Şimdi Ara

The Witcher Remake | PC | Ana Konu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
14
Favori
5.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Remakeler yüzünden oyun oynayasım gelmiyor artık  


    Oynadığım senaryoyu bir daha, iyi görsellerle oynamak pek cazip gelmiyor, hele oyunların başarımlarını fulleme de takıntılı olan ben için ayrı bir heves kırıklığı.


    Mesela Witcher 3 ün başarımlarına girişecektim, düşündüm ulen 1-2 den sonra bunlar kesin 3 üde yapar o zaman oynarım moduna girdim...

  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    1 i hiç oynamadım, 2 nin çeyreğini fln oynadım, hiç çile çekme bunu remake bir zaman gelird iyip bıraktım. Resident evil 2 fln remakelerin patladığı bir zamandı.

  • Tabaal kullanıcısına yanıt

    Üçüncü oyun için remake beklemeyin. Remaster geliyor zaten. Böyle bir oyunu zamanınız varken oynayın.

  • Remake yapımlar iyidir çünkü kaliteli eski oyunları günümüze aktarırlar RA2 remastered gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçüncü oyunun neyine remake yapacaklar ikinci oyunun bile remake yapılmasına gerek yok
    Remake dediğin 2007 ve öncesi oyunlara yapılır
    Şu forumun oyun bilgisine hastayım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Anayasanın bilmem kaçıncı maddesi gibi yazmışsınız da herhangi bir firma geçen sene çıkan oyununa bile remake yapabilir. Çok uzağa gitmeye gerek yok, en yakın örnek The Last of Us Part I. 2007 öncesinde mi çıktı? Hayır. Para sağmak isteyen her türlü sağar yani. Tabi ki yapılması gereksiz ama isteyen yapar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Kimi firma var gerçekten gerektiği için yapar capcom gibi
    Sony gibi firmalarda oyuncuları sagmaya yönelik çalışmalar yapar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 öncesi oyunlar için remake yapılabilir. Artık baya eski görünüyorlar. Şu aralar Bioshock serisini oynuyorum. Özellikle ilk oyun remake yapılmayı hak ediyor. Ben en çok Metal Gear Solid 3, Fallout New Vegas ve Witcher 1 için remake istiyordum. Witcher remake duyuruldu. Umarım Fallout New Vegas için de hâlihazırda Obsidian ve Bethesda Microsoft tarafından alınmışken remake yaparlar. MGS 3 için de söylentiler var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    niye 2006 ya da2008 değilde 2007?

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Witcher 2 remake açık dünya olursa şahane olur. Grafik olarak 2013 öncesi derim gta 5 miladdır. rdr 1, witcher 1-2 , Dino Crysis Sersisi ,Resident Evil 1,Silen Hill, Serisii Half Life Serisi Medieval 2 Total War aklıma gelenler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 8 Kasım 2022; 23:32:18 >
  • 2008 ve sonrasında çıkan oyunlar bir türlü kendisini oynatıyor
    Çünkü o yıl gta 4 çıktı ve grafik anlamında devrim yaşandı
    Bu durum birçok firmaya öncülük etti
    Ama 2007 ve öncesinde çıkan oyunların grafiklerine oynanislarina tahammül edebilir misiniz ben edemem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Gta 4 tam remake olmasa bile sağlam remaster laszım, optimzasyon berbat ,renk paleti berbat ,sağlam renk paleit ışıklandırma ile güzel olur. Zaten modcular yapıyorda ayarı çok kaçırıyolar.

  • Orda oyun motorunda sancılı bir geçiş süreci yaşandı bu durum max payne 3e kadar devam etti
    O yüzden optimizasyonunuda beceremediler
    Renk paletinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum new yorkun o soğuk kasvetli havasını yansıtmak istemişler modlar oyunu ciddi anlamda bozuyor
    Bu firma remake işine uzak durduğu için dediğiniz gibi güzel bir remaster yapılabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. oyuna asla remake gelmez. 1. oyuna Remake gelmesinin sebebi ise herkesçe malumun. Hem güclerini yeni oyunlara ayiracaktir..

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Asla asla demeyin hocam. God of War da PC'ye gelmez dendi ama malumunuz. Eğer 1.oyunun remake'ini iyi yaparlarsa ve iyi de satarsa CDPR ikinci oyuna da remake yaptırabilir...

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Emin ol bunu senden cok isteyen benim : ) Çünkü böyle birşey imkansiz 2.oyun remake olacak bir oyun degil, remastered olur anca. Bu konuda umut etmeyin. Bu işin peşini yillardir kovalayan biri olarak malesef 2. oyun imkansizdanda öte çünkü kadro full meşgül.. Belki 20 sene sonra düşünebilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 9 Kasım 2022; 21:52:40 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Kendinizden çok emin konuşuyorsunuz hocam. Bu forum hatta komple sektör bu şekilde emin konuşanları çok mor etti benden demesi. Remake olmayacak Last of Us'a bile remake gördük hocam bunlar artık yanında çıtır çerez bu konuda. Alacak insan, hazır kitle olduğundan emin olurlarsa inanın Witcher 3'ü de remake yaparlar :D Bu arada dediğim gibi aracı firma yaptığından kadro sıkıntısı en son düşünülecek şey. Eğer ortaya iyi bir şey çıkarırlarsa önümüzde ki birkaç sene Witcher dan kusma noktasına bile gelebiliriz :)

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    :) Dedigim gibi bu oyuna remakesini isteyen en cok benim.. Beklentilere girmenizi önermem . 1.oyuna Remake gelecegini 3.oyun cıktıgından beridir inaniyordum :) Çünkü mantikli aciklamasi bu.


    Şayet 2. oyuna dair remake beklentisi olursaki zaten kokusu cıkar ama dedigim gibi önümüzdeki 5 - 8 Sene İnanilmaz yogun gecicek bu ekiplerin o yüzden 2.oyuna remake bir hayalden ibaret.. bunu söylemek elbette hoşuma gitmiyor )) ama yinede inanmaya devam.

  • zaten su on yil icinde cikaracaklari oyunlari duyurdular ,witcher 2 nin remake sürümüne pek talep yok bence ,cunku oynananilir bir seviyede suan bile,witcher 1 tamamen ayri bi olay combati asiri vasat durumda, ama benimde serideki en sevdiğim oyun birinci oyun :D ama olurda remake satislari cok cok supriz bir sey olursa belki remastered yapabilirler ikinci oyunuda ,ucuncu oyun icinde calistiklarini dusununce belki en son hepsini paket seklinde satarlar ,hic bir sey belli olmaz oyun dunyasinda :D ama suan w2 remake mantikli olarak on yil icinde dusunulmuyor o kesin :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.