Şimdi Ara

The Wolf of Wall Street (2013) | DiCaprio-Scorsese (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
7.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shinku kullanıcısına yanıt

    Filmde son sahneler hızlıca geçiştirilmiş. Gerçekte Donnie dahil işe birlikte başladığı bütün adamlar ve Steve Madden yıllarca hapis yatıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rotarian


    Filmde son sahneler hızlıca geçiştirilmiş. Gerçekte Donnie dahil işe birlikte başladığı bütün adamlar ve Steve Madden yıllarca hapis yatıyor.


    Tamam teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir konu ancak bu kadar iyi işlenebilirdi. Şimdi sinemadan geldim. Filmde her türlü şey var. Komedi de var. Kısmen de olsa hüzünlendirici de olabiliyor. Di Caprio mükemmel oynamış rolünü. Buna da Oscar verilir artık yani.
    Kız arkadaşımla gidecektim iyi ki gitmemişim. O sahneler neydi ya öyle...
  • Kız arkadaşınızla gidin kardeşim ne olacak.bu dünyanın nüfusu 7 milyar kişiye gelmiş artık millet anlasın bu kadar fazla insanı getirecek kadar leylek olmadığını.

    Hem kızlarında biraz vizyonu gelişir bu konuda, evliliklerin bir kısmında evli çiftler vizyon eksikliğinden mutsuz oluyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 18 Şubat 2014; 1:51:43 >
  • Konu klasik ama işleyiş ve oyunculuk......
  • Film izlemeyi fazla sevmem ama Margot Robbie için izleyeceğiz bakalım.

    American Hustle'ı da sadece Amy ablam için izleyeceğim.

    Edit:1 saatini bitirdim.Elim ayağım titriyo.Margot Robbie'yi yaratan Yıldız Tilbe'yi de yaratıyor.Allah Allah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 23 Şubat 2014; 20:07:38 >
  • Arkadaşlar indirdim ama henüz izlemedim izleyenler beğendi mi izlemeli miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeqqqqq

    Arkadaşlar indirdim ama henüz izlemedim izleyenler beğendi mi izlemeli miyim?

    Sorman hata izle hemen.
  • Vahşi kapitalizmin ve insanın sınırsız ihtiyaçlarının! doyumsuzluğunun nelere varabileceği anlatan yuuh dedirtecek bir film

    yer sıkıldığım da oldu, yer yer nolacak sonra diye meraktan öldüğüm

    hele


    ankesörlü telefonda transa geçmesi müthişti
  • Son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden birisi. Ama yine oscar alamayacak DiCaprio.

    Çünkü Oscar jürisinin yas ortalaması 60-70 zaten. Daha sanatsal filmler veriyorlar. Ve evet Edward Norton, Brad Pitt gibi Leonardo'ya da gıcıklar.
  • Arkadaşlar bluray ne zaman çıkar bellimi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Fakir bir aileden Wall Street’in kucağına düşen Jordan Belfort zekasını zamanla o kadar iyi kullanır ki kısa sürede milyon dolarla oynamaya başlar. Ancak hırsına yenik düştüğü her yeni gün milyonlardan da o kadar uzaklaşacaktır.

    Martin Scorsese ustanın sazı eline aldığı film, 1988-1996 yılları arasında hisse senetleri üzerinden köşeyi dönen broker Belfort‘un gerçek hikayesini anlatıyor. Belfort’un bizzat yazdığı aynı adlı kitaptan sinemaya uyarlanan filmin senaryosunu ise HBO’nun son dönem favorisi Boardwalk Empire’ın yaratıcısı Terence Winter kaleme aldı.

    Sinemada veya evde hiç farketmez, bir filmin süresi 180 dakika ise kafalarda mutlaka soru işareti çıkar. 3 saat boyunca hiç sıkılmadan beyaz perdeye konsantre olmak ne kadar zorsa, DiCaprio‘nun başını çektiği ekip de bunu bir o kadar kolay hale getirmiş. DiCaprio ve Jonah Hill’e adaylık getiren oyunculukları, Matthew McConaughey’in seyircilere merhaba diyen açılışı ve say say bitiremeyeceğim kadrosuyla kallavi olmayan ama izlemeye doyamayacağımız bir cast oluşturmuş Scorsese ile yardımcıları ve komedi unsuru bol hikayenin de eğlendirmesiyle 180 dakika kısalıvermiş.

    Hemen belirteyim, film son dönemde izlediğim en çok açık sahneye sahip olabilir. En uç noktaya gitmişler, 180 dakika boyunca inanılmaz bir çıplaklık sizi bekliyor. Bunun yanında bol bol küfür ve uyuşturucu kullanımı da cabası. Ama o kadar devasa rakamlar dönüyor ki Stratton Oakmont‘un kasasında, kısa sürede o kadar çok paralar kazanılıyor ki, bundan daha az bir “uçuklukla” taşınmış olsa ekrana bu kadar keyif vereceğini düşünmüyorum.

    Oyunculuklar gerçekten kaliteli. Jonah Hill dahil bütün yardımcı kadro gayet iyi oynamış. Ama DiCaprio’nun izlediğim en iyi performanslarından biriydi sanırım. Dallas Buyers Club‘daki Matthew McConaughey’le aynı seneye denk gelmeleri şanssızlık olsa da DiCaprio’yu ilk defa bu kadar tuttum diyebilirim. Gerçi aman aman sahneler yoktu ama Jordan Belfort tiplemesini de daha iyi canlandıramazlar sanırım. DiCaprio gerçekten Oscarlık oynamış. Tabii filmin başındaki McConaughey’i yine bir kenara ayıralım, adam resmen altın çağını yaşıyor. İzlemeye doyamıyorsunuz.

    Jordan Belfort’un yazdığı kitabı okumadım hatta bu filme kadar haberim dahi yoktu ama adamlar neler yaşamış yahu? diyor insan filmi izlerken. Hani ortalığın altını üstünü getirmek tabiri vardır ya, bunun argolu halini yapmışlar ve doymamışlar resmen.

    Film bir karakterin hayatına ışık tutarken, sadece hırs ve zekayla nerelere gelinebileceğini de gösteriyor. İnsanları etkileme, olmayan bir şeyi satma kabiliyetiyle bir anda kendini farklı bir hayatta bulan Belfort’un bir türlü frene basamayışı da insanoğlunun aç gözlüğünü net bir şekilde gösteriyor.

    Şimdiye dek Altın Küre’den DiCaprio’ya bir ödül çıkartan filmin toplamda 17 ödülü ve 5 tanesi Oscar olmak üzere (En İyi Film, Yönetmen, Uyarlama Senaryo, Aktör, Yardımcı Aktör) 55 adaylığı mevcut. 1 Oscarı olsa da adaylığa doymayan (12 adaylık) Scorsese’ye Oscar gelir mi söylemek güç fakat 3 saat boyunca hiç sıkmayan senaryosuyla Uyarlama Senaryo kategorisinde güçlü bir yeri olduğunu söyleyebiliriz.

    Uzun süresini ve aldığım keyfi düşündüğümde Para Avcısı her açıdan başarılı. Ancak aday olduğu dallar o kadar güçlü rakiplere sahip ki işi de bir hayli zor. Siz hiçbirine takılmayın, 180 dakikanın keyfini çıkartın.


    http://cineshoot.net/para-avcisi-the-wolf-of-wall-street-2013.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 28 Şubat 2014; 17:43:48 >




  • aahastra A kullanıcısına yanıt
    Vahşi kapitalizmle ne alakası var ya? Şuraya gelip de ezberlediğiniz 2 kelimeyi her gördüğünüz konuya kusmayın.
  • Beyler zorrenr ortaminda kaliteli bir sürüm var mı?Bir iki sinemada kalmış Ankarada o avmler de bana uzak sırf film için gitmek istemiyorum filmide çok merak ediyorum işin aslı.

    100 tane saçma sapan komedi filmi cekip sinemayı esir aldılar yine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Son zamanlarda izledigim en iyi filmlerden birisi. Ama yine oscar alamayacak DiCaprio.

    Çünkü Oscar jürisinin yas ortalaması 60-70 zaten. Daha sanatsal filmler veriyorlar. Ve evet Edward Norton, Brad Pitt gibi Leonardo'ya da gıcıklar.

    hele bi vermesinler yikarlar orayi

    ici gecmis pis ihtiyartlar yeter ulan yillardir Leo nun hakkini yediler
  • Filmde kadınları çok ön planda tutmaları pekte hoşuma gitmedi. Ama genel olarak 7/10 bence.
    Zaman öldürmek için izlenebilir
  • Beğendim 8/10
  • Çok güzeldi kesinlikle 8.5/10 izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
  • Film internete düştü
  • Aynen AMIABLE versiyonu bide yify yayınlamış. Bayadır bekliyodum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.