Şimdi Ara

The witcher 4 ne zaman çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizce witcher 4 çıkarmı çıkarsa nasıl olmalı geraltın hikayesi devam ettirilmelimi yoksa yeni bir karakteremi geçilmeli düşünceleriniz neler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geralt'ın hikayesi artık sonra erdi. Hatırladığım kadarıyla Geralt hakkında bir oyun çıkarmayacaklarını söylemişlerdi. Ben hala Cirilla ile ilgili bir oyun yapılabileceğini düşünüyorum ama yine iki yüzyıl sonra filan geçen bir Witcher oyunu da yapılabilir. Her halükarda bunları konuşmak için daha çok erken. Eğer oyunun yapımına başlasalardı mutalaka duyardık. Cyberpunk'ı biz çok önceden duymuştuk mesela. Şu an Cyberpunk üzerine uğraşıyorlardır. Daha bir sürü DLC getireceklerdir de muhtemelen.

    Ben açıkçası bundan sonraki projelerinin bir Witcher projesi olacağını sanmam. Belki Cyberpunk 2177 filan görürüz. Ya da yepyeni bir IP, hiç belli olmaz.
  • Salgın büyümezse 2024-25 gibi çıkar.
  • Cd project red şu anda cyberpunk 2077 dlc leri için 2 büyük ekip görevlendirdiğini witcher ın yeni oyunu için 1 küçük ekip görevlendirdiğini söyledi.öncelik cyberpunk 2077 dlc lerinin bitmesi.cyberpunk 2077 ile işleri bittiği zaman yeni witcher oyunu üzerinde yoğunlaşacaklarını söylediler fakat geralt ın hikayesi bitti. Yeni oyun başka karatkter üzerinden ilerleyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.