istediklerini bulamazlarsa belki 4 çıkar ama bu sefer geralth olmaz sanırım. Vesemir olsa tadından yenmez arada bahsediyordu anılarından .
  • The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    internette buna rasladım bu nezaman oluyor acaba ? ana hikayeyi bitirdim böyle bir sahne yoktu emirin oyurduğu yerde kazma kürekle çalışıyorlardı hep .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sean john

    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]

    internette buna rasladım bu nezaman oluyor acaba ? ana hikayeyi bitirdim böyle bir sahne yoktu emirin oyurduğu yerde kazma kürekle çalışıyorlardı hep .


    Bu sahne E3 2015 videosundan,oyunda bu sahne yok bunun yerine Emhyr ile Vizima kalesindeki kral odasında görüşüyorsun.Etkileyici bir video olsun diye yapıldı büyük ihtimalle,aslında bu sahne olsa fena olmazdı.




  • Vay vay vay vay oyun budur. En son TES te böyle demiştim ve uzun zaman başka oyun oynayamamıştım.Şimdi de 1 ve 2. oyununu oynadığım Witcher ın 3. oyununa başladım hayırlısıyla. İlk izlenimlerimdir, diğer firmalar açsın şu oyunuda , oyun nasıl yapılırmış bir görsünler... Teşekkürler CD PROJEKT RED
  • beyler 3 tane kart düştü tanesi 1 tl falan bunları satayım mı, yoksa rozet falan yapıp macera mı arayalım.
  • Ya bu ateş elementasını öldüremiyorum ben 2 gündür kafayı yicem. Yaklaşınca yerdeki korlar yakıyor zaten ölüp gidiyorum 3 kere yaklaşınca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SayginDogan

    Ya bu ateş elementasını öldüremiyorum ben 2 gündür kafayı yicem. Yaklaşınca yerdeki korlar yakıyor zaten ölüp gidiyorum 3 kere yaklaşınca.

    elementaları öldürürken, sürekli vur kaç yapacaksın. Bir iki kılıç darbesi yaptıktan sonra hemen geri at kendini. Quenn kullan hep.
  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.