Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition (2008) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.302
Cevap
19
Favori
249.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler 2 ve 3. oyunu bitirdim bu oyunu sırf dövüş sisteminden dolayı oynamadım. Bu dövüş sistemini 2 veya 3 gibi yapan mod var mı? Bilen varsa yardım etsin.Çünkü bu sistem bana akıcı gelmedi
  • Çok seviyorum arkadaş ben bu oyunu. Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri döndüm. Harika bir oyun. Eksikleri var mı? Var. Dile getirir miyim? TABİ Kİ HAYIR! Sadece olumlu eleştirilere açıktır; olumsuz eleştiri yapma girişiminde bulunanları idam etmek gerekiyor. Striga'nın önüne atın şunları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Çok seviyorum arkadaş ben bu oyunu. Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri döndüm. Harika bir oyun. Eksikleri var mı? Var. Dile getirir miyim? TABİ Kİ HAYIR! Sadece olumlu eleştirilere açıktır; olumsuz eleştiri yapma girişiminde bulunanları idam etmek gerekiyor. Striga'nın önüne atın şunları.




  • Arkadaşlar basit bir sorum olacaktı.

    Sağlık için Kırlangıç üretmek istiyorum ama simyada yeteri kadar slot yok. 3 tane ekleme yapabiliyorum. İkili madde bulmam lazım ama bulamıyorum.

    En kolay şekilde Kırlangıç nasıl temin edebilirim?
  • Uzun süre harika bir oyun olduğu için kendimi RDR 2 oynamaya zorladım. Artık İngilizce olmasından mıdır nedir bilmem, oyundan zevk alamadım. 1 ay kadar hiç oyun oynayamamın sebebi oldu. İnadımdan vazgeçip 5 gün önce RDR 2'yi sattım ve hayattaki en büyük zevklerimden biri olan Witcher'a 1. oyunundan itibaren tekrar başladım. Gerçekten yağ gibi akan harika bir hikaye, harika bir atmosfer, harika bir işleniş. Bu oyunun 1.85 liraya satılması ZULÜMdür. Gerçekten bayılıyorum... Hastasıyım...

    W1'i ilk oynadığımda iyi bir bilgisayarım yoktu. 850m ekran kartlı bir laptopum vardı. Bu yüzden oynamak zorunda kalmış ve çok beğenmiştim. Eğer iyi bir pc'im olmuş olsaydı muhtemelen hiçbir zaman oynamazdım w1'i. Daha sonra sırf W3 aşkıyla gidip PC alınca (ciddiyim, w3 için aldım. ) w3'e de hayran kaldım. Oyunları çıktıkları yılların teknik sınırları ile değerlendirmeye çalıştım. Ve her zaman w1'i diğerlerine üstün tuttum. Ancak w1'i tekrar oynayışımdan sonra bu fikrimden artık emin değilim. Oyun kültürüm çok düşük olduğundan çıkış seneleri üzerinden değerlendirme yapmakta zorlanıyorum.

    w1 mi daha iyi w3 mü kararsız kaldım. İlk oynaıyışımda fark edemediğim bazı teknik hatalar fark ettim. Ancak bunlar çıkış senesi ile mi alakalı bilemedim. Ayrıca bol bol mmorpg tarzı görevler de olduğunu ancak kavrayabildim. İlk oynayışımda yaşadığım tarifsiz hayranlıktan ötürü gözümden kaçmış sanırım. Oyun bitmek üzere ama hala devam ediyor. Git şu kadar kırmızı ayı kes vari görevleri bu kez atlıyorum. Angarya çünkü.




  • Arkadaşlar Gölün hanımı görevinde kendi çapımda çakallık yapmaya çalıştım ama başıma bela oldu, görev buga girdi. Julian'da Gölün Hanımı'na götürülebilecek 3 şıkkın hepsini ilk seferde meditasyon yaparak tıkladım. Maksadım tekrar tekrar gelmemekti. Gölün Hanımı getirdiğimi kabul etmiyor ama dönüp bir diğerini alamıyorum çünkü hepsini tıkladım ve pasif oldular zaten. Bundan yırtmanın yolu yok mu? Savede geri dönersem 2-3 saatlik save'im başa sarar. Ana görev değilse görevi yapmamayı da göze alırım aslında ama... ?

    Şimdi baktım ana görev itemlerinde 3 itemde duruyor. Ancak her defasında tekrar dene diyor Gölün Hanımı. Üstelik ana görevmiş. Gitti 3 saatlik save... Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...

    Toplamda 2-3 saatlik save’imi yedi, 1-1.5 saat boyunca sadece Gölün Hanımı görevi ile uğraşıp Julian’ın verdiği 3 hediyeyi de 2 kez denedikten sonra görev hala geçmedi. Ama rahipten bahsettiğine göre sanırım gerekli itemi rahip verecek. Ki hafızamı bi yokladım ve öyleymiş gibi geldi. 4-5 saatim çöp oldu. Şimdi lanet olası rahibi bulmak gerekiyor. Şaka maka o çirkin surat veriyordu gerekli itemi, iyice hatırladım.

    Hayatta boşa giden zamanlarım kadar üzüldüğüm başka bir şey yok. Param boşa gitsin ama zamanım gitmesin, çok koyuyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 18 Mayıs 2020; 1:20:53 >





  • Rahip de sabit değil orda 3.gidişim de bulmuştum. 2.oyunu daha çok hoşuma gidiyor. Siyaset ve politika çok fazla ünlü isimler de bol bol görünüyor. İlk oynayışım da adamın dibi Roche'u izledim bu sefer sıra Iorveth'te.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    O zaman oyuna olan sevginiz daha da artacak çünkü Iorveth senaryosu ve haritası Roche’unkinden net daha eğlenceli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psycho90

    O zaman oyuna olan sevginiz daha da artacak çünkü Iorveth senaryosu ve haritası Roche’unkinden net daha eğlenceli
    Ben hangisini seçmiştim ilkinde yav? Sanırım Roche'u takip etmiştim. İkincisinde Iorvet'i takip edeyim o zaman.
  • Bitirdim ama sevinemiyorum. Niye bitti ki arkadaş? Tek kötü yanı bitiyor olması. Ama bu eksi bütün artılarını sildiği için 0 veriyorum.

    Hayranım. Bayılıyorum arkadaş. Bitiyorum ben bu oyuna. Harika bir hikaye, harika bir atmosfer, harika bir işleniş... Anlatılmaz oynanır. Hastasıyım. İkinci kez bitirdim, bu kez 32 saat sürdü. Müthiş müthiş müthiş, mutlaka oynamalısınız. Mekanik mekanik diye kendinizi yiyip bitirmeyin, oynayın. Yok böyle bir şey...

    Son kararım: W1, W3'ten daha iyi.

    İnanılmaz kapanış müziği:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 18 Mayıs 2020; 23:9:4 >




  • Bu arada seriyi ilk bitirişimde -biraz da ne yaptığımı bilmiyor oluşumdan kaynaklı- önüme gelen herkesi öldürmüştüm. Çok üzücü bir yolculuk olmuştu geleni geçeni biçtiğim için. Bu sefer ise kimseyi öldürmedim ve hikayeden çok daha büyük bir haz aldım. Atmosfere ise zaten diyecek yok. Oyunun mekaniklerinde yer alan olanakları bu kez daha iyi kullansamda yine çok iyi, efektif kullanamadım.

    W1 kayıtlarını W2'ye geçirmiştim zamanında. Şimdi o kayıtlar olmadan oynamak istiyorum. O kayıtları nasıl silebilirim bileniniz var mı?
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Peki şimdi Scoia'tael mi Yanan Gül mü ? İlk oyunda çoğu seçimi Yanan Gül'den yana yaptım ama son seçimde Vizima Savaşında tarafsız kaldım. Horozbaş'da Siegfried'e yardım et demiştim şimdi yardım istemedim. Yanan Gül zırhcıları mal vermiyor :) Bataklık kapışmasına geldim şimdi kimi seçsem veya tarafsız mı kalsam ilk oyunda Scoia'tael'i dogramıştım. Keza banka soygununda da Scoia'tael'i dogramıştım. Yaevinn'i takip edip öldürdüm. Ama en son savaşta tarafsız kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 19 Mayıs 2020; 6:17:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Bir de bu Alvin'i kime vereceğimiz seçimi mühim. İlkinde Triss'e verdim şimdi Shani'ye vericem ama muhtemelen sonunda Büyük Usta ile savaşa giderken yardıma gelmez Triss Shani'yi seçersem. 2.oyunu etkiler mi peki bu seçimim. Veya 3.oyunu etkiler mi bu sefer çok bilmiş Yennefer yerine Triss'le nikah kıyıcam da :) Triss toptan küsmesin 2.oyunun başında Foltest'in kuşatmasında yanımda sevgilim olarak dursun istiyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 19 Mayıs 2020; 6:17:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna başladım. Yaklaşık 1 saat oynadım ama çok yoruldum nedense. Yordu resmen oyun beni. Türe yabancıyım onu söyleyeyim. Dövüş sistemini çözene kadar akla karayı seçtim. Hele o dövüş modları. Aşırı saçma. Sadece isim olarak var. Kedi modu, ağır saldırı falan. Oyun 2008 yapımı eyvallah, zaten grafikleri eleştirmedim ama dediğim gibi oyun yordu beni gereksiz yere. Ne dersiniz? Oynamaya devam etmeli miyim?
  • Gog ücretsiz verince aldım.

    Kırlangıç iksiri için hangi simya parçaları lazım ?
    o kadar ot topladım ama üretemiyorum.
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    şurada yazdığına göre vitriol, 2 rebis ve aether ileymiş.
  • ContEmpor4ry kullanıcısına yanıt
    Hocam drowner beyni lazım. Kıyılarda bulabilirsiniz 10 tane filan kesince düşer 1 tane. Ama endişelenmeyin ileride daha sık düşüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • combat sistemi ile ilgili yardımcı olabilecek var mı?

    sistemin zamana dayalı olduğunu biliyorum merak ettiğim ise kalabalık geldiklerinde c ile grup moduna geçiyorum fakat arkadan vuranlar için ne yapmam gerekiyor? sürekli wasd tuşlarına çift basarak dodge yapınca combo bozuluyor, bu adamların bana vurmasını sign kullanmak dışında nasıl engelleyebilirim? yani sadece combat mekaniğini anlamak istiyorum ekstra çözüm aramıyorum.

    bir de combat anında 1 kere basınca geralt saldırmaya başlıyor sonra biraz bekleyince kılıç simgesinin 2 hali var bir turuncu gibi bir de daha sarı olduğu bir hal var. bunların aralarında bir fark var mı? hangisi ne anlama geliyor? tutorialde ayrı ayrı açıklamıyor ya da ben gözden kaçırdım.
  • Gölün hanımı barış için istedikleri neler ?

    Fast Travel da yok git gel ugraş duruyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 20 Eylül 2020; 12:12:44 >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam turuncu kılıçta yakalarsanız daha kuvvetli kombo çekiyor eğer sarıya gekirseniz yine kombo var ama daha zayıf.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.